×

Hvordan bruke en kupong?

Kinoklubben rabattkode og tilbud

Rabattkoder Kinoklubben: Februar 2017 for Norge

Kinoklubben
Kun 149 kr

Liker du å dra på Kino? Spar penger og bli medlem av Kinoklubben for kun 149 kr!


Les mer »

Om du liker å dra på kino bør du bli medlem av Kinoklubben. For kun 149 kr vil du få 50% rabatt på 8 filmer i året. Filmene du får rabatt på er utvalgt av et ekspertpanel fra norsk kinobransje. Bli medlem i dag på Kinoklubb.no.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
tilbud

Ta en venn med på kino – nå med 2 for prisen av 1 hos Kinoklubben!


Les mer »

For kun 149,- kan du nå melde deg inn i Kinoklubben og få tilbud om et utvalg kvalitetsfilmer du kan se på det store lerret. Medlemskapet gir deg -50% på billetter, og du kan nå kjøpe 2 medlemskap til prisen av 1. Ta med en venn og få et godt tilbud når dere går på kino. Bestill for kr 149 nå!

Verdi Få 2 for prisen av 1!
Vis rabatt!
Brukt for 4 timer siden
Ingen utgangsdato
  • Brukt for 4 timer siden
  • Ingen utgangsdato
-50%

Spar 50% på 8 kvalitetsfilmer som medlem av Kinoklubben


Les mer »

Som medlem av Kinoklubben vil du spare hele 50% på 8 utvalgte kvalitetsfilmer. Se norske og utenlandske filmer som er anbefalt og plukket ut av eksperter. Bli medlem enkelt i dag på Kinoklubben sin hjemmeside og spar penger.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Kinoklubben
Kun 149 kr

Bli medlem av Kinoklubben for kun 149 kr og spar penger på flere kinofilmer i året


Les mer »

Som medlem av Kinoklubben vil du spare mye penger på fine og anbefalte kinofilmer. For kun 149 kr kan du se hele 8 filme til halv pris på din lokale kino. Bli enkelt medlem på deres hjemmeside og spar penger på norske og internasjonale filmer.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
CDON
-50kr
Pictureit
-15%

Rabattkode - Spar 15% rabatt ved kjøp over 299kr hos Pictureit


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
  • Brukt for 4 timer siden
  • Gyldig til 31 Desember 2017

Utgåtte Kinoklubben rabattkoder:

Utgått
- 50 kr
Utgått

Rabattkode: bli medlem for kun 99 kr i Kinoklubben!


Les mer »

Bli medlem i Kinoklubben og få 50 kr rabatt med denne rabattkoden. Ordinæreprisen er 149 kr! Ikke gå glipp av dette tilbud! Kopier denne rabattkoden og bruk den ved betaling.

Kinoklubben er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.kinoklubb.no

4
Gyldige kampanjer
5
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Kinoklubben er en klubb hvor man kan få rabatt på kinofilmer som spilles i Norge. Få flere fordeler og tilbud som medlem. Hver år velges det ut 8 filmer man som medlem vil få halv pris på. Filmene velges ut av et panel fra norsk kinobransje og er variert i sjanger og land. Filmene som velges blir valgt ut på bakgrunn av kvalitet for at du skal få et variert og gode kinoopplevelser. Som medlem av Kinoklubben blir du enkelt oppdatert på nåværende program og kommende filmer. Meld deg på deres nyhetsbrev for å enkelt bli oppdatert innen norsk og internasjonal film. Les om kommende filmer og program for lokale kinoer.

Bruk din rabattkode på din lokale kino med Kinoklubb.no

Klubben har også kinoer i Oslo for sine medlemmer. Få rabatter på kinoene Colosseum kino, Gimle, Klingenberg kino, Ringen, Saga, Symra og Viktoria. Sjekk hva som er på kino nå og hvilke filmer du kan få rabatt på akkurat nå hos Kinoklubben.

Spar enkelt penger som medlem av Kinoklubben

Du kan enkelt bli medlem av deres klubb på nettsiden deres. Å bli medlem koster kun 149 kr per år hvor du da vil spare 50% på hele 8 utvalgte kinofilmer. Gå inn på nettsiden for å se meny over hvilke filmer du kan spare penger på. Filmene med rabatt ser du på din vanlige lokale kino. Bruk din personlige medlemsnummer når du bestiller kinobilletter for å få 50% på de utvalgte filmene. Bruk din rabattkode for å spare 50%. Bestill kinobillettKinoklubb.no eller i billettluken på din lokale kino med medlemskode. De fleste kinoer aksepterer dette. Om du har noen spørsmål om hvordan man kan bli medlem, hvordan bruke rabattkode eller andre spørsmål er det mye informasjon å finne på nettsiden deres. Om du ikke finner svar på dine spørsmål her kan du kontakte deres hyggelig kundeservice enten over telefon eller mail.

Du kan også kjøpe gavekort fra kinoklubben til en venn eller familiemedlem som liker å se film på cinema. Kjøp enkelt et års medlemskap som gave på deres nettsider. Dette er den perfekt gaven for enhver som liker film.

Gå til Kinoklubben nettbutikk

Lignende nettbutikker
Vis alle nettbutikker

Kinoklubben rabattkode forum