×

Hvordan bruke en kupong?

Klokker.no rabattkode og tilbud

Rabattkoder Klokker.no: Februar 2017 for Norge

Klokker.no
-20%

Klokker.no rabattkoden: Få 20% rabatt på bestillingen din


Les mer »

Bruk rabattkoden i kassen så får du 20% rabatt hos Klokker.no. Rabatten gjelder på absolutt alt, dameklokker, herreklokker, barneklokker,  og også på allerede nedsatte varer.

Verdi Spar 20% rabatt
Vilkår og betingelser Med denne rabattkoden
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Bekreftet 21 Februar 2017
Gyldig i 6 dager
  • Bekreftet 21 Februar 2017
  • Gyldig i 6 dager
Klokker.no
Gratis gave

Få en GRATIS gave med på kjøpet hos Klokker.no! Nettbutikk har flere kule give-aways!


Les mer »

For en flere utvalgte klokker vil du få med en gave med på kjøpet! Tilbudet gjelder for fra mange populære design. Gå inn på nettbutikken å sjekk ut alle de spennende tilbudene og gavene du kan få. Velg blant flere spennende tilbud! Det er alltid gøy å få noe gratis!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Fra 200kr

Velg blant mange stilige klokker fra kun 200 kr hos Klokker.no!


Les mer »

I nettbutikken til Klokker.no kan du handle ny klokke fra kun 200 kr. Her finnes det klokker i mange prisklasser fra mange kjente merker som Casio, Police, Tissot og mange flere. Gå inn på deres nettside for å se deres gode tilbud! Her har du mulighet til å kjøpe ny klokke i kvalitet til en rimelig pris!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Klokker.no
-50%

Opptil 50% rabatt en mengde klokker til dame og herre hos Klokker.no!


Les mer »

Hos Klokker.no er det alltid gode tilbud! I deres nettbutikk kan du få rabatter helt opptil 50% på mange klokker. Nettbutikken fører mange kjente og populære klokkemerker. Se hvilke gode tilbud butikken har akkurat nå! Du har sjansen til å spare mye penger på ditt neste innkjøp hos klokker.no.

Vis rabatt!
Brukt for 3 timer siden
Ingen utgangsdato
  • Brukt for 3 timer siden
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Eksklusivt
Enklere liv
-10%
Eksklusivt

Eksklusiv rabattkode - Spar 10% rabatt hos Enklere Liv


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
  • Brukt for 4 timer siden
  • Gyldig til 31 Desember 2017

Utgåtte Klokker.no rabattkoder:

Utgått
Klokker.no
-8%
Utgått

Få 8% rabatt på en rekke klokker hos Klokker.no


Les mer »

Nå har du mulighet til å spare 8% på ditt neste klokkeinnkjøp hos Klokker.no. Spar penger på merker som Michael Kors, Disel, Adidas og mange flere. Kopier rabattkoden og bruk den når du skal betale i deres nettbutikk.

Utgått
Klokker.no
Gratis
Utgått

Få gratis solbriller på kjøpet hos Klokker.no


Les mer »

Få stilig solbriller gratis om du handler på Klokker.no. Bruk rabttkoden når du handler for å motta dine nye solbriller.

Utgått
Klokker.no
Tilbud
Utgått

Tilbud på den mest populære klokken fra Daniel Wellington. Kun 1749 kr + de tre mest populære natofargene Gratis.


Les mer »

Nå har Klokker.no stort tilbud på den mest populære klokken fra Daniel Wellington. Få Daniel Wellington St. Mawes Rosegold + de tre mest populære nato-reimene. Du får da hele 4 reimer du kan bytte på din nye klokke. Du vil aldri bli lei din nye klokke. Alt dette for kun 1749 kr.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Klokker.no
-50%
Utgått

BlackFriday hos Klokker.no. 50% rabatt på Flieger Type A klokker


Les mer »

Få 50% rabatt på Flieger Type A klokker hos klokker.no. Spar penger med BlackFriday hos Klokker.no.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Klokker.no
-50%
Utgått

BlackFriday tilbud hos Klokker.no! -50% rabatt på klokker fra Nixon


Les mer »

Få 50% rabatt på Nixon Monopoly. Rabatten vil trekkes fra i kassen.

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Klokker.no
-30%
Utgått

Rabattkode - Spar 30% rabatt på juletilbud hos Klokker.no


Les mer »

Bruker du denne rabattkoden vil du få 30% rabatt på juletilbud hos Klokker.no. Tilbudet gjelder kun på varer fra JULETILBUD kategorien. Skriv inn rabattkoden under betaling i kassen.

Utgått
-25%
Utgått

Rabattkode - Spar 25% rabatt på alt hos Klokker.no


Les mer »

Bruker du denne rabattkoden vil du få 25% rabatt på alt hos Klokker.no. Rabatten gjelder på absolutt alt, også på allerede nedsatte varer, så her kan du gjøre et skikkelig kupp!! Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Utgått
-30%
Utgått

Black Friday Kupongkode - Spar 30% rabatt på på utvalgte varer hos Klokker.no


Les mer »

Med denne Black Friday rabattkoden får du 30% rabatt på på utvalgte varer hos Klokker.no. Rabatten gjelder på spesielt utvalgte varer fra kjente merker som Nixon, Casio, Daniel Wellington, Michael Kors, Marc Jacobs og mange flere. NB NB Det er begrenset antall varer på lager så vær raskt ute om du vil sikre deg tilbudet!!

Klokker.no er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.klokker.no

4
Gyldige kampanjer
12
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Klokker.no er en nettbutikk for deg som elsker og er opptatt av fine klokker. De ble etablert i 2005 og spesialiserer seg på klokker av høy kvalitet og til en billig pris. Her kan du kjøpe et enormt utvalg av armbåndsur til mann, dame og barn. Alle varene er importert og ofte får de kun et begrenset utvalg av klokker av spesielle slag så det er lurt å slå til med en gang om det er en klokke du ønsker å kjøpe eller har sett for deg. Dette er en norsk nettbutikk som har lager i Norge slik at du slipper å tenke på moms og tollavgifter.

Produkter og merker hos Klokker.no

På denne nettbutikken er de eksperter på klokker av alle slag og du finner alt du trenger på nettsiden. Her har de kategorisert sine produkter inne dameklokker,** herreklokker, barneklokker**, merker, rammer, lagertømming, veggur, gaveartikler og klær. De har selvsagt alle typer produkter innen klokker og gir deg tilbud på blant annet digitale klokker, veggklokke, gullklokke, sportsklokker, ur, gps klokker ogklokker som tar seg meget pent ut som smykker. De kan skimte med merker som Seiko, Casio, Guess, Tissot, Mango, Citizen, DKNY, Skagen og mange flere. De har også en liten kleskolleksjon hvor du kan få tak i Polo Ralph Lauren gensere i mange forskjellige farger. Du kan også finne smykker og hodetelefoner her som gjerne kommer sammen med klokkene som et tilbud til sine kunder. Ønsker du å kjøpe smykker så er dette også nettbutikken for deg. Her finner du smykker fra blant annet Snö of Sweden til meget reduserte priser.

Tilbud på nettsiden

På nettsiden kan du finne en rekke gode salg og tilbud. De har til og med sin egen lagertømmings kategori hvor de fyller på nye varer stadig og har over 300 produkter på salg. Her finner du store og kjente merker til utrolige priser. Her kan du virkelig gjøre et kupp på den klokken du har ønsket deg eller om du ønsker å gi noe fint i gave til din kjære eller familien. Følg med på sidene våre så holder vi deg oppdatert på alle rabattkode og tilbud vi finner fra klokker.no.

Nyhetsbrev: Meld deg på Nyhetsbrevet deres så får du med deg alle nye trender innen klokkeverden og får sjans til gode tilbud.

Fri frakt Klokker.no

Handler du for over 1000 kr vil du få gratis frakt av din pakke. Nettbutikken har rask levering, fra 1-5 arbeidsdager.

Gå til Klokker.no nettbutikk

Klokker.no rabattkode forum