Annonsøravsløring

Kinoklubb rabattkode

kinoklubb.no

Kinoklubb er en nettside som tilbyr medlemskap for filmelskere i Norge. Medlemskapet gir deg tilgang til eksklusive fordeler som rabatter på kinobilletter og spesialarrangementer. Bli medlem i dag og få mest mulig ut av din kinopplevelse.

Rabattkoder Kinoklubb Norge - februar 2024

Ta en venn med på kino – nå med 2 for prisen av 1 hos Kinoklubben!

Se tilbud!

Liker du å dra på Kino? Spar penger og bli medlem av Kinoklubben for Kun 149 kr!

Se tilbud!

Spar 50% på 8 kvalitetsfilmer som medlem av Kinoklubben

Se tilbud!

Bli medlem av Kinoklubben for Kun 149 kr og spar penger på flere kinofilmer i året

Se tilbud!

Unike filmopplevelser

Med et bredt utvalg av filmer og eksklusive visninger, kan man oppleve kino på en helt ny måte hos denne webshoppen.

Fleksible abonnementsordninger

De tilbyr en rekke abonnementer som gir frihet til å velge når og hva man vil se, samtidig som man sparer penger.

Gratis prøveperiode

Nye kunder får muligheten til å prøve tjenesten gratis i en begrenset periode, slik at man kan finne ut om det passer for dem.

Samarbeid med ledende distributører

Webshoppen samarbeider med ledende distributører for å sikre tilgang til de nyeste filmene og beste tilbudene.

Enkel tilgang og brukervennlighet

Det er enkelt å navigere seg rundt på webshoppen og finne frem til ønsket film, samtidig som man kan se på flere enheter.

Utgåtte Kinoklubb rabattkoder:

40% Kinoklubb rabattkode: 40% avslag på filmer og snacks for Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% Kinoklubb rabattkode: Opptil 80% rabatt på Kinoklubbs fantastiske Cyber Monday-tilbud Rabatten er allerede trukket fra
80% Kinoklubb rabattkode: Opptil 80% rabatt på Kinoklubbs fantastiske Black Friday-tilbud Rabatten er allerede trukket fra
30% Bli Medlem og Spar på Utvalgte Kvalitetsfilmer! KINO30
Torstein

Torstein

Editor

4.8 Stjerne / 29 Stemmer

Kinoklubben er en klubb hvor man kan få rabatt på kinofilmer som spilles i Norge. Få flere fordeler og tilbud som medlem. Hver år velges det ut 8 filmer man som medlem vil få halv pris på. Filmene velges ut av et panel fra norsk kinobransje og er variert i sjanger og land. Filmene som velges blir valgt ut på bakgrunn av kvalitet for at du skal få et variert og gode kinoopplevelser. Som medlem av Kinoklubben blir du enkelt oppdatert på nåværende program og kommende filmer. Meld deg på deres nyhetsbrev for å enkelt bli oppdatert innen norsk og internasjonal film. Les om kommende filmer og program for lokale kinoer.

Bruk din rabattkode på din lokale kino med Kinoklubb.no

Klubben har også kinoer i Oslo for sine medlemmer. Få rabatter på kinoene Colosseum kino, Gimle, Klingenberg kino, Ringen, Saga, Symra og Viktoria. Sjekk hva som er på kino nå og hvilke filmer du kan få rabatt på akkurat nå hos Kinoklubben.

Spar enkelt penger som medlem av Kinoklubb

Du kan enkelt bli medlem av deres klubb på nettsiden deres. Å bli medlem koster kun 149 kr per år hvor du da vil spare 50% på hele 8 utvalgte kinofilmer. Gå inn på nettsiden for å se meny over hvilke filmer du kan spare penger på. Filmene med rabatt ser du på din vanlige lokale kino. Bruk din personlige medlemsnummer når du bestiller kinobilletter for å få 50% på de utvalgte filmene. Bruk din rabattkode for å spare 50%. Bestill kinobillett på Kinoklubb.no eller i billettluken på din lokale kino med medlemskode. De fleste kinoer aksepterer dette. Om du har noen spørsmål om hvordan man kan bli medlem, hvordan bruke rabattkode eller andre spørsmål er det mye informasjon å finne på nettsiden deres. Om du ikke finner svar på dine spørsmål her kan du kontakte deres hyggelig kundeservice enten over telefon eller mail.

Du kan også kjøpe gavekort fra kinoklubben til en venn eller familiemedlem som liker å se film på cinema. Kjøp enkelt et års medlemskap som gave på deres nettsider. Dette er den perfekt gaven for enhver som liker film.

Fler nettbutikker