×

Hvordan bruke en kupong?

Storytel rabattkode og tilbud

Rabattkoder Storytel: Februar 2017 for Norge

Eksklusivt
Tilbud!
Eksklusivt

Prøv Storytel gratis i 14 dager med Saleduck ved å klikke på denne linken!


Les mer »

Nå kan du prøve Storytel helt gratis i 14 dager med Saleduck. Den populære appen har både lydbøker og ebøker. Les og lytt ubegrenset til tusenvis av bøker igjennom deres app. Du kan laste ned bøkene på din mobil så du kan lese og lytte når du vil. Nå kan du prøve gratis i 14 dager! Klikk deg inn på linken for å få tilgang til tilbudet.

Verdi Gratis i 14 dager
Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Storytel
Tilbud

Les og lytt til så mange bøker du vil for kun 199 kr per måned hos Storytel!


Les mer »

Hos Storytel kan du lese så mange e-bøker du vil eller lytte til så mange lydbøker du måtte ønske for kun 199 kr i måneden. Alt kan lastes ned så du kan se og lytte i offline modus. Sjekk ut storytel.no sine nettsider for å se det flotte sortimentet innen lyd og e-bøker.

Verdi Kun 199kr
Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Storytel
Kun 169 kr

Få enkelt ubegrenset lesing og lytting til barnebøker hos Storytel


Les mer »

Nå kan barna kose seg med spennende fortellinger ubegrenset hos storytel.no hvor du kan lese og lytte til et stort utvalg av bøker online til kun 169kr pr.mnd. Dette er utrolig praktisk for deg som ikke ønsker å dra ut til butikken for hver gang barnet ønsker seg en ny bok. Se det store sortimentet av barnebøker hos storytel.no

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Storytel
Gratis!

Prøv Storytel gratis i 14 dager! Gjør din hverdag til et eventyr!


Les mer »

Som ny kan kan du nå prøve Storytel helt gratis i 14 dager! Nyt en rekke norske og engelske titler. Last ned lydbøker og e-bøker med appen. Du trenger ikke internett da du kan laste ned boken! Bli medlem enkelt i dag du også på deres hjemmesider!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
  • Kupong er bekreftet
  • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
CDON
-50kr
Eksklusivt
Superkul
-12%

Utgåtte Storytel rabattkoder:

Utgått
Storytel
Tilbud
Utgått

Få 3 måneder ubegrenset med bøker for 507 kr hos Storyrel


Les mer »

Dette er en flott gave å gi til en som er glad i å lese. Hos storytel.no får du ubegrenset med lyd og e-bøker til kun 507 kr for 3 måneder. Alle bøker kan også lastes ned offline så du kan lytte til gode historier på reise. Sjekk utvalget av bøker på storytel.no

Vis rabatt!
Verdt å prøve
Utgått
Storytel
-50%
Utgått

Nå får du halv pris på første måned hos Storytel!


Les mer »

Nå får du halv pris på din første måned hos Storytel. Med deres app kan du ubegrenset lytte til lydbøker og lese e-bøker. Alt kan lastes ned så du kan se og lytte i offline modus. Sjekk ut storytell.no sine nettsider for å se det flotte sortimentet innen lyd og e-bøker.

Storytel er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.storytel.no

4
Gyldige kampanjer
6
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Storytel er en abonnementstjeneste hvor du kan lytte til lydbøker ubegrenset enten du bruker telefonen, nettbrettet eller fra en PC. Storytel.no tilbyr også ubegrenset e-bøker. Tjenestene kan også lastes ned så du kan lese og høre på i offline modus. Storytel.no har et stort sortiment av spennende og kjente lydbøker og e-bøker. Velg blant både engelske og norske titler i deres store utvalg. Du kan laste ned flotte klassikere og nye utgivelser for både barn og voksene. Følg Stoytel på Facebook eller Instagram for å få med deg de siste utgivelsene, inspirasjon eller gode tilbud! Si også din meninger eller ønsker i sosiale medier.

Finn bøker innen mange kategorier hos Storytel

Storytel har bøker innen mange ulike kategorier. Du vil helt sikkert finne en interessant boktittel blant deres store utvalg. Det er svært enkelt å finne frem til din neste bok da alle bøkene er ordnet i kategorier. Velg blant kategoriene barn, biografer, krim,og norske serieromaner. Du kan også enkelt søke etter tittel eller forfatter. Alle deres lydbøker er av beste kvalitet. Du kan lytte til lydbøker hvor kjente personer leser for deg. Velg mellom tusenvis av e bøker og lydbøker! Hele familien vil ha glede av dette! Dette er perfekt for bilturen! Lytt til en spennende lydbok med hele familien når dere er på ferie. Ønsker du å gi en fin gave til han eller henne er dette noe alle vil bli glad for. På dere nettside kan du kjøpe gavekort for 1, 3, 6 eller 12 måneder. Kjøp det enkelt på deres nettside.

Last ned så mange bøker du vil for 199 kr!

Storytel er svært enkel å bruke for alle. Alt du trenger å gjøre for å komme i ganger å starte ditt abonnement på storytel.no. Deretter må du laste ned og logge inn på deres app. Deres app er helt gratis å laste ned. Deretter kan du laste ned dine ønskede bøker. Når du er ute internett kan du lytte og lese dine bøker i offline modus. Du kan laste ned opptil fem bøker til offline av gangen. Bruk også datamaskin for å lese og lytte til dine favoritter. Om du har flere spørsmål om deres tjeneste kan du kontakte deres kundeservice. Du kan også enkelt finne mer informasjon om siden og tjenestene på storytel.no.

I tillegg til et bredt innhold av høy kvalitet, er Storytel opptatt av at Storytel-appen skal være så enkel og funksjonell som mulig. Derfor legger Storytel nå inn store ressurser på tekniske forbedringer og utvikling av nye spennende funksjoner. Her blir det mye å glede seg til!

Storytel har gode tilbud for deg som liker bøker!

Storytel har ofte gode tilbud hvor du for eksempel kan får en gratis prøvetid før du begynner ditt abonnement. Du kan også spare penger ved å bruke en kampanjekode ved kjøp av ditt abonnement. Følg med på Salduck.no da vi vil oppdatere deg om de siste tilbudene og rabattkodene! Spar penger enkelt med oss!

Gå til Storytel nettbutikk

Storytel rabattkode forum