Annonsøravsløring

Lindex Rabattkode

lindex.com/no

Lindex er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av klær, undertøy og tilbehør for kvinner og barn. Finn dine favoritter og gjør enkelt dine kjøp på nett.

Lindex Rabatt Norge - april 2024

Spar 25% på alt hos Lindex

Se tilbud!

Gratis frakt på alle bestillinger over 249 kr.

Se tilbud!

Spar over 50% på dameklær i Lindex Outlet

Se tilbud!

Lindex yttertøy fra 200 kr.

Se tilbud!

Eksklusivt utvalg av klær

Velg blant et eksklusivt utvalg av moteriktige klær av høy kvalitet. Lindex tilbyr det siste innen trender og stiler til både kvinner, menn og barn.

Rask levering til døren

Få klærne levert direkte til din dør. Lindex tilbyr gratis levering innen 2-5 virkedager, slik at du kan nyte dine nye klær så fort som mulig.

Første klasses kundeservice

Lindex er stolte av å tilby sine kunder den beste servicen. Besøk vårt kundeservice-team for hjelp og støtte med kjøp og retur av klær.

Komfortabel og trygg betaling

Lindex tilbyr trygge og komfortable betalingsmåter, som kreditt- og debetkort, PayPal og betaling på faktura. Velg det som passer best for deg.

Kjøp nå, betal senere

Kjøp dine favorittklær nå, og betal senere. Lindex tilbyr betaling på faktura, slik at du kan nyte klærne du ønsker deg med en gang.

Utgåtte Lindex rabattkoder:

40% Lindex Rabattkode: Opptil 40% rabatt på Valentinsdag-gaver hos Lindex Rabatten er allerede trukket fra
80% Lindex Rabattkode: Opptil 80% rabatt på Lindex - Oppgrader garderoben din nå Rabatten er allerede trukket fra
80% Lindex Rabattkode: Opptil 80% rabatt på Lindex - Oppgrader garderoben din nå Rabatten er allerede trukket fra
20% 20% Lindex rabattkode 20more
Lise

Hei! Jeg er Lise,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

5.0 Stjerne / 2 Stemmer

Studentrabatt hos Lindex: Spar Penger på Mote!

Fantastisk mote til overkommelige priser – det er hva Lindex tilbyr deg som student. Med en 10% rabatt på hele sortimentet, kan du oppgradere garderoben din uten å tømme lommeboken. Lindex' kolleksjon inkluderer klær, sko, accessories og skjønnhetsprodukter, som alle er tilgjengelige for deg med denne rabatten.

Din unike mulighet – Ikke bare handler det om å spare penger. Ved å handle hos Lindex, støtter du en virksomhet som er dypt forankret i skandinavisk designhistorie og som jobber for bærekraft. Lindex har forpliktet seg til å sikre at innen 2025 vil 100% av deres materialer være resirkulerte eller fra bærekraftige kilder. Dette gir deg som kunde en sjansen til å være del av en bevegelse som bryr seg om både mote og planeten.

Enkel og fleksibel shopping – Rabatten er tilgjengelig både i Lindex' nettbutikk og i fysiske butikker. Så enten du er en netthandler eller foretrekker å prøve klærne før du kjøper, har Lindex dekket dine behov. Og visste du at du kan få varene levert gratis til din nærmeste butikk når du handler online?

Slik bruker du rabatten: Det er enkelt å benytte seg av studentrabatten hos Lindex. Bare sørg for at du har din unike rabattkode, og bruk den når du handler. Dette gir deg en umiddelbar prisfordel og gjør studentlivet litt mer luksuriøst.

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Gjør shoppingen litt mer spennende og økonomisk ved å dra nytte av Lindex sin studentrabatt i dag!