Annonsøravsløring

Match.com tilbud

match.com

Finn kjærligheten på nettet! Match.com er en populær datingside som hjelper deg med å finne din perfekte match. Opprett en profil og start søket i dag.

Rabattkoder Match.com Norge - juni 2024

Møt flere tusen single online hos Match.com fra kun 129 kr. i måneden

Se tilbud!

Møt den rette på Match.com: Få flere fordeler med abonnementet +Pluss fra kun 208 kr. i måneden

Se tilbud!

Møt flere tusen andre single på Match.com Få alle fordeler med abonnementet +Premium + Pluss fra 298 kr.

Se tilbud!

Unik profilsøk, Personlige treff, Sikker profil, Kontaktgaranti, Rask match

Oppdag unik profilsøk for å finne den beste matchen. Få personlige treff basert på din profil. Profiler sikres av ekstra sikkerhet. Garanti for kontakt etter 24 timer. Få din raske match.

Modererte profiler

Alle profiler og bilder blir modererte, så du kan føle deg trygg på at du chatte med ekte personer.

Kraftige søkeverktøy

Bruk avanserte søkekriterier for å finne personer som virkelig passer for deg.

Detaljerte medlemsprofiler

Oppdag potensielle matcher gjennom omfattende og detaljerte profiler.

Videosamtaler tilgjengelig

Se og bli kjent med din match gjennom videosamtaler, alt i en trygg og sikker plattform.

Utgåtte Match.com rabattkoder:

40% Match.com tilbud: Spar 20-40% på kjærligheten denne Morsdag Rabatten er allerede trukket fra
40% Match.com tilbud: Spar 20-40% på kjærligheten denne Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% Match.com tilbud: Spar opptil 80% på Match.com tilbud Rabatten er allerede trukket fra
80% Match.com tilbud: Spar opptil 80% på Match.com tilbud Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.6 Stjerne / 55 Stemmer

Match.com er en nettside innen dating som er online i 25 land verden over. Siden 1995 har nettsiden hjulpet mennesker med å finne sin parter lettere over nett. Over årene har de hjulpet flere tusen par med å finne hverandre. Siden 2002 har nettsiden vært i det nordiske markedet med god suksess. Hverdagen er svært stressende og hektisk for mange hvor man kanskje ikke har mye til til å leter etter en partner. Med Match kan det starte ved kun noen klikk før man er på date. Nettsiden har flere tusen profiler som er på søken etter en parter i Norge. Hver måned er det over 6000 nye single som oppretter en profil på deres nettside.

Match.com har flere brukere med positive erfaringer

I dag er det flere som har funnet hverandre over den store datasiden i Norge. Det er nettside som er seriøs og som tar sine medlemmer på alvor. De jobber for å skape en trygg og hyggelig atmosfære for sine brukere. Alle profiler blir kvalitetsjekket i forholdt til tekst og bilde. Avvikene oppførsel blir også kontrollert. Om du opplever noe upassende kan du enkelt kontakte deres kundeservice. Du kan i tillegg velge hvem som skal se din profil ut i fra geografi, alder, interesser og andre kriterier. Du kan også blokkere andre brukere for å se din profil. Om du vil møte nye mennesker er Match et perfekt sted for deg som ønsker en trygg dating plattform.

Dating blir mer tilgjengelig med Match app

Som bruker oss Match kan du lete etter din partner gjennom datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Last enkelt ned deres app på din smarttelefon og log in på din konto. Du kan også treffe nye mennesker på en andre måter da det regelmessig arrangeres singelkvelder hvor man har muligheten til å treffe mennesker ansikt til ansikt. Alle medlemmer får muligheten til å være med på disse arrangementene.

Registrerer deg enkelt på Match.com i dag og se flere tusen single

Det er svært enkelt å registrere seg på Match. Det første du trenger å gjøre er å registrere deg på deres nettside. Deretter må du opprette en profil med tekst om deg selv og profilbilde. Når dette er klart kan du søke etter flere tusen single i verden eller Norge. Om du syntes det er vanskelig å lage en god profil eller ta kontakt med andre i nettverket, har Match flere gode guider for hvordan man kan lage en god profil eller datingtips.

Bli abonnent og velg det abonnementet som passer deg

Nettsiden har tre ulike abonnementer. Velg mellom Standartabonnement, standartabonnement + Premium eller standartabonnement + Pluss. Med +Premium har fordeler som at andre medlemmer kontakte deg gratis og at din profil vil vises først til nye medlemmer. Om du velger +Pluss kan du blant annet se når dine meldinger er blitt lest og du kan. Om du har noen spørsmål i forholdt til abonnement, din profil eller hvordan Match fungerer, kan du enkelt kontakte deres kundeservice. Nettsiden er også fylt med gode veiledninger og datingråd.

Fler nettbutikker