Annonsøravsløring

Farmasiet rabattkode

farmasiet.no

Farmasiet er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av apotekprodukter og helsekost. Finn alt du trenger for å ta vare på helsen din, fra medisiner til vitaminer og kosttilskudd, alt sammen levert rett hjem til deg.

Rabattkoder Farmasiet Norge - februar 2024

Farmasiet Nuxe: Hudpleie (20% rabatt)

Se tilbud!

Farmasiet Ekulf: Tannpleie (20% rabatt)

Se tilbud!

Farmasiet Cosmica: Hudpleie (3 for 2)

Se tilbud!

Utgåtte Farmasiet rabattkoder:

40% Farmasiet rabattkode: 40% rabatt på Valentinsdagsprodukter hos Farmasiet Rabatten er allerede trukket fra
4.4 Stjerne / 118 Stemmer

Studentrabatt hos Farmasiet`

Farmasiet.no, Norges største nettapotek, tilbyr en spesiell 15% studentrabatt for medlemmer av Studentkortet. Dette er en unik mulighet for studenter å spare på et bredt utvalg av helse- og velværeprodukter.

Som student kan du dra nytte av rabatten på en rekke produkter, inkludert både reseptbelagte og reseptfrie varer. Fra tannpleie til smertelindring, fra hudpleie til produkter for generell helse, tilbyr Farmasiet et omfattende sortiment som dekker de fleste behov.

For å utnytte denne rabatten, må du være medlem hos Studentkortet og bruke en spesiell rabattkode ved kjøp. Vær oppmerksom på at rabattkoden ikke gjelder for allerede rabatterte varer, nyheter, enkelte merkevarer, legemidler, og varer som dekkes av offentlig finansiering.

Farmasiet skiller seg ut ved å tilby fri frakt på reseptbelagte medisiner, samt fri frakt for ordrer over 299 kr på andre varer. Med en enkel og sikker levering, er Farmasiet en ideell løsning for studenter som søker en praktisk og økonomisk måte å håndtere helsebehovene sine på.

Denne studentrabatten er en utmerket måte for studenter å opprettholde god helse og velvære uten å tømme lommeboken.

Fler nettbutikker