Annonsøravsløring

Booking.com rabattkode

booking.com/no

Booking.com er en populær nettside for å bestille overnatting over hele verden. Du kan enkelt søke etter hoteller, leiligheter eller andre typer overnatting, og finne gode tilbud og omtaler fra andre reisende.

Booking.com Rabatt Norge - april 2024

Spar 15 % eller mer på opphold med Getaway Deals på Booking.com

Se tilbud!

Logg inn hos Booking.com og få tilbud på flere hoteller i hele Europa! Fra kun 200 kr per natt!

Se tilbud!

Book flotte hoteller i Stockholm fra kun 400 kr natten hos Booking.com!

Se tilbud!

Bestill ditt hotell i Bangkok fra kun 100 kr natten hos Booking.com! Bo billig ved å booke ditt hotell på deres nettside!

Se tilbud!

Lei bil i Munchen en helg for kun 600 kr hos Bookingmonkey.com!

Se tilbud!

Få beste pris garanti

Sikre deg at du får lavest mulig pris ved å bestille gjennom oss.

Kjempeutvalg av hoteller

Ulike hotelltyper for enhver smak, fra budet til luksus.

Fleksible avbestillingsregler

Avbestillinger kan gjøres helt opp til 24 timer før innsjekk.

Rask og enkel bestilling

Bestill hotellrom raskt og enkelt med vår kjappe og intuitive bestillingsprosess.

Kundeservice på norsk

Vårt kundeserviceteam er tilgjengelig på norsk, døgnet rundt.

Utgåtte Booking.com rabattkoder:

40% Booking.com rabattkode: Opptil 40% rabatt på romantiske hoteller - Spar stort nå Rabatten er allerede trukket fra
80% Booking.com promo code: Opptil 80% rabatt på hotellbestillinger over hele verden Rabatten er allerede trukket fra
80% Booking.com promo code: Opptil 80% rabatt på hotellbestillinger over hele verden Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.6 Stjerne / 128 Stemmer

Booking.com Norge er en nettside som spesialiserer seg på billige hoteller og billig leiebil for både private reisende og jobbreisende. Booking.com er ledende i verden med hotellbooking på nett. Booking.com startet opp i 1996 og har siden da vært opptatt av å ha et stort utvalg av overnattingsmuligheter for alle og fører alt fra små gjestehus til store luksusleiligheter. Siden tilbyr over 840 000 overnattingsteder i 221 land over hele verden. Booking.com gir deg også tilbud på leiebil om du ønsker det til din destinasjon. Her finner du trygge og store leverandører av leiebil som Hertz, Avis, Europcar, Alamo, Budget, Enterprise, Dollar og Thrifly til de billigste prisene markedet kan tilby. Booking.com sin nettside er meget enkel og oversiktlig og gjør det de kan for å gjøre det så enkelt som det er mulig å gjøre det for deg å bestille hoteller uten at det går utover sikkerheten. Som en av verdens største leverandører av hoteller er de også en av de beste på sikkerhet så her kan du stole på at all din informasjon er helt trygg. Booking.com eies av Pricelinegruppen. Booking.com sammen med Pricelinegruppen hadde bookinger til over $50,3 milliarder i 2014.

Fordeler for kunder hos Booking.com

Lave priser: Booking.com garanterer deg noen av markedets laveste priser.

Ingen gebyrer: Når du betaler for ditt hotell finner du ingen skjulte gebyrer eller tillegg som kommer etter du har trykket på hotellet. Du kan også velge å betale på avdrag eller senere enn du bestiller. Avbestilling er ofte gratis for Booking.com sine kunder.

Kampanjer hos Booking.com

På Booking.com finner du ofte tilbud og rabatter på hoteller verden over. De har alltid sesongbaserte kampanjer og er ledende i verden på hoteller og tilbud. Hos oss her i Saleduck finner du alltid oppdaterte rabattkoder, tilbud og kampanjer fra Booking.com

Hvilke type kampanjer tilbyr Booking.com

Nyhetsbrev: Om du melder deg på Nyhetsbrevet til Booking.com får du kjempetilbud som opptil 50% avslag på hoteller med deres Hysj-Hysj tilbud som kun er for deres nyhetsbrev.

Hotell og leiligheter: Tilbud på hoteller og leiligheter er det stadig hos Booking.com. De har stadig tilbud på populære reisemål som Spania, Frankrike, Italia, Gran Canaria, København, Amsterdam, London, Oslo, Tyrkia, Kypros, Sverige, andre byer og steder i moderlandet og mange andre flotte destinasjoner.

Leiebil: Booking.com leverer et av markedets beste priser på leiebiler og har store avtaler med kjente bilutleieselskaper og kan holde prisene nede slik. Uansett hvor du ønsker å dra skal det være mulig å få muligheten til å leie en bil om du måtte trenge dette.

Booking.com erfaringer og kundeservice: Booking.com har gode tilbakemeldinger fra kunder og er kjent for å ha god service. Booking.com har lokale kontorer i de aller fleste land de opererer fra nett og kan gi deg en god personlig service. De er meget behjelpelige og gir deg gjerne råd om din reise eller om du ønsker avbestilling som ofte er gratis for Booking.com sine kunder.

Fler nettbutikker