MENU

Skolesekker.no rabattkode og tilbud

Rabattkoder Skolesekker.no: Mars 2018 for Norge

Spar opptil 40% på skolesekker og penal hos Skolesekker.no!

Se tilbud!

Spar opptil 40% rabatt på Skolesekker.no sitt store Outlet!

Se tilbud!

Hos skolesekker.no får du billige ryggsekker til førsteklassingen før skolestart!

Se tilbud!

Hos Skolesekker.no finner du alt du trenger til skolestart til en stort redusert pris i forhold til butikk

Se tilbud!

Barnehagesekker av alle slag finner du hos Skolesekker.no til en rimelig pris! klikk her og sjekk det ut

Se tilbud!

Skolesekker.no er en online nettbutikk hvor du enkelt og greit kan kjøpe skolesekker til både barn og unge. De har som mål om å være hele Norges ransel-butikk og strekker seg stadig lengre for å nå det målet. Butikken har et stort utvalg, lave priser og en kjapp leveringstid. De er en del av Kontorpluss AS som ble etablert i 1984 og har fått stor og vid erfaring innen produkter og markedet slik at de kan holde prisene på gode varer nede. Om barnet skal starte på skolen, om den har vokst ut av sekken, minstemann skal starte i barnehagen eller om den unge voksne trenger en ny sekk som er kul så vil du finne alt det du trenger her.

Produkter som barnehagesekk, skolesekk og skolemateriell

På skolesekker.no finner du en rekke produkter for alt du eller barnet trenger til skolen, og det til en meget god pris. Her har de satt opp kategorier slik at du enkelt kan finne det du er ute etter. Her finner du en rekke produkter under kategoriene barnehagesekk, 1. klasse, 3-5. klasse, ung/student/voksen, skolemateriell, bagger og vesker og reise. De har også en egen outlet avdeling.

Under disse kategoriene vil du finne en rekke gode produkter av høy kvalitet. Her vil du finne ransler, matbokser, penal, gymbagg, blyant, penn, hviskelær, drikkeflasker, regntrekk, luer, tursekk til barn, kalkulator og en haug av andre gode produkter. Her kan du virkelig finne alt du trenger av materiell til skolestart.

Merkenavn som Beckmann, Björn Borg Ergobag og mer

Skolesekker.no jobber med gode og kjente varemerker som er godt likt av barna og som mange foreldre er glad i på grunn av den gode kvaliteten på produktene. Her vil du kunne skaffe deg Beckmann skolesekker, Björn Borg sekker, bagger og toalettmapper, Ergobag skolesekker, YUUworld ryggsekker, skolesekk ungdomskole, trillebag, og et enormt utvalg av annen skolerelaterte produkter.

Rabattkode, rabatt, tilbud og salg

Om du er ute etter å spare penger på overprisede skolesaker til barna som det gjerne er i butikk så er du kommet til rett sted. De har en egen outlet side hvor de legger ut nye tilbud stadig. Her vil du kunne spare hundrevis av kroner på skolesekker og annet tilbehør til skolestart. Vi her i Saleduck skal selvsagt holde deg oppdatert på alle tilbudene som nettsiden har og når vi huker tak i en rabattkode så skal vi legge den ut slik at du kan spare penger på det du trenger til barna.

Frakt og levering

Alle leveranser går i gjennom bring og gi og med at det er et norskeid selskap så slipper du å tenke på lange leveringstider og tollavgifter. Husk å bestill noen dager før skolestart slik at du er helt sikker på at du får varen før barnet skal sendes på skolen.

Spennende nyheter på skoleutstyr hos Skolesekker

Se tilbud!

Find alle farger av Beckmann Urban og Track hos Skolesekker - Fra 748

Se tilbud!

Spar 126 kr rabatt på komplett sett 1. klassesekk fra BECKMANN hos Skolesekker

Se tilbud!

Beckmann Urban er tilbake hos Skolesekker! Kun 748 kr

Se tilbud!

Komplett sett 1. klassesekk fra BECKMANN hos Skolesekker - Kun 1449 kr

Se tilbud!