MENU

Risskov Bilreiser Rabattkode og tilbud

Rabattkoder Risskov Bilreiser: Juni 2017 for Norge

Nye tilbud hver uke til destinasjoner som Paris og Altmüster og mange fler hos Risskov Bilferie

Weekend i Nürnberg fra kun 329 kr. Utrolige tilbud hos Risskov Bilferie

Risskov Bilferie er et reiseselskap som skiller seg ut fra mengden. Dette selskapet satser nemlig på og skreddersydd bilferie. Risskov Bilferie spesialiserer seg på å skreddersy bilferier til alle typer reisende. Her finner du tilbud til blant annet miniferier, familieferier, wellness-opphold, romantiske weekendturer samt gourmet og sommerferier til fantastiske Europeiske destinasjoner. Det fantastiske med bilferier er friheten du får til å gjøre som du vill. Du får også med deg den vakre naturen, storbyene eller kystveier. Alt etter ditt ønske. Risskov Bilferie har kunden i fokus og har en meget god kundeservice. De tar gjerne imot telefoner for å hjelpe eller gi tips til kundene sine. Risskov Bilferie har reisemål runt til vakre destinasjoner i Europa. Du finner blant annet tilbud til land som Danmark, Tyskland, Sverige, Østerrike, Italia, Frankrike, Ungarn, Kroatia, Tsjekkia, Nederland, Belgia, Slovakia, Slovenia, Norge, Polen og Finland. Risskov Bilferie har sitt hovedkontor i hjertet av Europa (Sveits) og opererer i land som Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Sveits. Risskov Bilferie jobber hver dag med nye destinasjoner og får stadig fordelaktige tilbud kun for deres side på grunn av sitt gode forhold med sine hotellpartnere.

Kampanjer hos Risskov Bilferie

Risskov Bilferie har et stort utvalg av kampanjer, tilbud, salg og rabatter hele året. På nettsiden finner du egne sesongtilbud på for eksempel skiferier, juletilbud og nyttårstilbud på vinteren samt lignende tilbud om sommeren, høst og vår. Risskov Bilferie har også en egen tilbudskategori hvor du finner special offers, Wild offers og Quality time offers.

Hvilke type kampanjer tilbyr Risskov Bilferie

Ønsker du å spare penger på å reise på ferie har du kommet til rett sted. Her finner du gode tilbud og rabatter til alle deres kategorier innen reiser. Hos oss i Saleduck finner du alle kampanjer, tilbud og rabatter som Risskov Bilferie har å tilby samlet på ett sted.

Nyhetsbrev: Melder du deg på nyhetsbrevet til Risskov Bilferie får du alt av tilbud, rabatter og kampanjer som de måtte ha rett i innboxen din før alle andre. Du får også skreddersydde turer som passer for deg.

Storbyferie: Risskov Bilferie har store tilbud på bilreiser på storbyturer. Hver uke er det nye tilbud på populære destinasjoner i storbyer.

Weekend reiser: Om du ønsker å komme deg bort en helg med en du er glad i, familien eller bare deg selv så har Risskov Bilferie stadige tilbud på weekendturer. Her får du utrolige tilbud på fantastiske steder uansett hvilke type tur du måtte ønske.

Temareiser: Risskov Bilferie har et enormt utvalg av temareiser på tilbud. Her finner du alt du kan tenke deg. Blant annet finner du temaer som er tidligere nevnt samt golfferier, skiferier, vinreiser, ferie med hund, Nyttårsreiser, julereiser, ferie for den aktive og mye mer.

Risskov Bilferie erfaringer: Risskov Bilferie har stor erfaring i markedet og har meget gode samarbeidsforhold med hoteller i hele Europa og klarer derfor å holde prisene sine nede. Kunder raporterer om god kundebehandling fra Risskov Bilferie.

Vanvittige priser på danske hoteller hos Risskov denne uken! Priser fra 549 kr for to netter!

Se tilbud!

Mandagstilbud Hos Risskov bilferier! Hoteller i Danmark i to netter fra kun 719 kr

Se tilbud!

Crazy week hos Risskov bilferier hvor du får utrolige priser på hoteller i Europa

Se tilbud!

Tilbud på 2 dagers overnatting på hotell inkludert middag, internett og parkering i Nederland fra kun 829 kr hos Risskov

Se tilbud!

Spar opptil 300 kr på ditt hotell i vakre Praha hos Risskov Bilutleie

Se tilbud!