MENU

Dyrberg Kern rabattkode og tilbud

Rabattkoder Dyrberg Kern: Juni 2017 for Norge

Fri frakt hos Dyrberg/Kern

Se tilbud!

10% rabatt i velkomstgave til nye medlemmer i kundeklubben til Dyrberg/Kern

Se tilbud!

DYRBERG KERN har en klar misjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet. Brug en DYRBERG KERN rabattkode og få en god rabatt på smykker!

Hvordan? Ved å tilby et omfattende og innovativt utvalg av ikoniske klassikere og en sensuell tilgang til stil og eleganse. Fascinasjonen for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har hjulpet Dyrberg og Kern med å overraske og forføre kundene sine år etter år.

Alle kreasjonene fra DYRBERG KERN stammer fra designstudioet deres i hovedkvarter i København i Danmark, hvor et dyktig designteam skisserer kolleksjonene. Etter at motetemaer, trender, materialer og farger for den aktuelle sesongen er bestemt, og hvert enkelt smykke er formgitt, produseres smykkene på verksteder i Asia der produsenter fremstiller kolleksjonen i henhold til deres design og kvalitetsstandard.

Materialene deres, som perler, stein, krystaller, og lær kommer fra hele verden - fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

DYRBERG KERNs produkter er håndlagde og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og emaljering av metallbasen til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Til slutt settes de ulike elementene i hvert smykke sammen. Etter hver prosess utføres en spesiell kvalitetskontroll. Hvert smykke gjennomgår ca. 40 forskjellige prosesser og berøres av like mange hender før det magiske øyeblikket - når du får øye på det og kjenner at det slår gnister.

Fri frak hos DYRBERG KERN

DYRBERG KERN har rask levering - normalt 2-3 dager og 28 dagers returrett. Du får fri frakt ved kjøp over 599kr.

Dyrberg/Kern rabattkode: Spar 15% rabatt på hele kjøpet

Åpne rabattkode? Klikk her!

Dyrberg Kern rabattkode: Spar 200 kr rabatt

Åpne rabattkode? Klikk her!

Dyrberg/Kern rabattkode: 15% rabatt på alle halskjeder

Åpne rabattkode? Klikk her!

Dyrberg/Kern rabattkode: Spar 10% rabatt på alle kvinneklokker

Åpne rabattkode? Klikk her!

Få en gratis gave ved bestiling over 999kr hos Dyrberg Kern

Se tilbud!