Vilkår og betingelser

Disse vilkårende er for å styre nettsiden Saleduck.no, som er tilgjengelig ved stasjonære datamarskiner, mobil og andre enheter. Saleduck.no styres av Saleduck.com og eies av Bridge Shopping Portals BV. Saleduck er en merkevare eid av Bridge Shopping Portals BV.

Dette nettstedet er ment som en service til våre besøkende og kunder. Din bruk av dette nettstedet er underlagt disse vilkårende . Ved bruk av nettstedet godtar du disse vilkårende. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre disse vilkårende når som helst og uten forvarsel. Dermed oppfordrer vi deg til å lese gjennom disse vilkårende når du bruker og logger inn på nettstedet. Hvis du ikke godtar disse vilkårende, kan du ikke bruke eller registrere deg på denne siden. Bruk av nettstedet innbærer ditt samtykke til å følge og være bundet til disse vilkårende.

Ved å akseptere disse betingelser og vilkårende gjennom din bruk av nettstedet bekrefter du følgende: At du er 18år eller eldre, men minst 13 år gammel. Du kan bruke nettstedet uten tilsyn av en forelder eller verge som samtykker i å være bundet av disse betingelser og vilkårende.

Vi er forfliktet til å beskytte personvernet til de besøkende til nettstedet.

1. Generelt

Saleduck.no blir vedlikeholdt av Bridge Shopping Portals BV (Chamber of Commerce Nummer: 5937834 (Amsterdam, Nederland) med moms registreringsnummer:.NL8534500092B01 Adresse : Van Diemenstraat 216, 1013 CCP, Amsterdam, Nederland.

Saleduck.no er ikke ansvarlig for eventuelle konsenkvenser som oppstår ved bruk av nettstedet eller dets tjenester uten for Norge. Saleduck.no og dets tjenester er utelukkende beregnet for privat bruk, kun ikke-kommersielt bruk.

Saleduck.no forventer at forspørsler om tjenester og informasjon som presenteres på nettstedet er nøyaktig og korrekt. Vi forbeholder oss retten til å endre eller slette data på nettsiden eller rabattkoder/tilbud til enhver tid uten forhåndsvarsel.

2. Bruker forpliktelser

Ved å sende oss materialer via e-post eller via Saleduck.ni sine hjemmesider akseoteter du bruken og bekrefter følgende; at matrialet ikke er ulovlig eller på en annen noen måten uegenet for publisering; før brukeren sender data skal brukeren ha ta rimelige forhåndsregler for å finne og fjerne virus og materialer som kan inneholde destruktive eller foururensende egenskaper; at brukeren eier matrialene eller har ubegrenset tilgang rett til å gi den til Saleduck.no, Norge og at Saleduck.no kn publisere matrialet uten uten kostnad og/eller inkludere matrialet i en del av området som finne der uten rettslig ansvar; og at brukeren ikke stiller noen krav bassert på matrialet som sendes til Saleduck.no og påtar seg å sikre Saleduck.no`s utgifter som kan oppstå fra tiltak som tredjeparten vil ta data som sendes av brukeren.

3. Midlertidlig suspensjon og oppsigelse

Saleduck.no forbeholder seg retten til å suspendere websiden og dens behandlingstjenester, mengde tid, enten delvis eller helhetlig, om websiden ellern dens tjenester er i strid med disse vilkårende.

4. Begrensning av ansvar

Saleduck.no sine sider og dens innhold er et servicetilbudt for Saleduck.no sine brukere. Saleduck.no sine sider leveres “som den er” basis. Saleduck.no garanterer ikke at nettstedet vil være uavbrutt eller feilfritt. Saleduck.no forbeholder seg retten til å revidere sidene eller trekke tilbake tilgangen til sidene når som helst. Saleduck er ikke ansvarlig for eventuelle resulterende service-avbrudd, eller for andre direkte, indirekte, spesille, tilfeldige eller følgeskader, tapt forsendelse eller driftavbrudd.

Saleduck.no gir ingen garanti for sidens nøyaktighet, tilgjengelig, pålitlighet eller innholdt eller anvendelse av innhold eller for bestemte formål. Saleduck.no sitt ansvar vil ikke overstige det pålagdte fra Norges lov.

Saleduck.no garanterer ikke på noen tidspunkt at nettstedet sine rabattkoder og tilbud er helt nøyaktig. Brukeren bør sjekke nøyaktigheten før noen kjøp blir gjennomført på netthandelen.

5. Lenker til tredjeparts nettsteder

Slageduck.no. kan inneholde lenker til nettsteder eid eller drevet av tredjeparts-nettsteder. Ved å koble til slike områder må du vurdere og godkjenne deres vilkår og betingelser før bruk. Tredjeparts-webområder er ikke under Saleduck.no sin kontroll og Saleducks.no har mulighet til å påvirke innholdet. Saleduck.no er ikke ansvarlig for noe av matrial-innholdet for tredjeparts-webområder.

6. Immaterielle rettigheter

Saleduck.no sine sider innholder opphavsrettetbeskyttet materialer hvis rettighetene eies av Saleduck.no og Bridge Shopping Portals BV. Alle rettigheter som ikke er spesifikt tildelt er forbeholdt. Kopiering av siden innhold, overføring, distribusjon eller lagring, enten helt eller delvis, i enhver form er er forbudt uten en skriftlig samtykke fra Saleduck.no.

7. Nyhetsbrev abonnement

Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev ved å fylle inn e-pstadressen din i nyhetsabonnement-boksen, som du finner på nettstedet. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev samtykker du til å motta nyhetsbrev vi sender ut. Hvert nyhetsberv innholder en link hvor du kan melde deg av nyhetsbrevabonnementet. Du kan også melde deg av abonnementet ved å sendehos en e-mail til: info@saleduck.com.

8. Force Majeure

Saleduck.no er ikke ansvarlig for overtredelse, obstruksjon eller forsinkelse i åoppfylle forpliktelsene i disse vilkårene og betingelsene som er definert om årsaken er utenfor deres kontroll.

9. Klager

I en klage anbefaler vi deg å ta kontakt med den ansvarlige annonsøren. Saleduck.no fungerer som et mellomledd og er ikke avsvarlig for tjenester/produkter som tilbys av annonsøren.