Annonsøravsløring

Storytel rabattkode

storytel.no

Storytel er en nettbasert plattform som tilbyr lydbøker og e-bøker til norske brukere. Utforsk et bredt utvalg av titler innen forskjellige sjangere, og nyt enkel tilgang til bøker uansett hvor du er.

Storytel Rabatt Norge - juli 2024

Ny

Storytel rabattkode: Opptil 40% rabatt på lydbøker og e-bøker!

Åpne rabattkode? Klikk her! fra Popular 1

Prøv Storytel gratis i 14 dager med Saleduck ved å klikke på denne linken!

Se tilbud!

Les og lytt til så mange bøker du vil for kun 199 kr per måned hos Storytel!

Se tilbud!

Få enkelt ubegrenset lesing og lytting til barnebøker hos Storytel

Se tilbud!

Prøv Storytel gratis i 14 dager! Gjør din hverdag til et eventyr!

Se tilbud!

Enkelt og tilgjengelig: Storytel.no

Opplev enkel og mobilbasert lytting med Storytel.no. Uansett hvor du er, kan du nå ha enkel tilgang til dine favorittbøker. Finn overføringer til alle dine enheter i et stort bibliotek.

Unikt lyttetilbud: Storytel.no

Unikt lyttetilbud som Storytel.no gir deg muligheten til å lytte til dine favorittbøker hvor som helst når som helst. Få tilgang til et stort utvalg av titler på alle dine enheter.

Komfortabel opplevelse: Storytel.no

Opplev komfort og bekvemmelighet med Storytel.no. Nyt lyttingen hvor som helst med den mobile løsningen, og dra nytte av et stort utvalg av titler.

Tilgjengelig på farten: Storytel.no

Se og hør dine favorittbøker på farten med Storytel.no. En mobilbasert løsning gir deg tilgang til et stort utvalg av titler, uansett hvor du er.

Rask tilgang: Storytel.no

Opplev rask tilgang til dine favorittbøker med Storytel.no. Finn overføringer til alle dine enheter i et stort bibliotek, og nyt lyttingen når som helst.

Utgåtte Storytel rabattkoder:

40% Storytel rabattkode: Opptil 40% rabatt på romantiske lyd- og e-bøker hos Storytel Rabatten er allerede trukket fra
40% Storytel rabattkode: Opptil 40% rabatt på romantiske lyd- og e-bøker hos Storytel Rabatten er allerede trukket fra
80% Storytel rabattkode: Spar opptil 80% på lydbøker og e-bøker hos Storytel Rabatten er allerede trukket fra
80% Storytel rabattkode: Spar opptil 80% på lydbøker og e-bøker hos Storytel Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.5 Stjerne / 41 Stemmer

Storytel er en abonnementstjeneste hvor du kan lytte til lydbøker ubegrenset enten du bruker telefonen, nettbrettet eller fra en PC. Storytel.no tilbyr også ubegrenset e-bøker. Tjenestene kan også lastes ned så du kan lese og høre på i offline modus. Storytel.no har et stort sortiment av spennende og kjente lydbøker og e-bøker. Velg blant både engelske og norske titler i deres store utvalg. Du kan laste ned flotte klassikere og nye utgivelser for både barn og voksene. Følg Storytel på Facebook eller Instagram for å få med deg de siste utgivelsene, inspirasjon eller gode tilbud! Si også din meninger eller ønsker i sosiale medier.

Finn bøker innen mange kategorier hos Storytel

Storytel har bøker innen mange ulike kategorier. Du vil helt sikkert finne en interessant boktittel blant deres store utvalg. Det er svært enkelt å finne frem til din neste bok da alle bøkene er ordnet i kategorier. Velg blant kategoriene barn, biografer, krim,og norske serieromaner. Du kan også enkelt søke etter tittel eller forfatter. Alle deres lydbøker er av beste kvalitet. Du kan lytte til lydbøker hvor kjente personer leser for deg. Velg mellom tusenvis av e bøker og lydbøker! Hele familien vil ha glede av dette! Dette er perfekt for bilturen! Lytt til en spennende lydbok med hele familien når dere er på ferie. Ønsker du å gi en fin gave til han eller henne er dette noe alle vil bli glad for. På dere nettside kan du kjøpe gavekort for 1, 3, 6 eller 12 måneder. Kjøp det enkelt på deres nettside.

Last ned så mange bøker du vil for 199 kr!

Storytel er svært enkel å bruke for alle. Alt du trenger å gjøre for å komme i ganger å starte ditt abonnement på storytel.no. Deretter må du laste ned og logge inn på deres app. Deres app er helt gratis å laste ned. Deretter kan du laste ned dine ønskede bøker. Når du er ute internett kan du lytte og lese dine bøker i offline modus. Du kan laste ned opptil fem bøker til offline av gangen. Bruk også datamaskin for å lese og lytte til dine favoritter. Om du har flere spørsmål om deres tjeneste kan du kontakte deres kundeservice. Du kan også enkelt finne mer informasjon om siden og tjenestene på storytel.no.

I tillegg til et bredt innhold av høy kvalitet, er Storytel opptatt av at Storytel-appen skal være så enkel og funksjonell som mulig. Derfor legger Storytel nå inn store ressurser på tekniske forbedringer og utvikling av nye spennende funksjoner. Her blir det mye å glede seg til!

Storytel har gode tilbud for deg som liker bøker!

Storytel har ofte gode tilbud hvor du for eksempel kan får en gratis prøvetid før du begynner ditt abonnement. Du kan også spare penger ved å bruke en kampanjekode ved kjøp av ditt abonnement. Følg med på Salduck.no da vi vil oppdatere deg om de siste tilbudene og rabattkodene! Spar penger enkelt med oss!

Fler nettbutikker