Annonsøravsløring

Scandic rabatt

scandichotels.no

Sjekk ut Scandic Hotels sin nettside for å finne flotte hoteller over hele Norge. Finn det perfekte stedet å bo når du utforsker landet vårt, enten det er for forretninger eller fritid.

Rabattkoder Scandic Norge - april 2024

Weekendopphold i Luksus

Se tilbud!

Familieferie Spesial

Se tilbud!

Business Bonanza

Se tilbud!

Utgåtte Scandic rabattkoder:

40% Scandic rabatt: Spar opptil 40% på romantiske opplevelser med Scandic Rabatten er allerede trukket fra
80% Scandic rabatt: Spar opptil 80% på Scandics fantastiske produkter Rabatten er allerede trukket fra
80% Scandic rabatt: Spar opptil 80% på Scandics fantastiske produkter Rabatten er allerede trukket fra
Lise

Hei! Jeg er Lise,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.0 Stjerne / 3 Stemmer

Scandic Hotels Studentrabatt

Scandic Hotels tilbyr en spesiell rabattordning for studenter som en del av deres engasjement for å støtte studenter under utdanningen. Dette tilbudet, rettet mot studenter i byer med Scandic-hoteller, inkluderer overnatting med frokost, wifi og romrengjøring.

Tilbudet ble først lansert i 2020 og har siden da blitt en populær løsning for studenter som søker midlertidig bolig mens de finner permanent studentbolig. Scandic understreker at dette er en måte å lette overgangen til universitetslivet og bidra til at studentene kan fokusere på studiene sine.

Scandic Park i Stockholm er et eksempel på et hotell som har tatt imot studenter, og de forventer høy etterspørsel også dette semesteret. Studentrommene tilbys for perioder på 30 dager, og prisen inkluderer frokost, wifi og ukentlig rengjøring.

Scandic har også et program for å sikre trygge hotellopphold, med tiltak som sosial distansering og økt renhold, for å ivareta gjestenes sikkerhet.

Fler nettbutikker