Annonsøravsløring

Wolt rabattkode

wolt.com

Wolt er en nettbasert matleveringstjeneste i Norge. Bestill din favorittmat fra lokale restauranter og få den levert rett hjem til deg. Enkel og praktisk måte å nyte god mat uten å forlate hjemmet ditt.

Rabattkoder Wolt Norge - februar 2024

Wolt GrønnGlede: Lunsj (15% av på utvalgte salater)

Se tilbud!

Wolt SmaksFest: Sushi (start Fra 99 kr)

Se tilbud!

Wolt HelgeKos: Pizza (30% av på familiestørrelser)

Se tilbud!

Utgåtte Wolt rabattkoder:

40% Wolt rabattkode: Spar opptil 40% på favorittretter med Wolt Rabatten er allerede trukket fra
5.0 Stjerne / 60 Stemmer

Wolt Studentrabatt: Alt du trenger å vite

Wolt tilbyr en attraktiv studentrabatt som gjør studentlivet litt enklere og mer smakfullt. Som student kan du nyte godt av 300 kr avslag fordelt på dine tre første bestillinger. Dette betyr at du får 100 kr avslag på hver av dine tre første leveranser. For å benytte deg av dette tilbudet, last ned Wolt-appen og bruk den unike rabattkoden.

En viktig ting å merke seg er at dette tilbudet er kun for nye kunder og gjelder kun for de tre første leveringene. Med Wolt kan du bestille mat fra et bredt utvalg av restauranter, og tjenesten er tilgjengelig i flere byer i Norge, inkludert Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, og Tromsø.

I tillegg til studentrabatten, tilbyr Wolt også andre spennende kampanjer. For eksempel, ved å anbefale Wolt til en venn, kan både du og vennen din motta 120 Wolt-kreditter. Det er også en mulighet for å prøve Wolt+ gratis i 30 dager, hvor du kan nyte fordelene av null leveringsavgift på bestillinger fra kvalifiserte restauranter og butikker.

Med Wolt får du ikke bare enkel tilgang til en rekke mat- og dagligvarealternativer, men du støtter også lokale restauranter og butikker, samtidig som du gjør studentlivet litt rimeligere.

Fler nettbutikker