Annonsøravsløring

Extraoptical rabattkode

extraoptical.no

Nettstedet Extraoptical.no tilbyr et bredt utvalg av briller og solbriller til gode priser. Du kan enkelt bestille briller på nett og få dem levert hjem.

Rabattkoder Extraoptical Norge - april 2024

Få svømmebriller for både voksne og barn inkludert din styrke for bare 595 kr hos Extra Optical!

Se tilbud!

Nå får du briller til han og henne fra bare 195 kr hos Extra Optical! Inkludert glass med din styrke!

Se tilbud!

Sportsbriller med styrke fra bare 595 kr. inkludert glass med din styrke hos Extra Optical

Se tilbud!

Ray-Ban briller inkl. glass fra 1395 kr. hos Extra Optical

Se tilbud!

Extraoptical.no Nyhetsbrev Påmelding: Motta Spesialtilbud

Se tilbud!

Konkurransedyktige priser

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for alle produkter.

Garanti for kvalitet

Vi tilbyr en garanti for at alle produkter er av høy kvalitet.

24/7 Kundestøtte

Vi tilbyr kundestøtte 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Personlig service

Vi tilbyr en personlig service til alle kunder.

Utgåtte Extraoptical rabattkoder:

40% Extraoptical rabattkode: Valentinsdag-salg: Spar mellom 20% og 40% på briller og solbriller Rabatten er allerede trukket fra
80% Extraoptical rabattkode: Opptil 80% rabatt på briller og kontaktlinser hos Extraoptical Rabatten er allerede trukket fra
80% Extraoptical rabattkode: Opptil 80% rabatt på briller og kontaktlinser hos Extraoptical Rabatten er allerede trukket fra
-15% Extraoptical rabattkode: Få 15% rabatt på valgfritt produkt HWEO15
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.3 Stjerne / 21 Stemmer

Nå snaker vi billige briller! Extra Optical er et raskt voksende firma som er et av Europas ledende brillebutikker på nett. De opererer i seks land og har sitt hovedkvarter i Trondheim. De har et ønske om å endre den norske tanken om at briller er dyrt. Her vil du finne briller med styrke til en utrolig billig pris. De ser på seg selv som en seriøs utfordrer til dagens dyre briller som de fleste nettbutikker har. Deres konsept går ut på at du får din styrke vurdert hos optiker også går du på deres nettbutikk for å finne de brillene du har lyst på til en brøkdel av prisen hos optiker. De har som kundeløfte og ha Norges billigste briller med styrke og stadig komme med nyheter på sitt lager. De ønsker å gjøre briller så billig at man kan ta seg råd til å kjøpe flere enn bare et par slik at du kan ha til alle anledninger. De har også en visjon om å være nettbutikken i Norge med billigste pris på briller, alltid.

Briller, solbriller med styrke, sportsbriller og slalombriller med styrke

Hos Extra Optical finner du en stor rekke produkter i briller med styrke. Det aller beste med siden er at det er billig! Her finner du briller med styrke for han, henne og barn. Du kan også få trendy eller klassiske solbriller. De har et flott utvalg av sportsbriller med styrke til deg også. Her finner du briller med styrke til ski, sykling, løping, alpint, svømmebriller med styrke og beskyttelsesbriller med styrke. Det er utrolig praktisk med dykkebriller som har styrke, spesielt for barn som ikke bruker linser. Også for voksne som har lett for å miste linsene sine i vannet. Her finner du svømmerbriller med styrke billig! Du får et par for kun 596 kr, komplett pris. Svømmebrillene fra Extra Optical kan tilpasses din styrke og som en av få optikere kan de tilby svømmebriller med glass som også kan korrigere for skjeve hornhinner. Prøv svømmebrillene i bassenget og opplev forskjellen. Utrolig nok vil du kunne få slalom, snowboard og alpint briller med styrke også til en meget billig pris. Her vil du få perfekt syn i bakken og samtidig beskytte deg fra sol, snø, vind og vær. De har billige snowboardbriller som har samme kvalitet og stil som du ville funnet hos en optiker.

Rabattkode, rabatt, tilbud og kampanjer

Om du følger med på våre sider her på Saleduck vil du få med deg alle de siste tilbudene og rabattene som vi finner hos Extra Optical. Her skal vi også legge ut alle rabattkoder som vi får tak i fra nettsiden slik at du kan få dine produkter til enda lavere priser.

Fler nettbutikker