Annonsøravsløring

Hotelopia rabattkode

hotelopia.com

Finn rimelige hotellbookinger over hele verden på Hotelopia. Velg blant et bredt utvalg av hoteller og bestill enkelt og sikkert.

Rabattkoder Hotelopia Norge - april 2024

Flere hoteller i Gran Canaria fra kun 364 kr per natt! Book ditt hotell hos Hotelopia!

Se tilbud!

Book flere hoteller i Mallorca fra kun 237 kr pr natt hos Hotelopia!

Se tilbud!

Barcelona City Tour fra kun 27 kr hos Hotelopia. Utrolige priser på sightseeing i den flotte byen!

Se tilbud!

Utgåtte Hotelopia rabattkoder:

40% Hotelopia rabattkode: Opptil 40% avslag på romantiske hotellopphold - Overrask din kjære Rabatten er allerede trukket fra
-6% Hotelopia rabattkode: Spar 6% rabatt på hoteller og overnattinger hotelno6
-6% Påskerabattkode: Spar 6% rabatt på hoteller hos Hotelopia! hotelno6
-6% Få hele 6% rabatt på din ferie hos Hotelopia med denne rabattkoden! hotelno6
Deal 10% rabatt på sightseeing i Barcelona hos Hotelopia med vår rabattkode! REIS10
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.9 Stjerne / 47 Stemmer

Hotelopia er et selskap som spesialiserer seg på hoteller, overnatting og transport. Firmaet har over 30 millioner kunder i 180 land og er det ledende Europeiske reiseselskapet gjennom sine unike navn i diverse land. Hotelopia ønsker å tilby reiser til den beste prisen det er mulig å finne enten du er fritidsreisene eller forretningsreisende. Selskapet tilbyr et meget stort utvalg på over 55.000 hoteller og leiligheter til over 7.500 destinasjoner, fra de mest luksuriøse hotellene til beskjedne krypinn i hele verden og jobber hver dag med å kunne tilby nye destinasjoner. Hotelopia tilbyr også bestilling av private eller rutebusser/leje biler til den destinasjonen du ønsker å reise til. Her finner du en oversiktlig side hvor du velger hvilket land/sted du ønsker å ta buss fra og du finner alle tilbudene som er tilgjengelig. Når du handler hos Hotelopia kan du føle deg trygg. Selskapet er nemlig en del av det ledende reiseselskapet i Europe, nemlig TUI Group. Når du handler hos Hotelopia har du to valg når det gjelder bestilling. Du kan enten betale på nett når du booker hotellet ditt eller så kan du vente med å betale til du ankommer hotellet. Dette gjør det meget fleksibelt å komme seg på tur.

Garantert best pris: Når du bestiller hos Hotelopia er det ingen skulte tilleggspriser eller gebyrer. Her får du den totale prisen når du søker etter hoteller. Det er heller ingen gebyrer for å betale med kort eller kredittkort. Bruk også en rabattkode til Hotelopia og få billige hoteller og overnattinger.

Kampanjer hos Hotelopia

Hos Hotelopia er det stadig kampanjer på alt de har å tilby som hoteller, leiligheter, transport, underholdning og sightseeings billetter. Hos oss finner du alltid oppdaterte tilbud, kampanjer og rabattkoder som Hotelopia måtte ha.

Hvilke type kampanjer tilbyr Hotelopia

Nyhetsbrev: Melder du deg på nyhetsbrevene til Hotelopia er du den første som får tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer.

Hotell og leiligheter: Hotelopia har et enormt utvalg av hoteller og leiligheter over hele verden og har stadig kampanjer og tilbud ute. Her finner du meget ofte kampanjer på deres topp 8 destinasjoner som er Mallorca, Gran Canaria, Havanna, London, Barcelona, Oslo, København og Varadero.

Rutebusser og transport: Hotelopia har en meget oversiktlig og enkel måte og finne bussruter og transport til og fra de forskjellige destinasjonene du måtte ønske å dra. Her kan du enkelt søke på det du ønsker og få alle tilbudene opp i en liste. Her finner du også ofte tilbud og reduserte priser. Ofte følger gratis transport fra hotellene med fra flyplasser etc.

Hotelopia Billetter: Hos Hotelopia kan du bestille billetter til det du måtte ønske av underholdning, sightseeing, museer, eller hva du måtte ønske. Bestiller du via Hotelopia får du som regel disse billettene til en meget redusert pris

Hotelopia erfaringer og tilbakemeldinger: Hotelopia får gode kundeomtaler spesielt fordi de ikke har noen skjulte priser eller kredittkortavgifter når du bestiller hoteller eller leiligheter på siden. Firmaet har vunnet eKomi Customer Awards for god kundeservice.

Fler nettbutikker