Annonsøravsløring

TripX rabattkode

tripx.no

Tripx er en nettside som tilbyr et bredt utvalg av reiser og opplevelser. Her kan du finne alt fra flybilletter og hotellbestillinger til aktiviteter og utflukter over hele verden. Utforsk og bestill din neste drømmeferie på Tripx.no.

Rabattkoder TripX Norge - februar 2024

Lavprisoversikt for alle reisedatoer hos TripX. Spar tusenvis av kroner!

Se tilbud!

Bestill billige all inclusive-reiser hos TripX.no! Nettsiden har billige turer til hele Europa!

Se tilbud!

TripX.no sammenligner de Billigste flybillettene for deg! Stikk innom og få den Billigste reisen!

Se tilbud!

Utgåtte TripX rabattkoder:

40% TripX rabattkode: Spar opptil 40% på Valentinsdagsgaver hos TripX Rabatten er allerede trukket fra
Torstein

Torstein

Editor

3.7 Stjerne / 24 Stemmer

TripX er et fleksibelt, trygt og billig reiseselskap som spesialiserer seg på pakkereiser. Selskapet har et mål, og det er å være billigst. TripX gjør det de kan for å være billigst. De fjerner dyre charterfly, administrasjonskostnader og andre unødvendige kostnader. TripX har ingen reiseledere til sine charterturer. Dette er et bevisst valg for å holde kostnadene dine nede. De mener at den moderne reiseren ikke trenger en reiseleder når de drar på charter og andre selskaper tar 100 kr per person i reiselederavgift. Her er det mye penger å spare. I motsetning til de fleste andre charterselskaper som tar 25-30% påslag, tar TripX kun 3-4% påslag for salgene sine. Selskapet har en ny teknologi på søkemotoren sin som utelukker alle priser som er høyere enn prisen de sikter seg inn, nemlig de billigste tilbudene du finner. TripX tilbyr billige Pakkereiser, billige sydenreiser, billig charter, billige all Inclusive reiser og billige familiereser til de laveste prisene markedet kan tilby. Alle priser inkluderer fly og hotell. TripX står for å være billigere enn alle andre reiseselskaper i 9 av 10 tilfeller og er noe de er stolt av. TripX går ikke igjennom noen tredjepart nettopp for å holde kostnadene på sine billetter så lave som overhode mulig.

Kampanjer hos TripX

TripX tilbyr gode rabatter og kampanjer året rundt på sine reiser. På nettsiden har de en egen lavprisoversikt enten du velger storbyferie, destinasjon, all inclusive eller familiereiser. Her kan du også legge inn ditt budsjett slik at siden utelukker alle reiser som koster mer enn dette. Alle priser er inkludert fly og hotell. Her på Saleduck finner du de beste tilbudene og prisene som TripX fører til en hver tid.

Hvilke type kampanjer tilbyr TripX

Charter: Hos TripX er de store på Charter og luker ut dyre selskaper når du søker på deres nettside. Her finner du en egen lavprisoversikt og kan alltid være sikker på at du får de billigste prisene markedet kan tilby.

All Inclusive: Å dra på en all-inclusive ferie kan være utrolig behagelig. Her trenger du ikke tenke på en eneste ting. Alt er inkludert. Å reise allinclusive er perfekt for barnefamilier hvor blant annet er inkludert mat og underholdning for barna hele dagen. TripX er eksperter på å trylle frem de billige billetter som kan finnes på all inclusive reiser. Følg med på hjemmesiden for å finne tilbud som kommer via lavprisoversikten.

Pakkereiser: TripX er eksperter på pakkereiser og fokuserer kun på dette i alle sine reisekategorier. Dette gjør det enklere og billigere for kunden. Kjøper man fly + hotell sparer man som regel meget store summer.

TripX erfaringer: TripX har gode kundeerfaringer og de ansatte har lang erfaring innen reiselivsbransjen. TripX har reisegaranti så du kan alltid stole på at dine bestillinger er trygge og sikre. Når du bestiller hos TripX kan du også delbetale reisen eller ta den på avbetaling. Slik kan du reise dit du ønsker selv om du ikke har penger til det akkurat den dagen du bestemmer deg for å kjøpe en tur.

Fler nettbutikker