×

Hvordan bruke en kupong?

Vesterålens Naturprodukter rabattkode og tilbud

Rabattkoder Vesterålens Naturprodukter: Februar 2017 for Norge

-25%

Rabattkode - Få 25% rabatt på alle Fri Flyt produkter hos Vesterålens Naturprodukter!


Les mer »

Unngå forkjølelse og influensa. Ta vare på kroppen din og kjøp D-Vitaminer og Omega 3 fra Vesterålens Naturprodukter. Nå får du 25% rabatt på hele Fri Flyt serien!

Rabatt -25%
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
 • Brukt for 4 timer siden
 • Gyldig til 31 Desember 2017
Vesterålens Naturprodukter
Fri Frakt

Fri frakt på alle bestillinger over 500,- hos Vesterålens Naturprodukter!


Les mer »

Hos Vesterålens Naturprodukter kan du velge ulike typer betalingsløsninger, enten du ønsker å benytte deg av avtale giro, bli abonnement eller bare ønsker å gjøre et engangskjøp. Du har alltid 14 dagers fri retur, samt gratis levering på alle bestillinger over kr 500,-

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Vesterålens Naturprodukter
Nyhet

Skreddersy ditt abonnement hos Vesterålens Naturprodukter!


Les mer »

Som abonnent hos Vesterålens Naturprodukter får du ditt kosttilskudd levert rett hjem i postkassa. Du kan skreddersy din egen abonnementsløsning, og få varene sendt rett hjem, portofritt! Vesterålens Naturprodukter har stadig vekk konkurranser og sender ofte ut fagstoff, tips og sunne oppskrifter til sine abonnenter.

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Vesterålens Naturprodukter
Tilbud

Spar penger med AvtaleGiro når du bestiller hos Vesterålens Naturprodukter!


Les mer »

Hos Vesterålens Naturprodukter kan du velge å benytte deg av AvtaleGiro, slik at betalingen blir enklere for deg, og ditt abonnement blir så enkelt som mulig. Dersom du velger å benytte deg av AvtaleGiro belønnes du ved at Vesterålens Naturprodukter reduserer prisen med 50 kr på alle kommende leveringer.

Rabatt Kr 50,-
Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Vesterålens Naturprodukter
tilbud

Vesterålens Naturprodukter har som mål å levere markedets beste omega-3 til deres kunder


Les mer »

Vesterålens Naturprodukter har som mål å levere markedets beste omega-3 til deres kunder. De har også et eget omega-3 produkt for de som ikke klarer å svelge kapsler. Fri Flyt Junior er myke geleputer med omega-3 som er lette å tygge og har en frisk smak av sitron. Spesielt velegnet til barn. Målsettingen er at du som kunde skal føle deg trygg på produktene deres, være fornøyd, og ha lyst til å fortsette å kjøpe din daglige omega-3 fra dem. Vesterålens Naturprodukter selger forresten mer enn omega-3. Sjekk hele produktsortimentet i deres nettbutikk!

Vis rabatt!
Kupong er bekreftet
Ingen utgangsdato
 • Kupong er bekreftet
 • Ingen utgangsdato
Andre interessante rabattkoder
Eksklusivt
Enklere liv
-10%
Eksklusivt

Eksklusiv rabattkode - Spar 10% rabatt hos Enklere Liv


Les mer » Vis alle rabattkoder og tilbud »
Åpne kupong? Klikk her! Åpne kupong
Brukt for 4 timer siden
Gyldig til 31 Desember 2017
 • Brukt for 4 timer siden
 • Gyldig til 31 Desember 2017
Eksklusivt
Douglas
-15%

Utgåtte Vesterålens Naturprodukter rabattkoder:

Utgått
Vesterålens Naturprodukter
-30%
Utgått

Rabattkode - Spar 30% rabatt på hele butikken hos Vesterålens Naturprodukter


Les mer »

Med denne rabattkoden får du 30% rabatt på hele butikken hos Vesterålens Naturprodukter. Kopier denne koden og bruk den ved betaling. Gjelder januar ut.

Utgått
Vesterålens Naturprodukter
-25%
Utgått

Romjulssalg - Spar 25% rabatt på alt hos Vesterålens Naturprodukter!


Les mer »

Med denne rabattkoden får du 25% rabatt på alt hos Vesterålens Naturprodukter! Angi rabattkoden i kassen for å ta del i tilbudet.

Utgått
Vesterålens Naturprodukter
-30%
Utgått

Rabattkode - Spar 30% rabatt hos Vesterålens Naturprodukter


Les mer »

Med denne rabattkoden får du 30% rabatt hos Vesterålens Naturprodukter. Kopier denne koden og bruk den ved betaling.

Utgått
Vesterålens Naturprodukter
-25%
Utgått

Rabattkode - Spar 25% rabatt på hele butikken til Vesterålens Naturprodukter


Les mer »

Bruker du denne rabattkoden kan du spare 25% rabatt på hele butikken til Vesterålens Naturprodukter. Gjør et kupp - her er det masse penger å spare! Men skynd deg - tilbudet varer kun ut søndag 12.februar!

Vesterålens Naturprodukter er en spennende nettside med mange rabattkoder, kupongkoder, rabattkuponger, salg og tilbud.

Nettbutikken

www.vnp.no

5
Gyldige kampanjer
9
Totale kampanjer

Agnetha

Shopaholic

Vesterålens Naturprodukter tilbyr omega-3 og andre typer kosttilskudd av ypperste kvalitet. Vesterålens Naturprodukter ble stiftet i 1997 på Sortland i Vesterålen. Vesterålens Naturprodukter har også datterselskaper i Sverige, Finland og Danmark. Der produseres stadig vekk nye innovasjoner, og produkt sortimentet oppgraderes år for år. Vesterålens Naturprodukter ønsker at du som kunde skal føle deg trygg på deres produkter og være fornøyd med de produktene du får, slik at du gjerne kjøper din daglige omega-3 fra de i framtiden også.

Sunn livsstil og kosthold går hånd i hånd

Vi ønsker alle å ta godt vare på den kroppen vi har. Det er ikke alltid like lett å huske på å ha et sunt kosthold, spise sunn mat og følge et treningsprogram. Vi vet at helse og kosthold hører sammen når du skal ha en sunn og frisk livsstil. Bedre helse kan man også få gjennom trening, og det er mange ting man kan gjøre selv for å forbedre sin egen helse. Kosthold er en av tingene, men du kan også supplementere ditt kosthold med vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre kosttilskudd. Det skal slettes ikke være nødvendig å gå på diett, unngå karbohydrater og spise slankemat for å komme i bedre form eller få bedre helse. Vesterålens Naturprodukter tilbyr en rekke forskjellige kosttilskudd for din helse. Du finner blant annet omega-3, blåbærekstrakt, ulike typer vitaminer og andre typer kosttilskudd for å gjøre hverdagen din litt lettere. Noen ganger er det ikke alltid like lett å få i seg det kroppen trenger, selv om man spiser både sunt og riktig. Dersom du sliter du med ryggsmerter tilbyr Vesterålens Naturprodukter også ulike typer varmeomslag som du kan benytte på vonde og støle områder. Ta vare på kroppen din, og gi den de nødvendige supplementer den trenger for å fungere optimalt.

Topp kvalitet på omega 3 og alt av kosttilskudd fra Vesterålens Naturprodukter

Hos Vesterålens Naturprodukter utvinnes omega-3 fettsyrene fra hele fisken, og ikke bare leveren. Når oljen har gjennomgått hele raffinerings - og produksjonsprosessen tilsettes vitaminer og mineraler til ønskede produkt. I all hovedsak kommer oljen i fiskeoljekapslene fra ansjos og sardiner fra Stillehavet, nærmere bestemt utenfor kysten av Sør-Amerika. Kosttilskuddene innholder et minimum av de verdier som angis på etikettene, og alle produsentene er godkjente og regelmessig kontrollert av Mattilsynet i Norge. Vesterålens Naturprodukter er opptatt av kvalitet, og benytter kun fisk av ypperste råvarer i sine produkter. Palagisk fisk som benyttes i produksjon har et naturlig høyt innhold av omega-3 fettsyrene EPA og DHA, da deres matinntak i all hovedsak består av plankton som har høyt innhold av mineraler som er nødvendige for å produsere omega-3.

Fri frakt på alle bestillinger over 500,- hos Vesterålens Naturprodukter

Velg mellom enkeltkjøp, eller kjøp av abonnement når du bestiller produkter hos Vesterålens Naturprodukter. De har spesialisert seg på fleksible og kundestyrte abonnementleveringer som er tilpasset dine ønsker, og ditt forbruk av kosttilskudd og omega 3. Hos Vesterålens Naturprodukter får du alltid gratis levering når du handler for over kr 500, samt har du alltid 14 dagers fri returrett, og der følger alltid med en ekstra adresselapp i pakken du bestiller.

Gå til Vesterålens Naturprodukter nettbutikk

Hva er din Vesterålens Naturprodukter bedømmelse?

Takk for din bedømmelse Vesterålens Naturprodukter

3.4 stjernebedømmelse basert på 2 stemmer
Din bedømmelse er %1$s med %2$s stjerner
 • Åpningstimer
 • Mandag - Fredag
 • 08:00 - 21:00
 • Kundeservice
 • +47 80 08 08 18
 • Sentralbord
 • +47 76 11 02 70
 • Fax
 • 76 11 02 79
 • E-post
 • kundeservice@vnp.no
 • Adresse
 • Vesterålens Naturprodukter AS, Strandgata 16, Postboks 154, 8401 SORTLAND
Posten Norge Posten Norge
Visa Visa Mastercard Mastercard

Vesterålens Naturprodukter rabattkode forum