MENU

GR8 Experience rabattkoder og tilbud

Rabattkoder GR8 Experience: Juni 2017 for Norge

Kjør en rå Lamborghini i 20 km med GR8 Expirience! Nå 50% rabatt!

Se tilbud!

Spar 1000 kr rabatt per pers for å kjøre Lamborghini og Ferrari med firmaet hos GR8 Experience.

Se tilbud!

Ønsker du en meget unik og morsom opplevelse? Ja da er GR8 Experience stedet du finner det. GR8 Experience tilbyr vanvittige opplevelser hvor du kan prøvekjøre raske og dyre biler som de fleste bare kan drømme om å kjøre. GR8 Experience er Europas største firma av Ferrari og Lamborghini opplevelser. Firmaet sørger for uforglemmelige opplevelser i superbiler og har siden 2005 levert over 75 000 turer i sine superbiler. Frykt ikke, GR8 Experience tar sikkerhet på alvor og har aldri hatt en skade på noen av sine turer. Sikkerheten setter heller ingen demper på stemningen eller opplevelsen. Du får kjøre fort likevel. Firmaet organiserer opplevelser for bedrifter, motorevents og utdrikningslag. Utdrikningslag skreddersydd for han eller henne, firmagaver, kjøreturer for privatpersoner og venner og gavekort. På nettsiden finner du et bildegalleri som viser diverse opplevelser som andre har hatt med de fantastiske turene. Her vil det bli tatt bilder av deg og så du kan bevare minnene dine ut livet. Det er ikke hver dag man får kjøre noen av verdens raskeste biler.

Ferrari: Et elegant, vakkert, og ekstremt kraftfullt bilmerke med lang erfaring av racerbiler med estetisk utseende. Hos GR8 Experience kan du oppleve drømmen av å kjøre en maskin som ikke kan beskrives hvordan det er å kjøre. GR8 Experience har flere typer modeller du kan velge og kabriolet utgavene er også til stede.

Lamborghini: Her har vi et merke som oser kraft. Bilene er usannsynlig raske og full av krefter. Med sitt unike utseende er dette favoritten for mange. Bilen har en ekstrem motorlyd og er et monster av en bil. Dette er virkelig en opplevelse for livet som du og vennene dine aldri kommer til å glemme.

GR8 Experience Opplevelsessteder

GR8 Experience er størst i Europa på opplevelser med superbiler og du kan finne de på disse følgende steder i Europa:

Norge: Oslo

Sverige: Stockholm - Gøteborg - Malmø - Helsingborg - Halmstad - Jønkøping - Ørebro - Sundsvall - Åre

Danmark: København - Aarhus

Tyskland: Hamburg - Berlin - Frankfurt - München

Frankrike: Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris

GR8 Experience Kampanjer, tilbud og rabatter

Gavekort: Kjøper du et gavekort hos GR8 Experience kan du bruke det akkurat når du vil og du kan vente til det er rabattkoder eller tilbud på nettsiden. Dette er en lur måte og spare penger på.

Nyhetsbrev: Det kan være lurt å abonnere på nyhetsbrevene til GR8 Experience. Da får du alle tilbud og kampanjer de måtte ha på flotte kjøreopplevelser med en gang de er tilgjengelige og kan oppleve drømmeturen til reduserte priser.

Firmagaver: Dette er en fantastisk opplevelse for et firma og gjøre sammen og det er alltid tilbud når man kjøper gave til firmaet. I skrivende stund kan du for eksempel kjøre Ferrari for kun 775 kr hvor førpris var 1295 kr. Gode tilbud på Firmagaver.

Utdrikningslag for ham og henne: Her finner du ekstremt gode tilbud. Her er det stadig rabatter og tilbud som ligger ute. Du finner for eksempel ofte 50% rabatt på Lamborghini tur til han eller en Ferrari Cab-tur til henne.

Kjør Ferrari i 8 km med GR8 Experience! Nå 50% rabatt!

Se tilbud!

Få 40% rabatt på alle kjøreturer med Lamborghini hos GR8 Experience!

Åpne rabattkode? Klikk her!

Kampanjetilbud hos GR8 Experience! Få hele 50% for å kjøre Lamborghini!

Se tilbud!

Få hele 485 kr avslag i prisen på å kjøre Ferrari hos GR8 Experience!

Se tilbud!