Annonsøravsløring

Dyrberg Kern rabattkode

dyrbergkern.no

Dyrberg/Kern er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av smykker og tilbehør. Utforsk deres trendy og stilige kolleksjoner og finn det perfekte tilbehøret for enhver anledning.

Rabattkoder Dyrberg Kern Norge - april 2024

Fri frakt hos Dyrberg/Kern

Se tilbud!

Spara upp till 75% på DyrbergKerns Smycken och Klockor

Se tilbud!

Utgåtte Dyrberg Kern rabattkoder:

40% Dyrberg Kern rabattkode: Opptil 40% avslag på Dyrberg Kern smykker til Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% Dyrberg Kern rabattkode: Spar opptil 80% på Dyrberg Kern produkter - ikke gå glipp av det Rabatten er allerede trukket fra
80% Dyrberg Kern rabattkode: Spar opptil 80% på Dyrberg Kern produkter - ikke gå glipp av det Rabatten er allerede trukket fra
-15% Dyrberg/Kern rabattkode: Spar 15% rabatt på hele kjøpet JUNI2017
Agnetha

Hei! Jeg er Agnetha,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.0 Stjerne / 61 Stemmer

DYRBERG KERN har en klar misjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet. Brug en DYRBERG KERN rabattkode og få en god rabatt på smykker!

Hvordan? Ved å tilby et omfattende og innovativt utvalg av ikoniske klassikere og en sensuell tilgang til stil og eleganse. Fascinasjonen for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har hjulpet Dyrberg og Kern med å overraske og forføre kundene sine år etter år.

Alle kreasjonene fra DYRBERG KERN stammer fra designstudioet deres i hovedkvarter i København i Danmark, hvor et dyktig designteam skisserer kolleksjonene. Etter at motetemaer, trender, materialer og farger for den aktuelle sesongen er bestemt, og hvert enkelt smykke er formgitt, produseres smykkene på verksteder i Asia der produsenter fremstiller kolleksjonen i henhold til deres design og kvalitetsstandard.

Materialene deres, som perler, stein, krystaller, og lær kommer fra hele verden - fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

DYRBERG KERNs produkter er håndlagde og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og emaljering av metallbasen til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Til slutt settes de ulike elementene i hvert smykke sammen. Etter hver prosess utføres en spesiell kvalitetskontroll. Hvert smykke gjennomgår ca. 40 forskjellige prosesser og berøres av like mange hender før det magiske øyeblikket - når du får øye på det og kjenner at det slår gnister.

Fri frak hos DYRBERG KERN

DYRBERG KERN har rask levering - normalt 2-3 dager og 28 dagers returrett. Du får fri frakt ved kjøp over 599kr.