MENU

Mimmis rabattkode og tilbud

Rabattkoder Mimmis: Juni 2017 for Norge

Kjøp flere bilstoler i kvalitet til baby og barn fra kun 1000 kr hos Mimmis!

Se tilbud!

Kjøp flere barnevogner med rabatt opptil 10% hos Mimmis! Sjekk deres gode rabatter!

Se tilbud!

Kjøp morsomme leker for barn og baby fra kun 50 kr hos Mimmis!

Se tilbud!

Mimmis er en av Norges største nettbutikk for baby - og barneutstyr. Her vil du finne et stort utvalg inne produkter som barnevogne, bilstole, stellebordtrappegrind, reiseseng, bleiebøtte, bæresele, uv telt, trappegrind, smykke, regntrekk for vogn, klær, lekerog annet barn - og babyutstyr. Kjøp utsyr enkelt på nett til en billig pris!

Nettbutikken er etablert i Norge og selger en mengde produkter i beste kvalitet. De er kjent for å ha god kundeservice. I tillegg til å sette kunden i fokus har nettbutikken prismatch-garanti. Så dersom du finner en vare til en lavere pris vil Mimmis.no matche den prisen. De er lette å komme i kontakt med enten over telefon, chat, mail eller Facebook. Deres nettbutikk har over 5000 varer på deres lager.

Kjøp riktig utstyr til mor og barn hos Mimmis.no til billige priser!

Mimmis selger flere produkter og babyklær fra kjente merker som Babybjørn, Babyzen, Babyjogger, Besafe, Britax, Disney og mange flere merker. Du vil finne flere produkter som er best i test i flere tester i deres nettbutikk. For norske barn er det viktig med vare ullklær under vår kalde vinter. Kjøp myke og deilig klær i ull for den beste varmen. Vinterklær, ulltøy og regntøy for lek og moro vil du også finne i beste kvalitet. Det er alltid vanskelig å finne riktig babyseng da barnet vokser så fort! Kjøp babysenger du kan justerei flere år mens barnet vokser!

Du vil også finne flere populære leker for barn i alle aldre. Kjøp den populære fantorangen bamse som sett på tv. Du vil også finne flere produkter for jenter og gutter innen kategoriene garasje og hus, dukkehus, babygym, el bilder, gynger, babylek, kjøkken og mat, togbaner, vognleker, uro, gå bil, musikk, kreative hobbyleker, kostymer, kulebaner, puslespill, vinterleker, sommerleker, dukker, lekefigurer, badeleker, bamser og bøker.

Spar penger på Mimmis mange gode tilbud

Mimmis har ofte gode tilbud og salg i sin nettbutikk! Ikke gå glipp av noen av deres tilbud! Følg den på Facebook og Instagram for siste nytt innen produkter, tilbud, konkurranser og annen inspirasjon. Saleduck vil også holde deg oppdatert om de billige tilbudene og rabattkodene. Hent din rabattkode enkelt hos oss for å spare penger!

Få gratis frakt når du handler hos Mimmis

Handler du over 1000 kr Mimmis.no vil de sende dine nye produkter gratis hjem til deg. De har en rask leveringstid på mellom 1-3 virkedager og leverer over helt Norge. Du har 30 dagers åpent kjøp. Deres nettside har flere tusen positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Det er trygt og enkelt å bestille fra deres nettshop! Husk at deres nettside har prisgaranti på sine varer!

Spar 20% rabatt på Berg Toya trampoliner hos Mimmis

Se tilbud!

Spar 20% rabatt på alle barnevogner hos Mimmis

Se tilbud!

Mimmis rabattkode: Spar 20% rabatt på Bloomingville

Se tilbud!

Spar opptil 45% rabatt på Ergobaby bæreseler hos Mimmis

Se tilbud!

BILSTOLSALG hos Mimmis!

Se tilbud!