MENU

Penny & friends rabattkode og tilbud

Rabattkoder Penny & friends: Juni 2017 for Norge

Bokklubben Penny & friends gi sine medlemmer poeng etter hvor mye man leser og for per mottatt pakke! Velg en flott gave for dine poeng!

Se tilbud!

Motta hver måned en innholdsrik pakke med bøker og hesteting for ditt barn for kun 189 kr, + 49,- i porto!

Se tilbud!

Motta en stor og spennende velkomstpakke som nytt medlem av Penny & friends helt GRATIS!

Se tilbud!

Penny & Friends er en bokklubb for hesteinteresserte. Klubben gir hver måned en alderstilpasset bok, medlemsblad og andre ting innen hest. Medlemsbladet inneholder siste nytt i klubben, morsomme vitser, tegneserier, leserinnlegg og bilder fra klubbens medlemmer. Som medlem vil du også kunne logge inn på deres hjemmeside og få tilgang til artige funksjoner på deres nettside. Penny and friends har tidligere gått under navnene Pennygirl og Pennyklubben. Siden 1982har klubben gledet mange og gitt bedre glede og ferdigheter innen lesing. Motta spennende hestebøker hver måned. Alt fra spennende historier og bøker med fakta om hestestell vil komme i posten hver uke. Her pakke vil også innholde andre tind som plakater av søte hester, tips innen stall og stell, hestespill, hestefilmer, kryssord, lydbøker og mye mer. Dette er en jenteklubb for barn og ungdom. Svært mange unge jenter drømmer om hester. Dette er en bokklubb for alle som mener at hester er best, uansett!Man trenger ikke å eie en hest selv for å være medlem. Bokklubben er for alle jenter som interessert i hest. Det finnes et jungel av ulike klubber for barn. At barnet leser om noe de er interessert vil hjelpe for leseferdigheter og glede rundt det å lese. La ditt barn lese en fin hestebok hver måned for mer leseglede.

Bli medlem av Penny and friends

Det er svært spennende å være medlem av deres klubb. Som nytt medlem vil du få en stor velkomstpakke . Velkomstpakken inneholder mye forskjellig en hestejente vi elske. Innholdet i velkomstgaven varierer, men ditt barn vil helt sikkert like innholdet. Meld deg enkelt inn ved å gå inne på pennyfriends.no. Som medlem kan du også samle poeng for hver pakke du mottar samt for hvor mye du leser. Når du har samlet nok bonuspoeng kan du velge en premie fra deres shop. Les bøker innen kunnskap, humor, kreativitet, spenning og vennskap hver måned. Deres nettside er også et flott samlested for hestejenter. Del bilder av venner og verdens søteste hester etter din mening med andre medlemmer. Nettsiden har også flere morsomme konkurranser og spill hvor du kanblant annet hestefilm og andre heste -ting.

Det er svært enkelt å være medlem av Penny & friends

Det er svært enkelt å være medlem av Penny&friends. For hver pakke vil porto komme i tillegg på 49 kr. For velkomstpakken vil du kun betale 49 kr i frakt. Om du ønsker å fryse ditt abonnement eller avbestille en pakke kan dette enkelt gjøres over telefon, mail eller på pennyfriends.no. Det er ingen kjøpskrav i bokklubben. Du kan når som helt avslutte ditt medlemskap. Kontakt deres hyggelige kundeservice om du har noen spørsmål om månedens pakke, bestilling, avbestilling eller om du har noen andre spørsmål.