Annonsøravsløring

Christiania Glasmagasin rabattkode

cg.no

Finn et bredt utvalg av elektronikk, hjemmeunderholdning og hvitevarer på cg.no. Utforsk deres store sortiment og finn alt du trenger til hjemmet ditt.

Rabattkoder Christiania Glasmagasin Norge - april 2024

50% rabatt på Christiania Glasmagasin favorittene

Se tilbud!

Spar opptil 50% rabatt på en rekke merkevarer i Christiania Glasmagasin sitt store tilbud.

Se tilbud!

Få flere medlemstilbud som medlem i Christiania Glasmagasin sin kundeklubb. Medlemsskap er helt Gratis

Se tilbud!

Kjøp eksklusive mat hos Christiania Glasmagasin som deilige oljer, sjokolade eller pesto fra kun 39 kr.

Se tilbud!

Stort utvalg av produkter

Med et bredt utvalg av produkter innen ulike kategorier, kan man finne alt man trenger på nettbutikken.

Rask levering

Kunder kan forvente rask og pålitelig levering av produktene de bestiller på nettbutikken.

Kundeservice i verdensklasse

Kundeservice-teamet hos nettbutikken er dedikert til å yte god service og hjelpe kundene med eventuelle spørsmål eller problemer.

Gode tilbud og kampanjer

På nettbutikken finner man alltid gode tilbud og kampanjer som gir kundene muligheten til å gjøre en god handel.

Enkel og brukervennlig nettbutikk

Nettbutikken har en oversiktlig og brukervennlig nettside som gjør det enkelt for kunder å finne det de trenger og handle trygt og sikkert.

Utgåtte Christiania Glasmagasin rabattkoder:

40% Christiania Glasmagasin rabattkode: Opptil 40% rabatt på Valentinsdagsgaver hos Christiania Glasmagasin Rabatten er allerede trukket fra
80% Christiania Glasmagasin rabattkode: Opptil 80% avslag på Singelsdag hos Christiania Glasmagasin Rabatten er allerede trukket fra
80% Christiania Glasmagasin rabattkode: Opptil 80% avslag på Singelsdag hos Christiania Glasmagasin Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.9 Stjerne / 68 Stemmer

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til hus og hjem og er en norsk butikk med stolt tradisjon. Butikken har historie helt tilbake til 1750 hvor nordmenn tok over Det Kongelige Norske Compagni som gikk konkurs og produsjon av glass begynner. Fabrikken lå på Hadeland og med vanskelige frakforhold i snøvær bygges Christiania Glasmagasin en flott utsalgsbygning nær Oslo sentralstasjon. I 1968 blir bygningen satt i brann og i 1973 står det et nydelig nytt bygg ut mot Torggaten i Oslo som er utsalgssted den dag i dag. Christiania Glasmagasin har i dag fulgt utviklingen i det moderne samfunn og har åpnet nettbutikk hvor det ikke finnes åpningstider og du kan handle døgnet rundt. Christiania Glasmagasin har en stolt tradisjon innen norsk handel og næringsliv og fører i dag et bredt utvalg av glass, porselen og kjøkkenutstyr.

Christiania Glasmagasin Produkter

På deres nettbutikk finner du et enormt utvalg av alle deres produkter hvor produktene er lagt inn i kategorier som: Porselen, Kjøkken, Glass, Elektrisk, Bar, Kunstglass, Barn, Sesong, Bestikk & Kniver og servise. Her finner du alle produktene Christiania Glasmagasin kan by på fra de mest populære til de mest eksklusive varer. Nettbutikken selger også samlebestikk for den som er interessert i eksklusive samlingsobjekter. Hos Christiania Glasmagasin kan du få bryllupsliste hvor du enkelt kan registrere gaveønskene dine for den store dagen. Her kan du også kjøpe gavekort som gjelder i 1 år og alle butikker i hele landet.

Christiania Glasmagasin Merker

Hos Christiania Glasmagasin finner du en mengde fantastiske merker. Porsgrund Porselænsfabrik, som er et fantastisk Norsk merke med stolt tradisjon, Norgesglasset med nydelig design og Hadeland Glassverk som er kjent for sine fantastiske glasskunster er noen av de mest populære norske merkene du finner i dag. Blant internasjonale merker har de store og kjente merker som, Le Creuset, Orrefors Kosta Boda, Villeroy & Boch, Wilfa, Tefal og en stor rekke andre kjente internasjonale brands.

Christiania Glasmagasin Salg

Tilbud: Nettbutikken har en helt egen kategori for tilbud hvor det alltid ligger en stor rekke flotte produkter med reduserte priser. Her kan du finne tilbud på alt av porselen, glass, kjøkkenutstyr og mye mer med opptil 60% rabatt.

Nyhetsbrev: Hvis du melder deg inn i kundeklubben så kan du få eksklusive tilbud hos Christiania Glasmagasin hvor du vil motta blandt annet rabattkoder, reduserte priser og tilbud via e-post.

Fri Frakt Christiania Glasmagasin

Hos Christiania Glasmagasin får du fri frakt ved kjøp over 1000 kr.

Fler nettbutikker