Annonsøravsløring

Norton rabatt

no.norton.com

Beskytt enhetene dine mot virus og skadelig programvare med Norton antivirus. Få trygg og sikker surfing på nettet med Norton.

Rabattkoder Norton Norge - februar 2024

Norton Virusbeskyttelse: AntiVirus Plus (60% avslag på kr 139.00 for det første året)

Se tilbud!

Norton Omfattende Sikkerhet: 360 Deluxe (50% avslag på kr 519.00 for det første året)

Se tilbud!

Norton AntiVirus Spesial: Antivirus (60% avslag på kr 139.00 for det første året)

Se tilbud!

Utgåtte Norton rabattkoder:

40% Norton rabatt: Opptil 40% rabatt på Norton-produkter for Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% Norton rabatt: Opptil 80% avslag på Norton antivirus-programmer - Cyber Monday Rabatten er allerede trukket fra
80% Norton rabatt: Opptil 80% avslag på Norton antivirus-programmer - Black Friday Rabatten er allerede trukket fra
4.0 Stjerne / 51 Stemmer

Norton Studentrabatt

Norton tilbyr flere sikkerhetspakker som er spesielt nyttige for studenter som ønsker å beskytte sine digitale enheter. Disse pakkene inkluderer forskjellige funksjoner som beskyttelse mot virus, skadeprogram, løsepengevirus, og hacking, samt VPN for privat Internett-tilkobling og sikkerhetskopiering i skyen.

  1. Norton 360 Standard: Dette tilbudet er egnet for 1 PC, Mac, nettbrett eller mobil. Den første årsabonnementet koster kr 749,00, og gir 10 GB sikkerhetskopiering i skyen.

  2. Norton 360 Deluxe: Denne pakken dekker opptil 5 enheter og koster kr 1 049,00 for det første året. Det inkluderer 50 GB sikkerhetskopiering i skyen og ekstra funksjoner som Dark Web Monitoring og foreldrestyring.

  3. Norton 360 Premium: For en bredere dekning på opptil 10 enheter, er dette alternativet tilgjengelig for kr 1 149,00 det første året. Denne pakken tilbyr 75 GB sikkerhetskopiering i skyen og de samme ekstra funksjonene som Deluxe-versjonen.

Norton tilbyr også Norton Secure VPN-planer for ulike antall enheter, med priser som starter fra kr 399,00 for det første året for 1 enhet. Dette kan være særlig nyttig for studenter som ønsker å beskytte deres private informasjon på offentlige og private Wi-Fi-nettverk.

I tillegg har Norton Mobile Security for mobile enheter til kr 175,00 for det første året, som er inkludert i kjøpet av Norton 360 Deluxe og Premium. Dette tilbudet hjelper med å beskytte personlige data på mobile enheter.

Det er viktig å merke seg at disse tilbudene kan være tidsbegrensede, og prisene kan endre seg.

Fler nettbutikker