MENU

Campadre rabattkode og tilbud

Rabattkoder Campadre: Juni 2017 for Norge

Få 200 kr å handle for når du utfører ditt første kjøp hos Campadre!

Se tilbud!

Alltid opptil 70% rabatt på en rekke varer hos Campadre!

Se tilbud!

Tips venner og få kr 100,- hver gang en venn gjør sitt første kjøp!

Se tilbud!

Campadre er en ny og spennende nettbutikk som selger kjente merkevarer og eksklusive produkter til priser du ikke finner noe annet sted. På Campadre publiseres det hver dag ulike tilbud som er håndplukket av Campadre selv, og gjør at du som kunde kan handle varer til markedets laveste priser. Som medlem hos Campadre får du tilgang til aktuelle kampanjer og rabatter som omhandler både kvinner, menn, interiør, barn, reiser og elektronikk. Du kan for eksempel finne gode tilbud på kjente merkeklær og tilbehør fra blant annet Odd Molly, Dior og Tommy Hilfiger, eller eksklusivt interiør fra blant annet Gripsholm. På Campadres utsalg på nett finner du en rekke gode tilbud til hele familien til superlave priser!

Bli medlem gratis hos Campadre

Å bli medlem hos Campadre er enkelt og gratis, og det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ditt navn og din e-mail. Det stilles ingen krav til at du må handle, og du kan gjerne bli medlem bare for å holde deg oppdatert om de siste tilbudene. På Campadre kan du handle rolig og trygt online uten å besøke eneste butikk til fots. Dersom du benytter deg av våre kampanjekoder får du dessuten ofte produkter enda rimeligere enn de allerede er. Få rabatt på allerede rabatterte salgsvarer. Alt du behøver å gjøre er å finne en passende rabattkode, logge inn med din bruker på Campadre og velge de varene du måtte ønske i din handlevogn, husk å skrive inn din rabattkode før du sjekker ut og fullfører handelen. Besøk gjerne Saleduck før du gjør dine kjøp og se om vi har noen nye rabattkoder som kan være interessante for deg.

Rimelige merkeklær og tilbehør fra Louis Vuitton og andre kjente merkevarer

Hos Campadre kan du finne et enormt utvalg av moteklær fra flere forskjellige kjente merker. For deg som like å handle rimelige merkeklær på nettet kan du her finne masse ulike produkter fra flere av de største motehusene i Norden, samt flere kjente internasjonale motehus. Du finner for eksempel alt fra vesker, sko, klær, jeans og jakker til bikini og undertøy fra merker som Cheap Monday, Snö of Sweden, Morris og Ilse Jacobsen, samt Sorel og Line of Oslo. For utenom moteklær kan du også finne merkeklær for sport og trening fra kjente merkenavn som for eksempel Craft, Dcore og Helly Hansen, samt sko fra blant annet Hunter boots. Campadres utsalg gjelder klær for kvinner, menn og barn og viser alltid de nyeste håndplukkede produktene fra det ettertraktede markedet. Andre produkter som er veldig populære fra butikken er for eksempel Edbladring, Eton skjorter eller kule Replay jeans.

Kreativ dekorering og moderne interiør til hjemmet

For utenom klær finner du mange andre interessante produkter hos Campadre. Du finner for eksempel eksklusive interiørartikler fra flere kjente designmerker. Du finner for eksempel kjøkkenutstyr, pyntegjenstander, tilbehør og tekstiler, samt interiør for bad og kjøkken. Du finner interiørprodukter fra kjente merker som blant annet Electrolux, OBH Nordica, Bosch og Jamie Oliver. Ettersom tilbudssidene oppdateres daglig kan det være lurt å holde seg oppdatert om de seneste kampanjene, og kommende kampanjer slik at du vet hvilke produkter som kan være interessante for deg.

Frakt og returinformasjon

Hos Campadre legges det ut flere gode tilbud hver dag, og det er begrensede opplag av varer, noe som gjør at du ikke kan endre størrelse eller farge etter din bestilling er gjort. Du har allikevel alltid 14 dagers angrerett dersom du ikke er fornøyd med varen, samt du har alltid 48 timer på deg fra din ordre er gjort til å avbestille. Når du henter din pakke på posten debiteres du med kroner 150,- for administrative avgifter fra Posten.

Spar opptil 74% rabatt på parfymer hos Campadre

Se tilbud!

Spar opptil 50% rabatt på Rodebjer damemote hos Campadre

Se tilbud!

Spar opptil 57% rabatt på Ray-Ban solbriller hos Campadre

Se tilbud!

Campadre tilbud: Spar opptil 67% rabatt på Whyred motetøy

Se tilbud!

Spar opptil 80% rabatt på sommersko hos Campadre

Se tilbud!