Annonsøravsløring

Vita rabattkode

vita.no

Vita er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter, fra kosmetikk til hårpleie og hudpleie. Finn alt du trenger for å ta vare på deg selv og se bra ut, alt på ett sted!

Vita Rabatt Norge - mai 2024

Motta rabattkode som gir deg 10% på ditt neste kjøp hos Vita.no

Se tilbud!

Kjøp produkter innen skjønnhet, helse og velvære hos Vita med rabatter opp mot 40%!

Se tilbud!

Kjøp hårprodukter og styling fra kun 50 kr fra merker som Schwartzkopf, Lee Stafford og flere kvalitetsmerker!

Se tilbud!

Vita har nå tilbud på bestselgende Biotherm Lait Corporel! Nå kun 189 kr! Før 398 kr!

Se tilbud!

Få glødende hud med 20% rabatt på K-beauty!

Se tilbud!

Unikt utvalg av produkter

Vita.no tilbyr et bredt spekter av produkter som passer alle dine behov.

Rask levering

Vår raske leveringsmetode garanterer at du får produktene dine så snart som mulig.

Konkurransedyktige priser

Prisene våre er konkurransedyktige og gir deg mest mulig verdi for pengene.

Kundesupport

Vi tilbyr profesjonell og effektiv kundeservice for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.

Trygg betaling

Vita.no har implementert de nyeste sikkerhetsstandardene for å beskytte kundens betalingsinformasjon.

Utgåtte Vita rabattkoder:

40% Vita rabattkode: Opptil 40% rabatt på skjønnhetsprodukter til Morsdag hos Vita Rabatten er allerede trukket fra
40% Vita rabattkode: Opptil 40% rabatt på skjønnhetsprodukter til Valentinsdag hos Vita Rabatten er allerede trukket fra
80% Vita rabattkode: Opptil 80% avslag på Vita sine produkter Rabatten er allerede trukket fra
80% Vita rabattkode: Opptil 80% avslag på Vita sine produkter Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

5.0 Stjerne / 50 Stemmer

Vita.no er den største aktøren i Norge innen skjønnhet, helse, hudpleie og velvære. Siden 1981 har de tilbudt kvalitetsprodukter til nordmenn. Den første butikken åpnet i Oslo i 1981, og siden den gang har Vita vokst til å bli en av de største aktørene innenfor sin bransje med over 200 butikker spredt utover hele Norge. I tillegg til sine fysiske butikker, har de også etablert en nettbutikk slik at alle nordmenn kan handle sminke, hårfarge, hårpleie, kremer og parfyme på nett. På deres nettbutikk kan du finne merkevarer til rimelige priser. Du kan kjøpe produkter fra kjente merker som Escada, DKNY, GOSH, Clean, Korres og mange flere. Hos Vita er netthandel billig, enkelt og trygt! Deres fokus ligger på god service, faglig kompetanse og rimelige produkter innen sminke, kosmetikk, hårprodukter, helse og hudpleieprodukter fra kjente merker. Nettbutikken har også et stort utvalg for menn. Kjøp hudkrem, voks, sjampo, såpe og parfyme på nett hos Vita. Her er menn også velkomne for å kjøpe rimelige produkter. Vita.no har et bredt utvalg av farger, toner og typer for neglelakk, solbeskyttelse, pudder og rouge. Du kan også finne produkter som gel lakk, body mist, peel off mask, mud mask, lash serum. Uansett hva du trenger til hverdags, spa hjemme eller før en stor fest, vil du garantert finne det hos Vita!

Salg og rabatt hos Vita

Når du handler på nett, ønsker du å kjøpe produkter til lavere priser, kanskje like lave som tax-free-priser. Vita Norge er et parfymeri med gode tilbud og lave priser! Hold deg oppdatert på Saleduck.no for å finne ut om dine favorittprodukter er på salg. Du kan også melde deg på Vita sitt nyhetsbrev og motta nyheter, tips, råd, salg, rabatter og mye mer direkte på e-posten din. Parfymeriet har gode tilbud på sin hjemmeside under januarsalget. Følg med for de beste tilbudene hos Vita!

Fri frakt hos Vita

Hvis du handler for over 599 kr, får du gratis frakt på produktene dine. Produktene vil bli pakket innen 24 timer etter bestillingen din, slik at du kan få dem raskt. Hvis du har spørsmål om bestilling, produkter, leveringstid, betaling, retur eller noe annet, kan du enkelt kontakte kundeservice over telefon eller via kontaktskjemaet på deres hjemmeside.

Studentrabatt hos Vita.no

Vita.no tilbyr en flott mulighet for studenter å spare penger. Alle studenter får 15% rabatt på sine kjøp. Denne rabatten kan brukes både i butikkene og på nettet. For å benytte rabatten online, kan studenter bruke en spesiell rabattkode. Det er viktig å merke seg at denne koden gjelder kun for varer til ordinærpris og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Dessuten gjelder den ikke for julekalendere eller julegavesett. Når man handler i butikk, må man fremlegge gyldig studentbevis for det gjeldende semesteret for å få rabatten.

Fler nettbutikker