Om oss

Saleduck er en ekstraordinær and som ønsker å hjelpe nordmenn til å finne de beste tilbudene innen netthandel. Saleduck elsker å se glade shoppere! Vi jobber hver dag med å finne de aller beste tilbud og rabattkodene som finnes på netthandel samt tilbud som kun finnes hos Saleduck. Vi i saleduck ønsker at du skal spare penger og publiserer derfor de beste tilbudene på markedet, 365 dager i året!

Saleduck_ CO2_nøytral_nettside.jpg

Hvordan gjør vi det?

Saleduck.no har et omfattende tillitspartnernettverk med nasjonale og internasjonale nettbutikker/forhandlere. Vi samarbeider med nettbutikker og legger ut tilbud så du kan ha oversikt over alle rabatter og tilbud som finnes der ute på en side. Saleduck.no er ikke bare en nettside, du kan også finne oss på Facebook og Twitter.

Saleduck Norge er en del av det internasjonale merkevarenettverket Bridge Shopping portal. Vårt hovedkontor ligger i vakre Amsterdam, hvor dedikerte nordmenn jobber hardt hver dag for å levere de beste kuponger og rabatter for deg.

Vår historie

Saleduck konseptet startet i Belgia i 2012 som under navnet Solden.be som tilbyr gode tilbud og rabatter for belgere. Etter en stund ble vi markedsleder i det nevnte land. I løpet av de siste 12 månedene har våre unge ender stupt i det varme tyrkiske Aegenhavet, grasiøst flytt nedover de vakre Matterhornelvene i Sveits, svømt innom Danmark får å si “Hei” til den lille havfruen i Danmark og har kost seg i Finnlands mange innsjøer. Nå har våre unge ender funnet det vakreste landet de noen gang har sett, nemlig Norge. Her har endene lyst til å bli for å jobbe hard med å få de aller beste tilbudene til vakre nordmenn. 

Vil du jobbe med oss? Kommer du på jobb hos oss? Vil du vite noe? Eller til og med fortelle oss noe?