MENU

KLM rabattkode og tilbud

Rabattkoder KLM: Juni 2017 for Norge

Her får du alltid gratis baggasje med på din reise når du bestiller med KLM

Se tilbud!

Oppdag USA med KLM sin Great American Combo deal!

Se tilbud!

Bli med i KLM sitt bonuspoeng-program, Fly Blue og få poeng til gratis flyturer!

Se tilbud!

KLM Royal Duch Airlines er et flyselskap som har sin hovedbase på Schiphol flyplass i Amsterdam og flyr til et enormt antall destinasjoner i hele verden. De er et av de Europeiske selskapene som flyr til Norge og konkurrerer mot Norwegian og SAS om prisene til Nederland. Det er et selskap som startet opp og ble grunnlagt i 1919 i Nederland og har siden det fløyet utallige personer til mange destinasjoner rundt om i verden. De er det eldste flyselskapet som fortsatt opererer i dag. De er en del av Air France som er moderselskapet deres. De er nå medlem av flyalliansen SkyTeam som gir deg fordeler og videre flygninger til destinasjoner hvor KLM ikke flyr. De har også en fin bonuspoengordning som heter Fly Blue. Til tross for at de kun har en innenlandsrute på grunn av det lille landet har de store internasjonale flygninger og kan ta deg til de fleste plasser verden over.

KLM destinasjoner

KLM flyr deg til de fleste steder i verden og har 177 steder de flyr til hver dag. Noen av disse poulære stedene er Spania, Tyskland, Nederland, Norge, Sverige, USA, Dubai, Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord Torp, Stavanger, Trondheim. Amsterdam og mange flere destinasjoner.

KLM flåter

Selskapet har et bredt utvalg av flåter fra store til små. Her kan du fly lange distanser med de største Boeing flyene og korte distanser med Cityhopper. Flåtene de har består av Airbus A330-200, Airbus A330-300, Boeing 737-700, Boeing 737-800. Her har du en stor variasjon av fly.

KLM billetter

Du har to valg når det kommer til billettvalg når du skal bestille din reise. Her kan du få economy eller business class. Om du bestiller business så få du mange fordeler som blant annet mange flere poeng på reisen som kan brukes senere med Fly Blue bonuspoeng. Du kan velge selv om du ønsker å ha med deg baggasje og dermed kan du få flybilletten mye billigere. De har stadig nye kampanjer og tilbud så det kan være lurt å følge med på siden deres eller melde seg på nyhetsbrever for å få de beste tilbudene. Her på Saleduck vil du finne rabattkoder og tilbud som vi får tak i fra KLM slik at du kan spare enda mer penger på reisen din.

KLM Flying Blue

Selskapet har et eget bonusprogram hvor du kan bruke poengene dine på nye flyreiser, hotell, leiebil og mye mer. Det er alltid lurt å melde seg inn på en bonuspoengsordning slik at du får poeng for hver flygning du tar. Plutselig sitter du der med nok poeng til å reise et sted helt gratis.