Annonsøravsløring

Adams Matkasse rabattkode

adamsmatkasse.no

Adam's Matkasse tilbyr ferdiglagde matkasser med sunne og varierte oppskrifter. Du får levert alle ingrediensene du trenger rett hjem på døren, noe som gjør det enkelt å lage gode måltider i en travel hverdag.

Adams matkasse Rabatt Norge - juni 2024

Spar 30% rabatt på første 2 matkasser hos Adams Matkasse

Rabattkoder NYT-HØSTEN-30x2

En herlig Allergivennlig matkasse fra 845 kr i din første ukee hos Adams matkasse

Se tilbud!

Nå får du en Sunn og Lett kassen fra Adams matkasse for kun 845 kr

Se tilbud!

Få Adams matkasse fra 695 kr. hjem på døra og gjør din hverdag enklere og sunnere

Se tilbud!

Adams Matkasse Julsmaker: Festmåltid (15% rabatt på utvalgte juleretter)

Se tilbud!

Adams Matkasse Sunn Middag: Laktosefri retter (20% rabatt på laktosefrie retter)

Se tilbud!

Adams Matkasse Familiefavoritter: Barnevennlige middager (Kjøp 1, få den 2. halv pris)

Se tilbud!

Godt levert VS Adams matkasse

I gjennomsnitt er Adams Matkasse litt billigere enn Gud leverer. Med våre rabattkoder vil du dra full nytte av en god del.

Adams matkasse Pris Middager
Ekspress Familie 699 kr 4
Adams Vegetarkasse 599 kr 3
Juniorkokken 849 kr 4
Ekspress Inspirasjon 699 kr 4
Inspirasjon 699 kr 4
Fri for-kassen 799 kr 4
Familie Pluss 949 kr 3
Godt levert Pris Middager
Favoritt 599 kr 3
Fleksitarianerkassen 599 kr 3
Roedekassen 649 kr 3
Ekspresskassen 699 kr 3
Kokken 649 kr 3
Singel 399 kr 3
 

 

Varierte oppskrifter hver uke

De tilbyr et bredt utvalg av sunne og smakfulle oppskrifter som varierer fra uke til uke. Dette betyr at kundene alltid vil ha nye og spennende retter å prøve fra matkassen.

Ferske og næringsrike råvarer

De fokuserer på å bruke ferske, næringsrike og sesongbaserte råvarer i sine matkasser. Dette sikrer ikke bare god smak, men også en sunn og balansert diett for kundene.

Ingen bindingstid eller oppsigelse

De tilbyr ingen bindingstid eller oppsigelse, slik at kundene kan pause eller avbestille sin matkasse når som helst uten å måtte betale ekstra kostnader eller avgifter.

Rask og gratis levering hjem på døren

De tilbyr rask og gratis levering av matkassen rett hjem på døren til kundene. Dette gjør det enkelt og praktisk for kundene å få tilgang til ferske og næringsrike måltider uten å måtte gå ut.

Miljøvennlig emballasje

De bruker miljøvennlig emballasje til å pakke inn matkassene sine, og oppfordrer kundene til å resirkulere eller returnere emballasjen til dem. Dette bidrar til en mer bærekraftig matvareindustri og en renere planet for fremtiden.

Utgåtte Adams Matkasse rabattkoder:

40% Adams Matkasse rabattkode: Opptil 40% rabatt på Adams Matkasse til Morsdag Rabatten er allerede trukket fra
40% Adams Matkasse rabattkode: Opptil 40% rabatt på Adams Matkasse til Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.3 Stjerne / 55 Stemmer

Adams Matkasse hjelper familier, studievenner, par og andre typer hjem til å spise sunne og varierte middager. Få oppskrifter og ingredienser til dine middager sendt direkte hjem til deg på døren. Adams Matkasse sender hver uke spennende middagsoppskrifter og matvarer til norske familier. Selskapet er kapable til å levere matkasser for 80% at de norske befolkningen og har flere fornøyde kunder i Bergen, Oslo, Trondheim og flere andre steder i Norge. Man kan bestille ulike matkasser rett hjem. Du kan på deres nettside velge mellom seks matkasser som passer for deg; Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen, Sunn og lett-kassen, Favorittkassen og Fri for-kassen. Originalkassen som passer godt for deg som har litt mer tid til hverdagsoppskrifter og som liker en utfordring på kjøkkenet. Barnekassen passer godt for familier med barn. Lag middager med matvarer som barn vil like men likevel la barna prøve noe nytt i matveien! Ekspresskassen er matkassa for deg som har en travel hverdag og trenger en middagsoppskrift som ikke tar for lang til å forberede. Bestill sunne og enkle middagsoppskrifter for en travel hverdag. Med fri for kassen vi du motta allergivennlig matlevering på døra. Kassen er fri for melk, egg & gluten. Likevel gir kassen middag som er næringsrik og sunn. Adams Matkasse er den eneste i Norge som har allergivennlige matkasser. Sunn og lett-kassen er for deg som liker å spise sunnere og lettere mat eller ønsker å gå ned i vekt. Kassen har magert kjøtt, sunne grønnsaker, frukt og produkter med høyt innhold av fiber. Er du usikker på hvilken matkasse som passer ditt hus best? På Adamsmatkasse.no kan du enkelt se hvilke middager de planlegger for levering i fremtiden. Velg mellom 3 eller 5 middager hver uke for 2, 4 eller 6 personer. Valgmulighetene og pris for matkassene varierer. Adams Matkasse har siden 2013 fått flere fornøyde og faste kunder med god erfaring ved å få sin middag levert på døren. Adams matkasse as vant VG sin store test innen matkasser. Ikke dropp middagen på grunn av tidssklemme, få sunn og deilige middagsopskrifter levert direkte og enkelt på døren og spar penger med en Adams Matkasse rabattkode.

Adams Matkasse rabattkode & tilbud

Adams Matkasse gir ofte gode tilbud og rabatter på sine matkasser. Følg med på deres Facebook side, Instagram eller meld deg på deres nyhetsbrev for å motta gode tilbud og matoppskrifter. De poster ofte sunne og gode oppskrifter for middag i sosiale medier. Bli inspirert til å spise variert og sunt til middag med Adam og oppdag nye smaker med resten av familien. Flere norske familier har brukt nettsiden med gode erfaringer. Det er svært enkelt å meldte seg på. Gå inn på Adamsmatkasse.no, velg den matkassen som passer dere best og skriv inn dine preferanser for antall middager per uke og meldt deg enkelt på. Sjekk ut Adams Matkasse sine gode tilbud og få rabatt med en rabattkode til nettbutikken.

Adams Matkasse fri frakt

Alle matkassene fra Adams Matkasse er inkludert med leveringskostnader. Om du ikke er hjemme når matkassen leveres vil de legge kassen på et trygt sted hvor du kan hente den. Nettsiden tilbyr betalingsalternativene kort eller faktura. Du kan også kjøpe gavekort på deres nettsider om du ønsker å gi Adams Matkasse i gave.

Fler nettbutikker