×

Hvordan bruke en kupong?

Douglas rabattkode og tilbud

Rabattkoder Douglas: Februar 2017 for Norge

Douglas
-25%

Rabattkode - Få 25% på din dyreste vare når du laster ned Douglas appen!


Les mer »

Akkurat nå får du 25% rabatt på din dyreste vare når du laster ned Douglas appen! Bruk denne rabattkoden når du har handlet. Gjelder ved kjøp av minst 2 produkter til ordinær pris.

Verdi Få 25% rabatt på din dyreste vare
Vilkår og betingelser Gjelder når du laster ned Douglas appen og ved kjøp av minst 2 produkter til ordinær pris
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 1 time siden
Gyldig til 28 Februar 2017
 • Brukt for 1 time siden
 • Gyldig til 28 Februar 2017
Eksklusivt
-15%
Eksklusivt

Eksklusiv rabattkode - Spar 15% rabatt på parfyme hos Douglas


Les mer »

Med denne eksklusive rabattkoden kan du spare 15% rabatt på parfyme hos Douglas. Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Verdi Spar 15% rabatt på parfyme
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Bekreftet 17 Februar 2017
Gyldig til 28 Februar 2017
 • Bekreftet 17 Februar 2017
 • Gyldig til 28 Februar 2017
Douglas
Gratis

Rabattkode - Få en gratis Estee Lauder Knockout mini mascara med på kjøpet hos Douglas


Les mer »

Med denne rabattkoden kan du få en gratis Estee Lauder Knockout mini mascara med på kjøpet hos Douglas. Gjelder ved kjøp over 399kr. Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Verdi Få en gratis Estee Lauder Knockout mini mascara med på kjøpet
Vilkår og betingelser Gjelder ved kjøp over 399kr
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Bekreftet 17 Februar 2017
Kun gyldig i 4 timer
 • Bekreftet 17 Februar 2017
 • Kun gyldig i 4 timer
Douglas
3for2

3 For 2 på alle leppeprodukter hos Douglas!


Les mer »

Hos Douglas har de nå et kjempetilbud. Du får 3 For 2 på alle leppeprodukter! Tilbudet gjelder til og med søndag 19. februar og gjelder kun én gang per kjøp. Handle nå!

Verdi 3 For 2 på alle leppeprodukter
Vis rabatt!
Bekreftet 17 Februar 2017
Kun gyldig i 4 timer
 • Bekreftet 17 Februar 2017
 • Kun gyldig i 4 timer
Douglas
-20%

Få 20% rabatt på mange sminke-og skjønnhetsfavoritter hos Douglas


Les mer »

Douglas.no har mange merker som er populære blant nordmenn. Nettbutikken har også tilbud på sine bestselgere. Kjøp sminke i flotte farger og toner og deilige parfymer med rabatter opptil 20%. Om du er typen som liker kosmetikk av ypperste kvalitet til laveste pris så er du på helt rett plass.

Vis rabatt!
Brukt for 8 timer siden
Ingen utgangsdato
 • Brukt for 8 timer siden
 • Ingen utgangsdato
Douglas
Gratis gave

Om du handler i nettbutikken til Douglas får du med deg en gratis gave på kjøpet


Les mer »

Få en flott og praktisk gave når du handler i Douglas sin nettbutikk. Nettbutikken selger produkter fra en rekke merker så vil helt sikkert finne mange av dine favoritter og kanskje også noen nye skjønnhetsfavoritter. I tillegg så kan du motta en spennende gratis gave når du handler.

Gjelder for kjøp over 300kr
Vis rabatt!
Brukt for 3 timer siden
Ingen utgangsdato
 • Brukt for 3 timer siden
 • Ingen utgangsdato
Douglas
Under 40 kr

Lekre og elegante leppestifter i flotte farger på Douglas fra kun under 40 kr


Les mer »

Nettbutikken har over 170 ulike leppestift-typer å velge mellom. Her vil du finne en type og farge som vil freshe deg opp enten til hverdag eller fest. De har leppestifter til priser fra 39kr. Her er nettbutikken for deg som ønsker billig sminke. Kvaliteten på deres produkter er det null å niks å utsette på. Ta turen innom i dag.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Eksklusivt
Enklere liv
-10%
Eksklusivt
Makeupmania
-10%

Utgåtte Douglas rabattkoder:

Utgått
Douglas
Gratis gave
Utgått

Gratis julegave fra Douglas! Flott Isadora leppestift!


Les mer »

Bruk denne rabattkoden nr du hander hos Douglas og du vil motta en gratis leppestift fra Isadora i en lekker partyfarge. Gjør deg klar for det nye året med nye og fresh sminke fra Douglas.

Utgått
Douglas
-15%
Utgått

Denne uken så får du som kunde 15% rabatt på all parfyme hos Douglas


Les mer »

Nå får du -15% på alle parfymer hos douglas.no og også rabatter på gavesett med bruk av vår kode. Hos Douglas finner du mange gode tips til gaver og fantastiske produkter til en god pris. Stikk innom for et godt kjøp.

Utgått
Douglas
-20%
Utgått

Bruker du denne koden får du 20% rabatt på hudpleie hos Douglas


Les mer »

Bruk denne koden og få 20% på all hudpleie hos Douglas. Her vil du finne merker som Clinique, Biotherm, Ritual og mange andre merker til en fantastisk pris.

Utgått
Douglas
-25%
Utgått

Nyttårssalg hos Douglas. 25% rabatt på bestselgerne. Få med gave fra IsaDora på kjøpet.


Les mer »

Nå får du -25% rabatt på alle bestselgerne hos Douglas. Du får i tillegg med en IsaDora leppestift i gave om du bruker koden som vi har lagt til.

Utgått
-20%
Utgått

Rabattkode - nå får du 20% på alt hos Douglas!


Les mer »

Gjør deg klar for høsten, vi har alt du måtte ønske fra duftlys til pleiende kremer for ansikt og kropp. Akkurat nå får du 20% på alt når du handler for kr 699,-. Husk, bruk koden i handlekurven :)

Utgått
Douglas
3 for 2
Utgått

Herlig helgetilbud hvor du som kunde får 3 for 2 på hele nettbutikken Dougals


Les mer »

Ved å bruke denne rabattkoden for du 3 for 2 på hele Douglas nettsiden. Douglas spanderer den rimligste varen. Kvalitetsprodukter til en rimelig pris.

Utgått
Douglas
Gratis gave
Utgått

Da var det helg og du får en gratis gave fra Biotherm når du handler hos Douglas


Les mer »

Få en gratis gave fra Biothern når du handler på Douglas sin nettbutikk. Gratis cleanse gel fra Biotherm. Bruk rabattkoden for å motta din gave! Herlig tilbud å starte helgen med.

Utgått
Douglas
3 for 2
Utgått

Denne helgen så få du 3 for 2 på alle negllakker i Douglas sin nettbutikk


Les mer »

Nå får du 3 for 2 på alle neglakker på Douglas sin nettbutikk. Nettbutikken har mange fine farger fra kjente merker. Bruk rabattkoden når du handler dine nye negllakker for høsten.

Utgått
Douglas
Gratis gave
Utgått

Kjøper du for over 499 kr hos Douglas så Får du en gratis Rituals Foaming Shower Gel med denne koden!


Les mer »

Nå får du med en flott gratis gave hos Douglas om du handler for med enn 499 kr. Du får en gratis Rituals Foaming Shower Gel i 200ml med på kjøpet. Dette er en rensende foam for normal hud.

Utgått
Douglas
-20%
Utgått

Kjøp hårprodukter hos Douglas nå og få hele 20% rabatt.


Les mer »

Nå har kan du få 20% avslag på alle hårprodukter ved å bruke denne rabattkoden. Nettbutikken har et kjempe stort utvalg av produkter og merker for alle hårtyper. Kopier rabattkoden og bruk den når du handler dine nye hårprodukter på Douglas.no

Douglas er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.douglas.no

7
Gyldige kampanjer
123
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Douglas er et firma med lange tradisjoner helt tilbake til 1821. Firmaet ble startet av den skotske såpekokeren John Sharp Douglas som flyttet til Hamburg i 1921 hvor det første tyske såpe-og parfymefabrikk. I en koselig butikk i Hamburg ble det produsert og solgt såpe og parfyme i flere generasjoner. Douglas sin revolusjonerende kokosolje sodasåpe ble fort populær, noe den fortsatt er i dag. I 1921 begynte selskapet å starte opp flere butikker under navnet Douglas Parfumerie. Stadig ble parfymeri-kjeden populær over hele landet. I dag er Douglas et kjent varemerke i hele Europa. Det finnes cirka 1700 Douglas butikker i tillegg til at de har en svært populær nettbutikk. I 2015 åpnet Douglas sin første fysiske butikk i Norge. I Bogstadveien i Oslo er det en stor og lekker Douglas butikk. Douglas tilbyr sine kunder et stort sortiment og dyktig og behjelpelig kunde service. Deres butikker har er stort utvalg av sminke, hudpleie, parfyme og mye mer. Du vil finne produkter i alle prisklasser. Hos Douglas vil du finne mangfold innen produkter og kunder. I deres nettbutikk vil du finne en rekke populære merkevarer som Bare Minerals, Biotherm, Nivea, Eos, Bi-Oil, Clarins, Clinique og mange flere kjente merker. Nettbutikken har et stort utvalg av farger og toner, så man vil finne sin riktige farge i forholdt til hudtone, hårfarge og øyenfarge. Du kan også fortsatt kjøpe Douglas sin kokosolje sodasåpe, i tillegg til en rekke andre Douglas produkter. Douglas har også sin egen app for smarttelefoner så du kan handle hva du trenger innen sminke og skjønnhet når og hvor du vil.

Douglas salg

Douglas har ofte gode tilbud på deres produkter. Spar mye penger ved å holde deg oppdatert om tilbud og rabatter. Når du bestiller varer hos Douglas vil du også motta gratis vareprøver på produkter du antagelig vil like. Douglas gir bort vareprøver så du lettere kan prøve nye produkter og finne din favoritt. Saleduck vil holde deg oppdatert om de siste rabattkode og salg hos Douglas.

Nyhetsbrev: Douglas har også et egent nyhetsbrev for sine kunder. I deres nyhetsbrev kan du enkelt holde deg oppdatert om nye varer, tester, erfaringer og tips innen sminke, skjønnhet og hudpleie. Du vil også enkelt bli oppdatert om det siste innen salg og rabatt.

Kundeservice: Du kan enkelt kontakte Douglas sitt kundeservice over mail eller telefon. Deres kundeservice er svært hyggelig og behjelpelig. Ring dom om du lurer på noen innen bestilling, frakt eller retur.

Fri frakt Douglas

Handler du på deres nettbutikk for over 600 kr vil de frakte dine nye produkter gratis hjem til deg. Dine nye varer vil blir fraktet hurtig hjem til deg. Alle produkter vil bli pakket riktig, så de ikke blir skadet under frakt.

Gå til Douglas nettbutikk

Douglas rabattkode forum