Saleduck Stipend

1.png

Vårt mål er å hjelpe forbrukere med å spare penger når de handler på internett. Gjennom Saleduck sin nettbaserte kupong-og tilbudsplattform tilbyr vi gode rabatter på velkjente lokale og internasjonale nettbutikker. Vi elsker netthandel og vi ønsker å gi hver forbruker den beste opplevelsen på internett. Uavhengig av om du ser etter produkter eller tjenester innen mote, reise, sport, skjønnhet, mat eller elektronikk, så vil vi hjelpe deg slik at du får de beste prisene ved å benytte deg av de beste tilbudene og kupongene.

Saleduck er et selskap lokalisert i Amsterdam som består av et ungt og multikulturelt team. Etter å ha hjulpet tusenvis av forbrukere med å spare penger ønsker vi nå å hjelpe studenter. Saleducks årlige stipend vil gi unge talenter muligheten til å tilegne seg praktisk erfaring i online markedsføring gjennom et betalt internship støttet med et stipend på 3000€. Vårt håp er å fostre en ny generasjon av online markedsførere. Dersom du ønsker å ta del i den entreprenørielle atmosfæren hos Europas raskest voksende nettbaserte tilbudsselskap må du fortsette å lese!

Hva?

Dette internshipet i markedsføring hos Saleduck vil vare fra tre til seks måneder, og det har fleksible startdatoer mellom januar og august 2017. Stipendet inkluderer en utbetaling på 3000€, i tillegg til en månedlig lønn på 350€. Det er en forutsetning at du kan jobbe fra våre lokaler i Amsterdam, Nederland. Vi vil gi deg en grundig innføring, innsikt og tilgang til ulike markedsføringsverktøy slik at du kan få mest mulig ut av ditt internship. Som en online markedsfører vil du bidra til den langsiktige utviklingen av vår nettside, legge til tilbud og kuponger til vår plattform, utforme markedskampanjer (SEO), administrere vår plattform for sosiale medier, skape innhold, analysere data og optimalisere sosiale-og nettbaserte kanaler.

Vi tar i mot søknader: NÅ
Søknadsfrist: 1. november 2016.
Annonsering av vinner: 10. november 2016

Hvordan søker du?

Vennligst klikk på den underliggende linken for å se instruksjoner for hvordan du kan søke på denne stillingen.

SØKNADSBIDRAG + INSTRUKSJONER

Legg merke til at din søknad bør inneholde en presentasjon av ditt kampanjeforslag, din CV, et bevis på innrullering ved ditt nåværende studiested, samt ønskede start-og sluttdatoer.

Vilkår og betingelser

  • Søkeren er pålagt å legge ved et bevis på hans/hennes innrullering ved et studiested for høyere utdanning. 
  • Søkeren kan ikke ha fullført sitt studieprogram/kurs ved begynnelsen av dette internshipet. 
  • Søkeren må være en EU-eller EØS-borger over 20 år. 
  • Søknader mottatt etter fristen (01.11.2016) vil ikke bli vurdert. 
  • Det er ingen kostnader forbundet med denne søknadsprosessen for hverken studenter, universiteter eller andre institusjoner. 
  • Ansatte i Saleduck og deres familier kan ikke søke på denne stillingen. 
  • Søkerens personlige detaljer og dokumenter vil ikke bli delt med en tredje part uten samtykke. 
  • Et stipend (3000€) og et internship (tre til seks måneder) vil bli tilbudt i perioden Januar til August. 
  • Det er ikke mulig å motta stipendet uten å arbeide som intern. 
  • Ved plagiat vil den aktuelle søknaden ikke vurderes.

Hvem er Saleduck?

Saleduck har flere nettbaserte kupong-og tilbudsplattformer der forbrukere kan oppdage salg, tilbud og studentrabatter på internett. Etter at Saleduck startet opp i 2011 har vi hjulpet netthandlere med å spare penger på handel med lokale og internasjonale nettbutikker. Selskapet er aktivt i 15 markeder globalt, og har sitt europeiske hovedkvarter i Amsterdam, Nederland og sitt asiatiske hovedkvarter i Kuala Lumpur, Malaysia. Våre 35 ansatte tilbyr forbrukere en bedre pris på varer og tjenester innenfor kategorier som mote, sko, reise, interiør, skjønnhet og elektronikk. Vi håper at du snart vil bli en del av vårt multinasjonale team!

2.png