Annonsøravsløring

Grønt Fokus rabattkode

grontfokus.no

Grøntfokus er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av planter, blomster og hageutstyr. Her kan du finne alt du trenger for å skape en vakker hage eller balkong, uansett årstid. Utforsk det store sortimentet og la deg inspirere til å gjøre utendørsområdet ditt grønnere og mer frodig.

Rabattkoder Grønt Fokus Norge - april 2024

Dyrkingskasse / Minidrivhus fra kun 995 kr. hos Grønt Fokus

Se tilbud!

Kjøp flotte lekehus og dukkehus for barn hos Grønt Fokus fra kun 4995 kr.

Se tilbud!

Kjøp badstue for ditt hjem enkelt og billig hos Grønt Fokus!

Se tilbud!

Har du grønne fingre? Kjøp drivhus hos Grønt Fokus fra kun 8500 kr.

Se tilbud!

Utgåtte Grønt Fokus rabattkoder:

40% Grønt Fokus rabattkode: Opptil 40% avslag på bærekraftige gaver til Valentinsdagen Rabatten er allerede trukket fra
80% Grønt Fokus rabattkode: Opptil 80% rabatt på Cyber Monday hos Grønt Fokus Rabatten er allerede trukket fra
80% Grønt Fokus rabattkode: Opptil 80% rabatt på Black Friday hos Grønt Fokus Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.6 Stjerne / 24 Stemmer

Grønt Fokus startet opp i 1992 og har siden utviklet seg til å være en ledende aktør innen Drivhus og drivhusprodukter. Den dag i dag har de vokst sammen med sitt produktutvalg og kan tilby en mengde andre varer til hage og uteområder. Her finner du det du trenger til hages, hytte, uteområdet, tak, verandaer, foldedører, skyvedører, skyvedør og mye mer. På Grønt Fokus sine nettside får du ekspertråd til dine prosjekter enten det er å sette opp et hobbydrivhus eller sette opp et anneks.

Grønt Fokus produkter

På Grønt Fokus sin nettbutikk finner du en rekke kvalitetsprodukter til din hage, hytte og ditt hjem. På nettbutikken har Grønt Fokus enkelt design og du kan enkelt finne frem til de produktene du ønsker. Her finner du kategorier med produkter som vinterhage og sommerhage (disse skifter med sesongene) og hagestue. Under denne kategorien finner du produkter som frittstående hagestue, skyvbare og saste partier, komplett reisverk, limt løsvekt og tilbehør til hagestue. Deres produkter er enkle å bygge selv.

På nettsiden finner du også en egen kategori med drivhus hvor du finner små drivhus for hobby eller større drivhus som både er vakre og har plass til det du måtte ønske å gro. Under kategorien hytter og boder finner du produkter som boder, paviljonger, lysthus, lekehytter, dukkehus, carporter og tilbehør til hytter og boder. Kjøp et lite lekehus for som dine barn for uteplassen som de kan leke i deres butikk.

Du kan også kjøpe badstue for ditt hjem hos Grønt Fokus. Kjøp ferdigbygde badstuer som enkle å sette opp. Du kan også kjøpe en rekke tilbehør og utstyr for å bygge en badstue hjemme eller på din hytte.

Om du liker å stelle i hagen og gro din egen mat vil du finne det perfekt drivhuset for din uteplass hos Grontfokus.no! Velg blant drivhus og veksthus i alle størrelser. Om du ikke har stor hage kan du velge en av deres minidrivhus.

Garderober har en egen kategori hvor du finner skyvedører, garderobeskap, garderobeinnredning, vaskeromsinnredning og tilbehør til garderobe. Grønt Fokus selger også spaprodukter som jacuzzi og tilbehør til spa som er av høy kvalitet.

På nettsiden finner du også kategorien markiser hvor du finner produkter som vindusmarkiser, terrassemarkiser, vertikalmarkiser, Tilbehør til markiser og lamellgardiner. Hos Grønt Fokus får du også guider og tips til alt du trenger å vite om drivhus, hage og hytte som er meget praktisk hvis man ønsker å sette opp noe av litt større dimensjon i hagen.

Grønt Fokus salg og tilbud

Tilbud:På Grønt Fokus sin nettbutikk finner du stadig billig tilbud som er sesongbasert. Ikke gå glipp av salg som Black Friday og Cyber Monday. Da vil du finne helt sikkert finne en interessant rabatt eller tilbud. Her hos Saleduck finner du alle kampavjekodene og tilbudene som Grønt Fokus kan tilby.

Nyhetsbrev: Om du melder deg på nyhetsbrevene til Grønt Fokus får du nydelig inspirasjon, erfaringer og tips til hage, planter og hjem. Her får du også vite hvilke kampanjer og prisreduksjoner de har gående.

Frakt: Grønt Fokus har standard levering og alle ordre bekreftes innen 1-3 virkedager. Du kan også hente varen i deres to utstiollingsbutikker som ligger i Oslo og Kristiansand (Mjåvannsvegen 54, 4628).

Kontakt: Ønsker du å komme i kontakt med selskapet så kan de nås på både mail og telefon hvor de gjerne slår av en hyggelig prat eller gir deg råd og tips om hvordan man skal sette opp og drive et drivhus eller lignende. Telefonens åpningstider er fra 08.00 - 15.30.

Fler nettbutikker