Annonsøravsløring

KK rabattkode

bladkongen.no

På Bladkongen.no kan du finne et stort utvalg av magasiner og blader til gode priser. De har alt fra mote og interiør til sport og hobbyer. Utforsk og bestill dine favoritter i dag!

KK Abonnement Tilbud - april 2024

Spar over 50% på å Abonnement KK tilbud

Se tilbud!

Nå kan du spare opptil 1399 kr ved å bli en abonnent på KK

Se tilbud!

Med dette abonnente til KK vil du motta 10 blader av KK for kun 298 kr + en gave

Se tilbud!

Kjøp blader på nettet

Bladkongen.no tilbyr rask og enkel bestilling av blader fra hele verden. Det gjør det mulig å finne de nyeste utgivelsene, samtidig som det er praktisk og trygt å handle.

Stort utvalg av blader

Hos Bladkongen.no finner du et bredt utvalg av blader innenfor mange forskjellige kategorier. Det er alltid noe å velge mellom, uansett hvilket tema du er interessert i.

Praktisk og sikker netthandel

Bladkongen.no tilbyr en sikker og brukervennlig netthandel. Her kan du trygt og enkelt bestille blader med kortbetaling, og få dem levert hjem til deg.

Spesialtilbud på blader

Bladkongen.no har ofte spesialtilbud på blader, slik at du får mest mulig ut av pengene dine. Dette gjør det mulig å skaffe seg de siste utgivelsene til lave priser.

Rask levering av blader

Bladkongen.no leverer alle ordre raskt og sikkert. Det gjør det mulig å få det du ønsker hjem til deg uten å måtte vente lenge.

Utgåtte KK rabattkoder:

40% KK rabattkode: Opptil 40% rabatt på KK's Valentinsdagskampanje Rabatten er allerede trukket fra
80% KK rabattkode: Opptil 80% rabatt på KK's Cyber Monday-kampanje Rabatten er allerede trukket fra
80% KK rabattkode: Opptil 80% rabatt på KK's Black Friday-kampanje Rabatten er allerede trukket fra
20% ekstra rabatt KK rabattkode: Få 20% ekstra rabatt på Nordens største magasinvarehus HALLOWEEN20
209 Ekstra rabatt KK rabattkode: Få ekstra rabatt på 209 med vår tilbud HALLOWEEN2O
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.8 Stjerne / 50 Stemmer

KK er norges største dameblad med lange tradisjoner. Helt siden 1941 har bladet inspirert og rådført kvinner innen ulike temaer. KK står for kvinner og klær og har fulgt med norske kvinner i generasjoner. Magasinet inneholder spennende reportasjer og artikler innen klær, mote, sminke, reise,sko, interiør, helse, livsstil, mat, bøker trening og sport. Bladet skriver også om aktuelle saker og intervjuer med ekte mennesker og profilerte personer. Les gripende og ekte historier fra normale mennesker og interessant intervjuer av kjendiser. Hver magasinet inneholder også interessante horoskop, enten om man tror på det eller ikke. Bladet er tilpasset for moderne norske kvinner over 30 år. Dette er et dameblad som ikke er overfladisk, men som gir kvinner relevant og ekte stoff. I en KK-utgave vil man finne inspirerende oppskrifter innen mat, gode tips innen klær og sminke. Du kan også lese ekte og gode intervjuet med kjente personer eller andre kvinner med spesielle historier. Få god råd for å holde seg i from både ute og i treningsstudio. Om du liker å sy om dine klær gir også bladet gode oppskrifter og tips innen dette. Bladet gir også spennende reisetips i Norge, Europa og resten av verden. for bokinteressert vil bladet også inneholde gode råd innen litteratur. Du vil bli inspirert av hvert nummer av KK. Bladet er spesielt skrevet for norske kvinner og hva som opptar og skjer i Norge akkurat nå. For vår og sommer vil du bli inspirert til å gå i lekre sommekjoler, lage deilig sommermat og reise til varme steder. Når høsten og vinteren faller på vil du kunne lese og gode og deilig strikkeplagg, årets vinterkåper, vinterjakker og flotte selskaps og julekjoler.

KK abonnement

Du kan spare mye penger ved å abonnere på KK i stedet for å kjøpe det i butikk. Det er også en fordel at du vil få bladet sendt direkte til din postkasse. På KK sine hjemmesider kan du enkelt tegne ditt nye abonnement og spare mye penger. Du kan velge mellom å abonnere mellom 10 eller 20 utgaver. Når du bestiller ditt abonnement vil du også motta en verdifull gave. Gaven varierer fra sesong til sesong men er gjerne noe kvinner setter stor pris på. Du kan spare opptil 1399 kr ved å helle kjøpe bladet igjennom et abonnement enn som løsslag i butikk. Som abonnent vil du også ha tilgang til magasinet på nettbrett hvor du også vil ha et arkiv av eldre utgaver. Bestill ditt abonnement på favorittbladet KK i dag og spar penger. Dette er også en god julegave eller bursdagsgave! Bestill et abonnement som gave til en du bryr deg om. Om du skal bestille et abonnement som gave kan du enkelt velge dette ved bestilling. Fra nå trenger du ikke å huske på å kjøpe det siste magasinet når du skal handle. Ingenting er så hyggelig og gøy med en overraskelse i posten hver måned.

KK fri frakt

Når du bestiller ditt abonnement hos KK vil de sende det nyeste nummeren gratis hjem til deg i posten. Det eneste du trenge rå betale for er velkomstpakken du vil motta i første utgave.

Fler nettbutikker