Annonsøravsløring

Talkmore rabattkode

talkmore.no

Talkmore er en norsk mobiloperatør som tilbyr gode priser og fleksible abonnementer. De har et bredt utvalg av mobiltelefoner og tilbyr også bredbåndstjenester. Besøk nettstedet deres for mer informasjon.

Talkmore Rabatt Norge - februar 2024

Få 1BG data helt Gratis på ditt Talkmore abonnement og du laster d´ned deres app!

Se tilbud!

Talkmore abonnement er alltid inkludert gratis bankID, 4G dekning, Norwegian Reward fordeler og har ingen bindingstid!

Se tilbud!

Gratis kundeservice, 365 dager

Tilbyr gratis kundeservice støtte, hele året rundt. Chat, telefon eller e-post, døgnet rundt.

Dobbel data, samme pris

Dobbel datamengde, samme pris. Få dobbelt så mye data for det samme kostnaden.

Fleksible Abonnementer

Talkmore abonnement tilpasser seg kundenes behov, og tilbyr ulike pakker som er skreddersydd for å møte de forskjellige kravene til data, tale og tekstmeldinger.

Inkluderer roaming

Roaming inkludert i alle våre abonnementer - enkel og kostnadseffektiv mobildekning i hele verden.

Kort bindingstid

Kort bindingstid og enkel oppsigelse - ingen komplisert kontrakter eller binding.

Utgåtte Talkmore rabattkoder:

40% Talkmore rabattkode: Spar opptil 40% på Talkmore-produkter på Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% Talkmore rabattkode: Få opptil 80% rabatt på Talkmore mobilabonnementer Rabatten er allerede trukket fra
80% Talkmore rabattkode: Få opptil 80% rabatt på Talkmore mobilabonnementer Rabatten er allerede trukket fra
Torstein

Torstein

Editor

4.0 Stjerne / 64 Stemmer

Talkmore har siden 2004 gitt nordmenn lave pris for tale tellerskritt, SMS, MMS, 3G,- og 4G datatrafikk. Selskapet er en datterselskap av giganten Telenor og er kun nettbasert. Dere abonnement har derfor god dekning for nettverk og tale. Det vil si at man kun kan kjøpe deres produkter over nettbutikk. Det vil si at det ikke er noen åpningstider for deres nettshop. Kjøp ditt nye mobilabonnement når og hvor du vil. Deres kundesenter kan kontaktes over telefon, mail eller chat og har lange åpningstider. Deres abonnement og produkter kan kjøpes i deres butikk svært billig. Du kan velge mellom mellom ulike typer abonnement som fastpris og kontantkort**.** Gå inn på www.talkmore.no for å sammenlikne telepriser og det som passer deg best. Du enkelt overføre ditt gamle nummer på ditt nye sim kort.Kort tid etter bestilling vil du motta ditt nye tlf nummer, simkort, mobil og et enkelt oppsett for login av min side. På Mine sider kan du enkelt endre ditt abonnement, sjekke kontant saldo, betale faktura eller sammenlign priser. Logg enkelt inn for full oversikt. Kjøp en forhåndsbetalt telefon fra ulike typer merker som Apple og Samsung. Du kan også kjøpe andre produkter som nettbrett, forsikring og annet tilbehør. Talk more har flere ganger blitt kåret som best i test, fra forbrukere eller ut i fra pris kalkulator. Dette tross flere store konkurrenter som Chess, Netcom, Telio og Onecall.

Talkmore Norge har billige prisene for flere typer mobilabonnement

Talkmore har et av Norges beste utvalg innen de billigst mobilabonnementer. Velg selv den typen som passer deg eller din bedrift best ut i fra hvor mye du bruker data, tale, SMS og MMS. Ring eller surf på nettet til en lav pris ved å bestille på talkmore.no. Om du skal ut å reise tilbyr de lave priser selv i utland. Det er også mulig å skape egen personlig mobilsvar og bruke bankid med Talkmore. Om du har noen spørsmål angående det billigste abonnementet for deg, betaling eller en spesiell kampanje fra reklame kan du ta kontakt med deres kundeservice.

Få ditt nye simkort levert raskt hjem til deg, helt gratis

Etter at du har bestilt ditt simkort på deres nettside vil de raskt sende det hjem til nærmest kiosk eller bensinstasjon, helt gratis. Du kan da etter kort tid kunne hente ditt nye nummer like ved din adresse. Svært enkelt og raskt. Det eneste du trenger å betale ved nytt simkort er 99kr. De har fri frakt på nye sim kort, men du må betale fraktkostnader om du handler telefon eller nettbrett i deres nettbutikk. De har ofte gode tilbud på telefonabonnenter hvor du kan spare mye penger som ny kunde eller allerede eksisterende kunde. Følg med på deres nettside eller Facebook om deres kode tilbud. Saleduck vil oppdatere deg om de beste tilbudene til en hver tid.

Fler nettbutikker