×

Hvordan bruke en kupong?

Grønt Fokus rabattkode og tilbud

Rabattkoder Grønt Fokus: Februar 2017 for Norge

Grønt Fokus
Tilbud

Dyrkingskasse / Minidrivhus fra kun 995 kr hos Grønt Fokus!


Les mer »

Nå kan du dyrke dine egne urter, bær, planter, blomster, grønnsaker eller hva du måtte ønske i et drivhus til en meget lav pris. Du får drivhuskasser og skap fra kun 995 kr hos Grønt Fokus. Besøk nettsiden for å finne gode tilbud og inspirasjon til din vakre hage og gjør naboen sjalu.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Tilbud!

Kjøp badstue for ditt hjem enkelt og billig hos Grønt Fokus!


Les mer »

Grønt fokus har et godt tilbud innen badstuer! På deres nettside kan du kjøpe ferdige badstuer, badstue innredning, dører, fronter, badstueaggregat, badstuestein og annet tilbehør! Nyt tid i et deilig og varmt badstue når du selv ønsker. Sjekk deres gode utvalg og priser nå på Grontfokus.no!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Grønt Fokus
Fra 4995 kr

Kjøp flotte lekehus og dukkehus for barn hos Grønt Fokus fra kun 4995 kr!


Les mer »

Grønt Fokus har et stort utvalg innen lekehus for barn. Deres dukkehus er laget av tre og kan males i ønsket farge. Velg blant flere søte hus dine barn vil elske å leke i fra kun 4995 kr. Hyttene er svært enkle å sette opp. Bestill det enkelt på deres hjemmeside og motta den enkelt i posten.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Grønt Fokus
Fra 8500 kr

Har du grønne fingre? Kjøp drivhus hos Grønt Fokus fra kun 8500 kr!


Les mer »

Grønt Fokus har et stort utvalg innen drivhus som passer godt å ha i hagen. Om du er glad i å dyrke og jobbe i hagen er dette perfekt for deg. Velg mellom flere størrelser og typer på deres nettside som passer din hage! Priser fra kun 8500 kr. De har også minidrivhus om du ikke har stor plass i hagen!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Ellos
-20%

Rabattkode - Spar 20% rabatt på alt hos Ellos!


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 2 timer siden
Gyldig til 26 Februar 2017
  • Brukt for 2 timer siden
  • Gyldig til 26 Februar 2017

Utgåtte Grønt Fokus rabattkoder:

Utgått
Grønt Fokus
-30%
Utgått

30% rabatt på alle paviljonger til hagen hos Grønt Fokus! Bruk vår kampanjekode


Les mer »

Nå er det et knalltilbud på vakre paviljonger hos Grønt Fokus. Du får Paviljonger i alle størrelser til hage og uteområder med 30% avslag i prisen. Dette vil gjøre din hage så vakker som aldri før. Stikk innom nettbutikken for å se utvalget.

Utgått
Grønt Fokus
-40%
Utgått

Opptil 40% rabatt på rekke skyvedører til garderober og oppbevaring hos Grønt Fokus


Les mer »

Nå har Grønt Fokus gode tilbud hvor du kan spare penger. Få skyvedører til diverse bruk som garderober eller oppbevaringsrom med en rabatt på inntil 40%. Her finner du kvalitetsprodukter som vil tilfredstille den som liker moderne design samt deg som liker det landlige. Fort deg! Dette tilbudet varer ikke evig!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-40%
Utgått

Opptil 40% rabatt på Drivhus til hage hos Grønt Fokus!


Les mer »

Nå er det snart jul og Grønt Fokus feirer dette med å sette ned prisen kraftig på sine drivhus. Her finner du drivhus til hage i mange størrelser med en rabatt opptil 40%. stikk innom nettbutikken for å se hva de har å tilby.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-30%
Utgått

Kjøp skyvedørene S30 Isolent for bruk under vår, sommer og høst hos Grønt Fokus! Spar 305 akkurat nå!


Les mer »

Kjøp skyvedører så du kan sitte i din hagestue vår, sommer og høst.  S30 Isolent har dobbelt glass med gode isolasjonsevner som gjør at du kan bruke studen i flere sesonger. Sett inn en varmeovn så kan den brukes på vinteren også! Akkurat nå får du 30% rabatt på disse dørene hos Grønt Fokus!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-30%
Utgått

Nå kan du spare 30% på alle markiser hos Grønt Fokus! Bestill nå for en billig pris!


Les mer »

Gjør deg klar for sol og sommer med Grønt Fokus og spar penger! Akkurat nå har nettbutikken 30% rabatt på alle markiser! Det lønner seg å bestille tidlig for å spare penger! Sjekk ut deres gode utvalg av markiser på GrøntFokus.no!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
-30%
Utgått

Gjør deg klar for mer sol med nye markiser! Nå får du 30% rabatt på markiser hos Grønt Fokus!


Les mer »

Gjør deg klar for sommer og sol med Grønt Fokus! Akkurat nå har de et stort tilbud på markiser. Spar 30% på markiser i svært god kvalitet ved å handle de hos Grontfokus.no. Nyt late dager i skyggen i sommer! Ikke gå glipp av dette gode tilbudet!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
Gratis!
Utgått

Kjøp et anneks eller bod til 10 000 kr og få en oppbevaringssett helt gratis hos Grønt Fokus!


Les mer »

Om du kjøper et anneks eller en bod til 10 000 kr hos Grønt Fokus vil du få et oppbevaringssett helt gratis! Kjøp flere flotte anneks og boder i deres nettbutikk som er enkle å bygge opp! Se deres gode utvalg nå på Grønt Fokus!

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-30%
Utgått

Akkurat nå får du opptil 30% på frittstående hagestuer hos Grønt Fokus


Les mer »

Nå får du fantastiske hagestuer som er meget enkle og montere opp med opptil30% rabatt. Disse hagestuene er meget elegante med enkle rene linjer.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-30%
Utgått

Nå er det opptil 30% rabatt på flere frittstående hagestuer hos Grønt Fokus


Les mer »

Grønt Fokus har nå stort salg på flere fritt stående hagestuer. Velg mellom flere størrelser og typer med opptil 30% rabatt. Gjør et godt kjøp nå, før våren kommer.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Grønt Fokus
-40%
Utgått

All garderobeinnredning hos Grønt fokus nå 40% rabatt så du kan spare penger på ny garderobe i dag!


Les mer »

Grønt Fokus har nå super salg på alt innen Garderobeinnredning. Lag din egen garderobe med flere smarte løsninger. Dette et tilbud du ikke kan gå glipp av! Få orden i klær og tilbehør og spar penger på deres gode løsninger. Ny garderobe med 40% rabatt. Gå in på deres nettside for en god handel.

Vis rabatt!
Verdt å prøve

Grønt Fokus er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.grontfokus.no

4
Gyldige kampanjer
52
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Grønt Fokus startet opp i 1992 og har siden utviklet seg til å være en ledende aktør innen Drivhus og drivhusprodukter. Den dag i dag har de vokst sammen med sitt produktutvalg og kan tilby en mengde andre varer til hage og uteområder. Her finner du det du trenger til hages, hytte, uteområdet, tak, verandaer, foldedører, skyvedører, skyvedør og mye mer. På Grønt Fokus sine nettside får du ekspertråd til dine prosjekter enten det er å sette opp et hobbydrivhus eller sette opp et anneks.

Grønt Fokus produkter

Grønt Fokus sin nettbutikk finner du en rekke kvalitetsprodukter til din hage, hytte og ditt hjem. På nettbutikken har Grønt Fokus enkelt design og du kan enkelt finne frem til de produktene du ønsker. Her finner du kategorier med produkter som vinterhage og sommerhage (disse skifter med sesongene) og hagestue. Under denne kategorien finner du produkter som frittstående hagestue, skyvbare og saste partier, komplett reisverk, limt løsvekt og tilbehør til hagestue. Deres produkter er enkle å bygge selv.

På nettsiden finner du også en egen kategori med drivhus hvor du finner små drivhus for hobby eller større drivhus som både er vakre og har plass til det du måtte ønske å gro. Under kategorien hytter og boder finner du produkter som boder, paviljonger, lysthus, lekehytter, dukkehus, carporter og tilbehør til hytter og boder. Kjøp et lite lekehus for som dine barn for uteplassen som de kan leke i deres butikk.

Du kan også kjøpe badstue for ditt hjem hos Grønt Fokus. Kjøp ferdigbygde badstuer som enkle å sette opp. Du kan også kjøpe en rekke tilbehør og utstyr for å bygge en badstue hjemme eller på din hytte.

Om du liker å stelle i hagen og gro din egen mat vil du finne det perfekt drivhuset for din uteplass hos Grontfokus.no! Velg blant drivhus og veksthus i alle størrelser. Om du ikke har stor hage kan du velge en av deres minidrivhus.

Garderober har en egen kategori hvor du finner skyvedører, garderobeskap, garderobeinnredning, vaskeromsinnredning og tilbehør til garderobe. Grønt Fokus selger også spaprodukter som jacuzzi og tilbehør til spa som er av høy kvalitet.

På nettsiden finner du også kategorien markiser hvor du finner produkter som vindusmarkiser, terrassemarkiser, vertikalmarkiser, Tilbehør til markiser og lamellgardiner. Hos Grønt Fokus får du også guider og tips til alt du trenger å vite om drivhus, hage og hytte som er meget praktisk hvis man ønsker å sette opp noe av litt større dimensjon i hagen.

Grønt Fokus salg og tilbud

Tilbud:På Grønt Fokus sin nettbutikk finner du stadig billig tilbud som er sesongbasert. Ikke gå glipp av salg som Black Friday og Cyber Monday. Da vil du finne helt sikkert finne en interessant rabatt eller tilbud. Her hos Saleduck finner du alle kampavjekodene og tilbudene som Grønt Fokus kan tilby.

Nyhetsbrev: Om du melder deg på nyhetsbrevene til Grønt Fokus får du nydelig inspirasjon, erfaringer og tips til hage, planter og hjem. Her får du også vite hvilke kampanjer og prisreduksjoner de har gående.

Frakt: Grønt Fokus har standard levering og alle ordre bekreftes innen 1-3 virkedager. Du kan også hente varen i deres to utstiollingsbutikker som ligger i Oslo og Kristiansand (Mjåvannsvegen 54, 4628).

Kontakt: Ønsker du å komme i kontakt med selskapet så kan de nås på både mail og telefon hvor de gjerne slår av en hyggelig prat eller gir deg råd og tips om hvordan man skal sette opp og drive et drivhus eller lignende. Telefonens åpningstider er fra 08.00 - 15.30.

Gå til Grønt Fokus nettbutikk

Grønt Fokus rabattkode forum