MENU

NIKE rabattkode og tilbud

Rabattkoder NIKE: Juni 2017 for Norge

Lag dine personlige sko med NikeID fra kun 1300 kr hos Nike.no!

Se tilbud!

De fantastiske Nike Magista fotballskoene fra kun 680 kr hos NIKE!

Se tilbud!

Offisielle fotballtrøyer til kamp fra kun 380 kr hos Nike!

Se tilbud!

Nike er et av verdens største sportsutstyrsselskaper og er et av verdens mest kjente merkevarenavn. Det nå utrolig populære merket startet opp i USA i 1964 og har siden vokst til å ha en omsetning på over 25 milliarder dollar og over 44 000 ansatte verden over. Selskapet er kjent for å ha samarbeid med store sportsstjerner som Tiger Woods, Christiano Ronaldo, Rafael Nadal og andre store sportsstjerner fra en rekke forskjellige sportsgrener. Nike er kjent for å gjøre mye for mennesker igjennom sporten og har mye veldedighet og sponsing av arrangementer samt turneringer. Nike har endelig fått sin egen nettbutikk som konsentrerer seg om sine vakre norske kunder og slik blir det enklere for deg å få tak i de siste Nike varene på ett sted så du slipper å bla deg igjennom andre utenlandske sider som har begrenset med utvalg fra dette fantastiske merket.

Nike produkter

Nike leverer produkter et et stort utvalg av sporter som blant annet tennis, fotball, hockey, basketball og australsk fotball men har mest omsetning fra sine Nike sko og treningsklær. På deres norske hjemmeside finner du produkter som Nike sko til hverdag, fotball, tennis, trening, løping, basketball, skateboard og en egen side hvor du kan produsere eget design på sko og bestille de som heter Nike ID. På siden finner du også selvsagt klær til en mengde sporter og alt fra undertøy til yttertøy som passer trening i all slags vær. Nettsiden har også en egen kategori hvor du kan velge produkter utafra hvilken sport som måtte passe deg.

Nike Merker

Nike har kjente og produkter av høy kvalitet og samarbeider ofte med store stjerner for å lage produkter under deres navn. Blant skoene du kan finne har vi populære merker som Nike Air Max, Nike Free Run, Nike Magista, Nike Roshe run, Nike Free 5.0, Nike Air Max 90 og andre Nike Fotballsko. Her finner du også Fan gear til ditt favorittlag i din favorittsport. Her finner du for eksempel trøyer til PSG, Barcelona, Manchester City, Inter Milan, Roma, Atletico Madrid og mange andre fotballlag som er sponset av Nike. Her finner du også trøyer til diverse Hockeylag.

Nike salg og tilbud

Stikker du innom nettsiden til Nike så ser du fort at de stadig har salg og kampanjer på sine produkter. De har en egen salgskategori som ligger under hovedkategorien for menn, kvinner, gutt og jente. Her hos Saleduck finner du alltid oppdaterte tilbud og rabatter som Nike måtte ha. Hold et øye med saleduck sine rabattsider for Nike for å holde deg oppdatert på salg og rabattkoder.

Nyhetsbrev: Det kan være lurt å melde seg på Nike sitt nyhetsbrev hvor du får med deg salgene og tilbudene med en gang de kommer ut før andre får greie på de. Her får du også tips og inspirasjon til trening og tips fra store stjerner om hva de gjorde for å nå målene sine.

Flash Sale: Spar opptil 50% rabatt på løpesko hos Nike

Se tilbud!

Spar opptil 50% rabatt på Women’s & Young Athlete Flash Sale hos Nike

Se tilbud!

Rabattkode - Spar ekstra 20% rabatt på alle salgsvarer hos Nike

Åpne rabattkode? Klikk her!

Salg hos Nike - Spar 50% rabatt på salgsvarer!

Se tilbud!

Spar 50% rabatt på utvalgte styles i Flash Sale Collection hos Nike

Se tilbud!