MENU

CvDesign rabattkode og tilbud

Rabattkoder cvDesign: Juni 2017 for Norge

Få 12% rabatt på din bestilling hos cvDesign med denne eksklusive rabattkoden!

Åpne rabattkode? Klikk her!

Møt bedre forberedt til jobbintervju med hjelp fra CVDesign for kun 499 kr.

Se tilbud!

CVDesign gir deg et profesjonelt design på din CV for kun 899 kr. Velg mellom tre ulike maler

Se tilbud!

CVDesign hjelper deg med å skive jobbsøknaden for deg for kun 999 kr

Se tilbud!

Få rådgivning og hjelp til korrektur for din søknad for kun 349 kr hos CVDesign

Se tilbud!

cvDesigns hjelper deg på veien til din nye jobb. Om du trenger hjelp eller veiledning for for din curriculum vitae, jobbsøknad og jobbintervju har du kommet til rett sted! De tilbyr tjenester som korrektur av din jobbsøknad og CV, tips til hva din dine søknader bør inneholde, design av dine søknadsbrev og forberedelse av jobbintervjuer. De tilbyr også kurs og help innen LinkdIn vil søke jobb i Oslo, Ålesund, Trondheim, Stavanger eller Bergen vil de gi deg god hjelp til oppsett av søknadstekst, spørsmål for intervju, design og mye mer. Lag din vei til drømmejobben enkel med god hjelp. Og det beste av alt er at det ikke er dyrt å få deres ekspert tips.

cvDesign veileder deg til å forme en god jobbsøknad

Synets du det er vanskelig å vite hvordan man skal skive en god arbeidssøknad. Ikke bare last opp en dårlig mal på nett. Det er ikke alltid dette er et godt eksempel på hva som skal stå i en god jobbsøknad. Få den perfekte innledning, innhold, avslutting og hvordan du børhåndtere referanse! Få en skreddersydd søknad på en stilling hvor, enten du skal skal på en jobb innen barnehage, sykepleier, klesbutikk, selger eller ønsker en sommerjobb. En søknad for en butikkmedarbeider vil se ulik ut enn for en barnehagemedarbeider eller en lærerstilling. Vis at du er en god selger i butikk. Om du ønsker å skrive en åpen søknad eller for en deltidsjobb stilling vil du få gode skrive tips! cvDesign vil hjelpe deg med søknader på både Norsk og Engelsk. Folk i alle aldre, situasjoner, bransjer og nivå kan få veiledning. Enten du er en ungdom18 år og ikke vet hva en CV er, ønsker en jobb som lagermedarbeider eller om du har lang arbeidserfaring og ønsker en lederstilling. Her får alle like god hjelp i din prosess. Selskapet holder telefonmøte hvor blant annet innhold, sterke- og svake sider, personlige egenskaper, interesser, bilde, ferdigheter, referanser og nøkkelkvalifikasjoner blir diskutert. Få god veiledning dirkete på telefonen. Du vil kort tid etter få tilsendt et god CV og søknad i word slik at du kan endre på den i ettertid.

Få den beste hjelpen til å skrive en profesjonell Curriculum Vitae

Få et profesjonelt design på din CV. Man kan finne flere eksempler og maler på nett. La ikke din CV se ut som et kortfattet skjema! cvDesign hjelper deg til å lage et mer profesjonelt oppsett og innhold. Hos dem vil du få mer enn kun en generell opplæring og standard eksempler. Last enkelt ned din CV og du vil etter kort tid få den beste hjelpen av erfarende fagfolk.

cvDesign hjelper deg til å gjøre et bedre jobbintervju

Er du nervøs for et jobbintervju? Ikke la nervene ødelegge for drømmejobben! cvDesign vil hjelpe deg på forhånd av intervjuet for å gjøre et bra inntrykk. Møt forventingene en arbeidsgiver ser etter ved å gi godt forberedte svar. Få hjelp til hvordan du kan starte et godt intervju og avslutte med stil. Spørsmål som negative- og positive sider kan være vanskelig for mange. Ikke la spørsmål som dette sette deg ut under intervjuet. Møt forbered i pene klær og fortell om deg selv og hvorfor nettopp du skal bli ansatt på en god måte.

Spar penger med en cvDesign rabattkode

Finn et godt tilbud hos cvDesign og spar penge med en rabattkode.

Spar 10% rabatt hos cvDesign med denne rabattkoden

Åpne rabattkode? Klikk her!

CVDesign hjelper deg med å skrive jobbsøknad og CV! Få 10% rabatt med denne rabattkoden!

Åpne rabattkode? Klikk her!

Få 10% rabatt på alle jobbsøkertjenester hos CVDesign!

Åpne rabattkode? Klikk her!

CVDesign skiver søknaden for deg. Nå kan du spare 400 kr på deres tilbud.

Se tilbud!