×

Hvordan bruke en kupong?

Detur rabattkode og tilbud

Rabattkoder Detur: Februar 2017 for Norge

Rabatt

Planlegger familien å reise på tur? Detur gir barnerabatter når du skal reise på familietur!


Les mer »

Det kan være dyrt å reise med hele familien på tur! Dette vet Detur og gir derfor barnerabatt til alle familier. Velg blant flere flotte og barnevennlige destinasjoner i Tyrkia, Hellas og Tunisia! Opplev sol og bad til en billigere pris ved å bestille ferien på deres nettside og du kan ta med barna på ferie uten å måtte snu på krona. Detur gir mange gode rabatter og tilbud for barnefamilier.

Vis rabatt!
Brukt for 4 timer siden
Ingen utgangsdato
  • Brukt for 4 timer siden
  • Ingen utgangsdato
Detur
Billig

Kjøp billige restplasser hos Detur fra kun 3000 kr! Deres restplasstilbud har alltid billige tilbud!


Les mer »

Hos Detur kan du gjøre gode tilbud på deres restplass. Reis til flere spennende destinasjoner til en svært billig pris! Velg blant flere luksushoteller blant deres restplasser. Kjøp kun for fly eller hotell, men også for både fly og hotell fra 3000 kr. Skal du snart ut og reise? Da bør du gå inn på deres nettside å sjekke ut hvilke tilbud som ligger ute! Spar penger ved å bestille restplass på Detur.no!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Detur
Rabatt

Om du er over 60 år har du en fordel hos Detur! Du vil nemelig få senior rabatt på din ferie!


Les mer »

Om du er over 60 år får du seniorrabatt på din ferie når du bestiller over Detur.no! Eldre mennesker er stadig ute å reiser. Nyt dine reiser til en billiger pris om du bestiller online på Detur. Rabatten er på  hele 300 kr per person. På deres nettside kan du reise til flere spennende og solfylte steder i Hellas, Tyrkia og Tunisia. Få påfyll av sol og varme!  Bestill din ferie i dag online og spar penger!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Hotelopia
-6%

Rabattkode - Spar 6% rabatt på hotell hos Hotelopia!


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 52 minutter siden
Gyldig til 30 April 2017
  • Brukt for 52 minutter siden
  • Gyldig til 30 April 2017

Utgåtte Detur rabattkoder:

Utgått
Detur
750 kr
Utgått

Akkurat nå får du 750 kr rabatt per person hos Detur! Spar penger ved å bestille online!


Les mer »

Akkurat nå får du 750 kr rabatt per person hos Detur. Reis til flere solfylte destinasjoner! Bestill vårens og sommeren tur nå og spar mye penger!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Detur
-15%
Utgått

Bestill vinterens tur nå til Tyrkia og få hele 15% rabatt!


Les mer »

Få 15% rabatt på hele din bestilling hos Detur nå! Reis til varmere strøk til en billigere pris nå! Spar penge på ferien med venner, kjærsten eller familien.

Utgått
Detur
Tilbud
Utgått

Januarsalg hos Detur! All inclusive hoteller, fem stjerner fra 3690 kr hos Detur.


Les mer »

Nå får du All inclusive hoteller fra 3690 kr, med fem stjerner. Bestill hotellet for 2016-ferien nå.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Detur
Valentinetilbud
Utgått

Reis 2 med betal kun for 1 hos Detur.no. Bestill en romantisk valentinetur i dag!


Les mer »

Detur har nå et tilbud du ikke kan gå glipp av Bestill en romantisk valentinereise med din kjære og betal kun for en person. Gå inn på deres nettside for å bestille din neste tur.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Detur
Gratis transport
Utgått

Få gratis transsport ed denne rabattkoden til og fra flyplassen ved å bruke denne rabattkoden på Detur.


Les mer »

Bruk denne rabattkoden når du bestiller din neste ferie hos Detur og du vil få gratis transport til og fra flyplassen. Spar penger på transport og bruk det heller på noe annet gøy. Bruk rabattkoden ved bestilling for å få din fordel. gå inn på deres nettside for å bestille spennende ferier for vår, somer eller høst.

Utgått
Detur
-5%
Utgått

Få 5% ekstra i rabatt hos Detur med denne rabattkoden


Les mer »

Bestiller du høstens ferie via Detur.no innen 31. august får du nå 5% ekstra i rabatt! Gjelder kun ved bestilling via Detur.no. Kopier denne rabattkoden og bruk den ved betaling.

Utgått
Detur
1890 kr
Utgått

Stjernekampanje hos Detur! Flere tilbud på 4* og 5* hoteller! Fra 1890 kr!


Les mer »

Nå har Detur flere stjernetilbud! Spar penger på flere 4* og 5* hoteller i Tyrkia! Bestill årets sommerferie til en billig pris nå på deres nettside! Book luksushoteller fra kun 1890 kr nå på deres nettside! Unn deg en deilig luksusferie til en billig pris!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Detur
Tilbud
Utgått

Gjør et Aprilkupp hos Detur nå! Bestill reiser til varmere strøk fra kun 1990 kr inkludert fly og overnatting!


Les mer »

Detur har nå et stort tilbud for April! Reis til varmere strøk fra kun 1390 kr inkludert fly og bosted. Reis til flotte destinasjoner i Tyrkia til en svært billig pris! Gå inn på deres nettside nå for å bestille din ferie! Nyt late dager på stranden og deilig mat med familie eller venner!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Detur
Gratis
Utgått

Rabattkode - GRATIS transfer for alle i bestillingen hos Detur


Les mer »

Dersom du bestiller sommerferien for 2017 med oss innen 01.01.2017 får du nå GRATIS transfer for alle i bestillingen! Det er nå også bestill tidlig rabatt på de fleste hoteller, helt opp til 2300,- avslag. Skriv inn rabattkoden BUSS i feltet merket rabattkode ved bestilling og rabatten trekkes automatisk fra totalbeløpet.

Utgått
Detur
Restplass!
Utgått

Reis til sol og sommer! Bestill restplasser hos Detur fra kun 2 890 kr!


Les mer »

Reis til sol og varme med Detur! De har fortsatt ledige plasser sydover! Bestill restplass til Tyrkia eller Kreta fra kun 2 890 kr. Fort deg da det beste plassene og prisene blir tatt først!

Vis rabatt!
Verdt å prøve

Detur er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.detur.no

3
Gyldige kampanjer
16
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Detur sin historie starer 1993 som et reisebyrå spesialisert innen Tyrkia. Folk sin interesse for Tyrkia var stor og selskapet ønsket å vise turister ulike steder, der i blant Nord Afrika. 1998 ekspanderte de til ulike steder i Europa, Nord Afrika og Asia. Spennende land som Egypt, Tunisia og Thailand ble lagt til på reiselisten og selskapet ble kjent som Detur International.  I 1999 starte Detur International sin virksomhet i Norge og finnes i dag i hele Norden. Hvert år har de over 200 000 gjester fra Norden og er med det et av de ledende reisearrangørene i markedet. I tillegg til å selge solfylte og spennende reiser for venner, par og familier skreddersyr de også turer for grupper. Med Detur kan du føle deg trygg på tur! På sine reiser vil det være en kunnskapsrike og behjelpelige reiseledere som er der om dere skulle trenge hjelp til noe. Reiselederen vil møte dere på flyplassen og være tilgjengelig for dere  igjennom hele turen. Npr du skal bestille din tur kan dette gjøres over nett eller igjennom deres bestillingstelefon.

Detur reise til Tyrkia og Tunisia

Detur er spesialisert innen sine reisemål. I Norge har de god kunnskap innen populære reisemål som Tyrkia, Hellas og Tunisia . Med flere års erfaringer innen disse landene kan du føle deg trygg på ferie. Hellas kan by på mye deilig mat, spennende kultur og flotte landskap og øyer. Ta en tur til den fantastiske øyen Kreta i Hells. Tyrkia er en fargerik kultur med spennende smaker og farger. Bli fortryllet i den tyrkiske kulturen med strandliv og deilig mat. Hva med en ekte tyrkisk kebab i den populære solbyen Alanya? Tunisia i Nord Afrika har mange gamle og spennende kulturskatter. Reis dit hvor solen skinner med Detur!

Detur hotell og All inclusive

Bestill romantiske luksus hoteller på stranden eller flotte barnevennlige hoteller. Av erfaring kan det bli dyrt under ferien! Ikke tenk på regningen hele ferien med All inclusive! Du vil finne de beste alternativenen innen hotell hos Detur.no når det gjelder kvalitet, trygghet og pris. Du kan også kjøpe aktivitetspakker på deres nett side om du ønsker en mer aktiv ferie eller har en spesiell hobby. Bestill golfpakker, treningsleir-pakker og Helse- og treningsreiser for en mer aktiv ferie.

Detur restplasser og tilbud

På Detur.no vil du finne en egen sider innen restplasser hvor du alltid vil finne gode tilbud. Skal du reise på ferie snart men har ikke bestilt enda, eller hva med en spontantur? Da bør du ta en titt på Destur sine restplasser. Du kan finnen reiser hvor fly og hotell er inkludert, kun hotell eller fly. Bestill en billig ferie på Detur.no. Når du bestiller din reise kan du også velge å enkelt bestille reiseforsikring og avbestillingsforsikring eller annet tillegg som Fast Track på flyplassen eller muligheten til å kunne sitte å slappe av i en lounge på flyplassen. Nettsiden har også ofte morsomme hendelser som julekalender med gode tilbud under julen.

Detur fly

På Detur.no vil du finne billige flyreiser. Du kan kjøpe hotell og flyreise separert om du ønsker. Så om du ønsker å vente med å bestille hotell kan du også gjøre det. Selskapet velger kun kjente og trygge flyselskaper på sine reiser.

Gå til Detur nettbutikk

Detur rabattkode forum