MENU

Adams Matkasse rabattkode og tilbud

Rabattkoder Adams Matkasse: Juni 2017 for Norge

Nå får du en Sunn og Lett kassen fra Adams matkasse for kun 845 kr

Se tilbud!

Spar 25% rabatt på første 3 matkasser hos Adams Matkasse

Se tilbud!

En herlig Allergivennlig matkasse fra 845 kr i din første ukee hos Adams matkasse

Se tilbud!

Få Adams matkasse fra 695 kr hjem på døra og gjør din hverdag enklere og sunnere

Se tilbud!

Adams Matkasse hjelper familier, studievenner, par og andre typer hjem til å spise sunne og varierte middager. Få oppskrifter og ingredienser til dine middager sendt direkte hjem til deg på døren. Adams Matkasse sender hver uke spennende middagsoppskrifter og matvarer til norske familier. Selskapet er kapable til å levere matkasser for 80% at de norske befolkningen og har flere fornøyde kunder i Bergen, Oslo, Trondheim og flere andre steder i Norge. Man kan bestille ulike matkasser rett hjem. Du kan på deres nettside velge mellom seks matkasser som passer for deg; Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen, Sunn og lett-kassen, Favorittkassen og Fri for-kassen. Originalkassen som passer godt for deg som har litt mer tid til hverdagsoppskrifter og som liker en utfordring på kjøkkenet. Barnekassen passer godt for familier med barn. Lag middager med matvarer som barn vil like men likevel la barna prøve noe nytt i matveien! Ekspresskassen er matkassa for deg som har en travel hverdag og trenger en middagsoppskrift som ikke tar for lang til å forberede. Bestill sunne og enkle middagsoppskrifter for en travel hverdag. Med fri for kassen vi du motta allergivennlig matlevering på døra. Kassen er fri for melk, egg & gluten. Likevel gir kassen middag som er næringsrik og sunn. Adams Matkasse er den eneste i Norge som har allergivennlige matkasser. Sunn og lett-kassen er for deg som liker å spise sunnere og lettere mat eller ønsker å gå ned i vekt. Kassen har magert kjøtt, sunne grønnsaker, frukt og produkter med høyt innhold av fiber. Er du usikker på hvilken matkasse som passer ditt hus best? På Adamsmatkasse.no kan du enkelt se hvilke middager de planlegger for levering i fremtiden. Velg mellom 3 eller 5 middager hver uke for 2, 4 eller 6 personer. Valgmulighetene og pris for matkassene varierer. Adams Matkasse har siden 2013 fått flere fornøyde og faste kunder med god erfaring ved å få sin middag levert på døren. Adam matkasse as vant VG sin store test innen matkasser. Ikke dropp middagen på grunn av tidssklemme, få sunn og deilige middagsopskrifter levert direkte og enkelt på døren og spar penger med en Adams Matkasse rabattkode.

Adams Matkasse rabattkode & tilbud

Adams Matkasse gir ofte gode tilbud og rabatter på sine matkasser. Følg med på deres Facebook side, Instagram eller meld deg på deres nyhetsbrev for å motta gode tilbud og matoppskrifter. De poster ofte sunne og gode oppskrifter for middag i sosiale medier. Bli inspirert til å spise variert og sunt til middag med Adam og oppdag nye smaker med resten av familien. Flere norske familier har brukt nettsiden med gode erfaringer. Det er svært enkelt å meldte seg på. Gå inn på Adamsmatkasse.no, velg den matkassen som passer dere best og skriv inn dine preferanser for antall middager per uke og meldt deg enkelt på. Sjekk ut Adams Matkasse sine gode tilbud og få rabatt med en rabattkode til nettbutikken.

Adams Matkasse fri frakt

Alle matkassene fra Adams Matkasse er inkludert med leveringskostnader. Om du ikke er hjemme når matkassen leveres vil de legge kassen på et trygt sted hvor du kan hente den. Nettsiden tilbyr betalingsalternativene kort eller faktura. Du kan også kjøpe gavekort på deres nettsider om du ønsker å gi Adams Matkasse i gave.

Adams Matkasse tilbud: Spar 50% hos ADAMS MATKASSE

Se tilbud!

Black Friday - Adams matkasse tilbyr matkasser med hele 50 % rabatt

Se tilbud!

50% rabatt til nye kunder hos Adams Matkasse

Se tilbud!

Nå kan du få 50% rabatt hos Adams matkasse i hele Januar og lag nydelig mat hele måneden

Se tilbud!

Få 20% rabatt + gratis gave på din første levering hos Adams matkasse

Åpne rabattkode? Klikk her!