MENU

Ticket rabattkode og tilbud

Rabattkoder Ticket: Juni 2017 for Norge

Ticket har alltid kode tilbud og kampanjer på ulike reisemål! Spar penger ved å følge med på deres tilbud!

Bestill restplasser fra kun 900 kr hos Ticket! Kjøp flybilletter, hotell eller charter til en billig pris!

Kjøp et reisegavekort hos Ticket! Perfekt for den reiseglade! Velg selv ditt beløp for gaven!

Ticket.no er Norges nest største privatreiseselskap og det største i Sverige. Ticket har over 71 butikker i Norge og Sverige og driver også salg over telefon og internett. Ticket har over 330 ansatte og er også synlige i Danmark og Finland via sine nettsider. Reiseselskapets mål er å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å få et overblikk over markedet og finne riktig reise til den beste prisen markedet kan by på. Hos Ticket.no kan du sammenligne priser fra alle fly, hotell, charter, leiebiler og cruise selskaper som Ticket har i sin store base. Ticket gir deg også både råd og hjelp med å finne og bestille den riktige reise. Ticket har en visjon om å være det mest tilgjengelige reiseselskapet og skal være ledende på service og hjelp for kundene sine. Ticket ønsker å være best på Tilgjengelighet, enkelhet, kompetanse og ha et stort og attraktivt utvalg.

mhkekfslkdfmlsige i Danmark og Finland via sine nettsider. ker i Norge og sverige og

Kampanjer hos Ticket

Ticket.no tilbyr en rekke flotte kampanjer hele året. På deres nettside har de en egen tilbudskategori hvor du finner ukens, dagens eller månedens tilbud, her kan du for eksempel finne tilbud som 'vinterens beste reiser' fra 1395 kr til solfylte strender, tilbud på pakkereiser, cruise turer, fly + hotell og lignende. Ticket har et av markedets aller beste priser og tilbud.

Hvilke type kampanjer tilbyr Ticket

Du kan spare mye penger med å finne cheap tickets på reiser. Hos oss finner du alle oppdaterte rabattkoder, kampanjer og tilbud som Ticket.no kan tilby.

Nyhetsbrev: Det kan være lurt å melde seg på nyhetsbrev hos Ticket ettersom du får alle nye kampanjer og tilbud rett på e-post først. Da kan du finne utrolige tilbud å sikre deg plass før det blir utsolgt når andre får greie på tilbudene.

Konkurranser: Ticket har stadig konkurranser hvor du kan vinne fantastiske reiser med både fly, cruiseskip, leiebiler og underholdning på reisedestinasjonen. Så følg med på nettsiden for å finne herlige priser du kan vinne. Disse konkurransene finner du alltid på dine nyhetsbrev.

Charter: Ticket er store på charter og har samlet store reiseselskaper for å finne de beste charterturene for deg. Her finner du samlet tilbud fra Ving, Apollo, Star Tour og Detur.

Fly + Hotell og pakkereiser: Hos Ticket kan du bestille plane og hotell sammen og spare store summer.

Cruise: Å dra på cruise er noe unikt som passer både store og små. Hos Ticket finner du cruise turer til Middelhavet, kariben og mange andre steder rundt i verden. De tilbyr Cruise fra store rederier som Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Hurtigruten.

Ticket reisebyrå Restplasser: Hos ticket kan du finne et stort tilbud av restplasser hvor de søker igjennom alle restplasser hos Apollo, Star Tour, Ving, Detur og Solia.

Ticketkort: Med Ticket sitt eget kort kan du finansiere reisen din. Her kan du delbetale hele reisen i ditt eget tempo.

Ticket.no erfaringer: Ticket har lang erfaring innen reiser og opererer både på moderne måter som internett og app samt mer tradisjonelle måter som telefon og kontor. Ticket har meget gode kundeomtaler.

Spar opptil 20% rabatt på fly+hotell hos Ticket!

Se tilbud!

Flybillet til Amsterdam fra kr 966 hos Ticket.no

Se tilbud!

Kjøp sommerens billigste reiser hos Ticket! Mallorca fra kr 1.575 kr

Se tilbud!

Bestill vinteren ferie allerede nå! Ferie i Bangkok fra kun 4 342 kr med Ticket!

Se tilbud!

Dra til Malaga og kjenn solen på kroppen fra bare 1125 kr hos Ticket

Se tilbud!