Annonsøravsløring

Nike rabattkode

nike.com

Finn de nyeste sportsklærne og skoene på Nike sin offisielle nettbutikk. Utforsk et bredt utvalg av stilige og funksjonelle produkter for trening og fritid.

Nike Promo code Norge - juli 2024

Ny

Nike rabattkode: Opptil 40% rabatt på sommersalg - Klikk nå!

Åpne rabattkode? Klikk her! fra Popular 1

Nike sportsklær sommerkolleksjon (opptil 25% OFF)

Se tilbud!

De fantastiske Nike Mercurical futsal sko fra kun 297 kr.

Se tilbud!

Offisielle fotballtrøyer til kamp fra kun 380 kr. hos Nike

Se tilbud!

Lag dine personlige sko med NikeID fra kun 1300 kr hos Nike.no!

Se tilbud!

Nike gratis frakt på ordrer over 1000 kr

Se tilbud!

Kvalitet, Komfort, Pustevne, Stil, Utfordringer

Gir kundene kvalitetssko som er komfortable og pustevne. Tilbyr også et bredt utvalg av stil og utfordringer.

Fargerikt Design, Trendy, Innovasjon, Ytelse, Kreativitet

Gir et fargerikt design som er både trendy og innovative. Gir også ytelse og kreativitet for å oppmuntre til aktiviteter.

Støtte, Praktisk, Teknologi, Kvalitet, Prisverdig

Gir støtte for komfort og praktisk bruk. Bruker avansert teknologi og kvalitet for å sikre prisverdig produksjon.

Tilpasset, Utmerket, Kompetanse, Utvalg, Personlig

Tilbyr et tilpasset utvalg av produkter som er utmerket i kompetanse. Gir også personlig service og tilpasning.

Fleksibelt, Design, Sikkerhet, Utforsk, Butikk

Gir fleksibelt design for å sikre sikkerhet. Oppmuntrer til å utforske nye produkter. Tilbyr også butikk som er lett tilgjengelig.

Utgåtte Nike rabattkoder:

25% OFF Nike medlemmer får 25% rabatt på ordinære varer (exclusives gäller) START23
40% Nike rabattkode: Spar opptil 40% på Nike-produkter og vis din lidenskap Rabatten er allerede trukket fra
40% Nike rabattkode: Spar opptil 40% på Nike-produkter og vis din lidenskap Rabatten er allerede trukket fra
80% Nike rabattkode: Cyber Monday: Opptil 80% rabatt på Nike Rabatten er allerede trukket fra
80% Nike rabattkode: Singelsdagen: Opptil 80% rabatt på Nike Rabatten er allerede trukket fra
Lise

Hei! Jeg er Lise,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

5.0 Stjerne / 59 Stemmer

Nike er et av verdens største sportsutstyrsselskaper og er et av verdens mest kjente merkevarenavn. Det nå utrolig populære merket startet opp i USA i 1964 og har siden vokst til å ha en omsetning på over 25 milliarder dollar og over 44 000 ansatte verden over. Selskapet er kjent for å ha samarbeid med store sportsstjerner som Tiger Woods, Christiano Ronaldo, Rafael Nadal og andre store sportsstjerner fra en rekke forskjellige sportsgrener. Nike er kjent for å gjøre mye for mennesker igjennom sporten og har mye veldedighet og sponsing av arrangementer samt turneringer. Nike har endelig fått sin egen nettbutikk som konsentrerer seg om sine vakre norske kunder og slik blir det enklere for deg å få tak i de siste Nike varene på ett sted så du slipper å bla deg igjennom andre utenlandske sider som har begrenset med utvalg fra dette fantastiske merket.

Nike produkter

Nike leverer produkter et et stort utvalg av sporter som blant annet tennis, fotball, hockey, basketball og australsk fotball men har mest omsetning fra sine Nike sko og treningsklær. På deres norske hjemmeside finner du produkter som Nike sko til hverdag, fotball, tennis, trening, løping, basketball, skateboard og en egen side hvor du kan produsere eget design på sko og bestille de som heter Nike ID. På siden finner du også selvsagt klær til en mengde sporter og alt fra undertøy til yttertøy som passer trening i all slags vær. Nettsiden har også en egen kategori hvor du kan velge produkter utafra hvilken sport som måtte passe deg.

Nike Merker

Nike har kjente og produkter av høy kvalitet og samarbeider ofte med store stjerner for å lage produkter under deres navn. Blant skoene du kan finne har vi populære merker som Nike Air Max, Nike Free Run, Nike Magista, Nike Roshe run, Nike Free 5.0, Nike Air Max 90 og andre Nike Fotballsko. Her finner du også Fan gear til ditt favorittlag i din favorittsport. Her finner du for eksempel trøyer til PSG, Barcelona, Manchester City, Inter Milan, Roma, Atletico Madrid og mange andre fotballlag som er sponset av Nike. Her finner du også trøyer til diverse Hockeylag.

Nike salg og tilbud

Stikker du innom nettsiden til Nike så ser du fort at de stadig har salg og kampanjer på sine produkter. De har en egen salgskategori som ligger under hovedkategorien for menn, kvinner, gutt og jente. Her hos Saleduck finner du alltid oppdaterte tilbud og rabatter som Nike måtte ha. Hold et øye med saleduck sine rabattsider for Nike for å holde deg oppdatert på salg og rabattkoder.

Nyhetsbrev: Det kan være lurt å melde seg på Nike sitt nyhetsbrev hvor du får med deg salgene og tilbudene med en gang de kommer ut før andre får greie på de. Her får du også tips og inspirasjon til trening og tips fra store stjerner om hva de gjorde for å nå målene sine.