Annonsøravsløring

Brilleland tilbud

brilleland.no

Brilleland er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser. Du finner alt du trenger for å ta vare på synet ditt, med god kvalitet og konkurransedyktige priser. Bestill enkelt og få produktene levert rett hjem til deg.

Rabattkoder Brilleland Norge - februar 2024

Brilleland Brilleabonnement: Briller (Opptil 35% rabatt)

Se tilbud!

Ray-Ban Meta Smart Glasses hos Brilleland: Solbriller (Innovativ teknologi)

Se tilbud!

PRECISION1™ Kontaktlinser fra Alcon: Kontaktlinser (16 timer med Komfort)

Se tilbud!

Bredt Utvalg av Briller

Brilleland Norge tilbyr et omfattende utvalg av brillestiler og merker, noe som sikrer at hver kunde finner noe som passer deres personlige stil og behov.

Profesjonell Øyehelse

Med fokus på øyehelse tilbyr Brilleland kvalifiserte optikere og den nyeste teknologien for synsundersøkelser, sikrer optimal omsorg for kundenes syn.

Prisvennlige Løsninger

Brilleland streber etter å tilby konkurransedyktige priser og kostnadseffektive løsninger, noe som gjør kvalitetsbriller og synstjenester tilgjengelige for alle.

Brilleland Abonnement

Tilbyr et unikt abonnementssystem der kunder kan få nye briller med jevne mellomrom, noe som sikrer at de alltid har oppdaterte og stilige brillealternativer.

Utgåtte Brilleland rabattkoder:

40% Brilleland tilbud: Feir Valentinsdag med Brilleland - Spar opptil 40% Rabatten er allerede trukket fra
4.2 Stjerne / 154 Stemmer

Studentrabatter hos Brilleland

Brilleland tilbyr en rekke fordeler for studenter som trenger nye briller eller en synstest. For å gjøre det mer økonomisk overkommelig for studenter, har Brilleland satt en fast pris på synsundersøkelser til 550 kr ved fremvisning av gyldig studentbevis. I tillegg tilbyr de 50 % rabatt på alle livsstilsglass ved kjøp av innfatning, 15 % rabatt på komplette briller, og 15 % på alle solbriller. For de som trenger en førerkortattest, tilkommer det et tillegg på 200 kr i tillegg til synsundersøkelsen​.

Brilleland tilbyr også muligheten for å dele betalingen over tid med Brillelandkortet. Dette gir studenter muligheten til å kjøpe brillene de ønsker seg nå og betale senere, over en periode på opptil 12 måneder uten renter og gebyrer. Dette kan være spesielt nyttig for studenter med stram økonomi​.

For de som foretrekker å leie fremfor å eie, tilbyr Brilleland et brilleabonnement der man kan få nye briller hvert år og betale et fast månedlig beløp. I tillegg tilbyr de opptil 35 % rabatt på brille inkludert basisglass eller på alle briller ved start av et brilleabonnement. Det er også muligheter for gode tilbud på solbriller, inkludert en mulighet til å legge til en valgfri solbrille for kun 33 kr ekstra per måned ved tegning av brilleabonnement​.

Brilleland tilbyr altså en rekke løsninger som kan gjøre det lettere og mer økonomisk overkommelig for studenter å ta vare på synet sitt.

Fler nettbutikker