MENU

Ellos rabattkode og tilbud

Rabattkoder Ellos: Juni 2017 for Norge

Nye kunder hos Ellos: 40% rabatt på dyreste vare + fri frakt!

Nå kan du som kunde få opptil 20% avslag på elektronikkprodukter hos Ellos.no

Spar opptil 20% rabatt på møbler og interiør hos Ellos.no

Rabatter opptil 40% på klær og sko for hele familien fra Ellos.no

Ellos har en lang tradisjon innen klær og tekstiler hvor de startet opp i Sverige i 1947 og åpnet sine butikker i Norge i 1987. I dag tilbyr Ellos et bredt spekter av produkter. Her kan du finne alt du skulle ønske til hus og hage, elektronikkvarer, skjønnhetsprodukter og klær til dame, mann og barn. De er opptatt av å levere topp kvalitet til sine kunder også med beste tanke på miljøet. De fører kjente merkevarer innen alle sine produktkategorier. Innen elektronikk kan du finne produkter som Apple og Samsung. Du vil finne populære klesmerker som Dagmar, Noa Noa og Levis. På Ellos.no vil du finne alt du skulle trenge - sendt rett hjem til deg! Nettbutikken har alltid spennende tilbud på gang for sine norske kunder. Gå ikke glipp av en Ellos rabattkode.

Produkter på nettsiden

På nettsiden til Ellos finner du en stor rekke produkter av ypperste kvalitet og med stor variasjon i produkter du kan kjøpe. Her finner du enkel oversikt over produktene deres med hovedkategorier som dame**,** herre, barn, sport, undertøy & bad og inspirasjon. Under disse kategoriene finner du enkelt frem til det du ønsker av produkter i alt fra klær, sko, sportsklær eller reiser. Ellos har også blitt store på elektroniske varer og selger produkter som iPhone, iPad, TV, elektronikk til husholdningen, kameraer og mye mer til konkurransedyktige priser.

Merker hos Ellos

Ellos er kjent for å ha merker av kvalitet og verdensledende motemerker. Her finner du et enormt utvalg av flotte varemerker som Adidas, Apple, Björn borg, Bliss, Calvin Klein, David Beckham og Didrikssons er noen av de mange merkene som Ellos fører.

Ellos salg

Ellos er store når det kommer til tilbud og outlet. Her finner du stadig tilbud på deres fantastiske produkter. Hver sesong holder de nye flotte tilbud. Husk at vi i Saleduck.no sørger for å gi deg det bests rabattene for Ellos salg! Du vil ofte finne en god rabatt på 50 prosent eller en rabattkode!

Nyhetsbrev: Er du en luring så abonnerer du på nyhetsbrevet til Ellos. Her vill du få inspirasjon til mote og hjem samt først greie på når de har tilbud. Dette er praktisk ettersom at det fort blir utsolgt når de har salg. Da får du det på mail før mannen i gata får høre om ryktene.

Ellos erfaringer: Ellos kan skryte på seg god kundebehandling og kundeservice med god erfaring fra fornøyde kunder. Du har 14 dager åpent kjøp og kan også betale med faktura og avbetaling som kan være praktisk i visse tilfeller.

Fri Frakt Ellos

Nettsiden spanderer levering for din første bestilling. Du vil få dine nye varer hjem til deg innen 48 timer fra du bestiller. Det finnes heller ingen toll på produktene du kjøper hos Ellos gi og med at de har sine kontorer og lager i Oslo. Bruk en rabattkode og få fri frakt!

Ellos rabattkode: Spar 20% rabatt på hjemmesortimentet

Åpne rabattkode? Klikk her!

Spar 20% rabatt på regntøy & gummistøvler hos Ellos

Se tilbud!

Rabattkode - Spar 20% rabatt på hjemsortimentet hos Ellos

Åpne rabattkode? Klikk her!

Rabattkode - Spar 20% rabatt på et stort utvalg af merker hos Ellos!

Åpne rabattkode? Klikk her!

Rabattkode - Spar 20% rabatt på alt hos Ellos!

Åpne rabattkode? Klikk her!