MENU

Tretti rabattkode og tilbud

Rabattkoder Tretti: Juni 2017 for Norge

Nå får du en lekker oppvaskmaskin fra Simens fra kun 1999 kr! Utrolig tilbud på hvitevarer hos Tretti.no!

Se tilbud!

Spar opptil 50% rabatt på hvitevarer hos Tretti - Altid gode tilbud!

Se tilbud!

Hos Tretti.no får du frysere fra kun 1699 kr. Den perfekte nettbutikken for deg som vil ha billige hvitevarer!

Se tilbud!

Tretti.no er en nettside som spesialiserer seg på husholdningsmaskiner og apparater til den laveste prisen de kan overhode gi. De har så lave priser på produktene sine fordi all deres drift går igjennom nettsiden så firmaet slipper unødvendige utgifter fra leie av lokale til butikk, flere ansatte og yttligere kostnader som følger av dette. Lave kostnader betyr altså lave priser for deg. De har godt samarbeid og avtaler med store leverandører og merker av hvitevarer og andre varer til husholdningen og kan tilby deg et stort og variert produktutvalg. Med nettbutikk så kan du handle når du vill når som helst på døgnet eller om butikkene er stengt. De er sertifisert for trygg E- handel og er du på utkikk etter billige elektroniske varer til ditt hjem så er Tretti.no stedet for deg. Få gode tilbud og spar penge med en Tretti rabattkode.

Produkter og merker som tilbys deg

På nettsiden til Tretti så finner du et enormt sortiment av produkter til ditt hjem. Her finner du alt av elektroniske hvitevarer, lys, mat og rengjøringsprodukter. På nettsiden har de hovedkategorier som gjøre det enklere for deg å finne det du er ute etter. Her finner du hvitevarer, husholdningsapparater, hus & hage, personlig pleie og sport & fritid. Under disse kategoriene finner du alle produktene som nettbedrifen har. Her finner du fryser, kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vakumpakker, og mange andre herlige produkter til hjemmet. De får sine produkter fra kjente leverandører og merker som AEG, Bosch, Daewo, Electrolux, Gorenje, GRAM og mange andre kjente merker.

Tretti rabattkode

Er du ute etter gode tilbud så er du på rett sted. Nettsiden har stadig tilbud på sine sider og gjør det de kan for å holde prisene nede for deg som kunde. Her på Saleduck samler vi alle tilbud, rabatter og rabattkoder for deg som vi klarer å få tak i fra Tretti.

Nyhetsbrev: Meld deg på deres nyhetsbrev for å få alle nyheter og spesielle tilbud som måtte komme på nettsiden eller som de gir eksklusivt til deg som kunde.

Frakt og leveringstid: Alle varene du kjøper på nettsiden inkluderer moms og leveringstiden er på mellom 2-7 dager og leverer til hele Norge. Prisen på frakt varierer fra produkt til produkt men store hvitevarer har en frakt fra 399 kr.

Erfaringer: Tretti.no lar kundene gi de og produktene omtale på nettsiden slik at du enkelt kan se hva folk syntes om produktet og nettsiden. Siden har gode kundeomtaler og fokuserer på det nordiske markedet.

Tretti rabattkode: Spar 10% rabatt på alle ovner

Åpne rabattkode? Klikk her!

Tretti rabattkode: Spar 20% rabatt på Siemens hvitevarer

Åpne rabattkode? Klikk her!

Sommersalg: Spar opptil 50% rabatt på hvitevarer hos Tretti

Se tilbud!

Tretti rabattkode: Spar 20% rabatt på Siemens hvitevarer

Åpne rabattkode? Klikk her!

Spar opptil 40% rabatt på Electrolux hos Tretti!

Se tilbud!