Annonsøravsløring

Rentalcars rabattkode

rentalcars.com

Finn de beste tilbudene på leiebiler over hele verden på Rentalcars.com. Sammenlign priser og velg blant et stort utvalg av biler som passer dine behov.

Rabattkoder Rentalcars Norge - mai 2024

Leiebil i Berlin fra bare 320 kr hos Rentalcars.com! Billige leiebiler på nett

Se tilbud!

Få leiebil i feriesesongene i spania fra bare 500 kr hos Rentalcars.com!

Se tilbud!

Nå kan du få billig leiebil også i Amsterdam! Stikk innom Rentalcars.com så har de tilbud fra bare 428 kr

Se tilbud!

Kostnadseffektiv leiebil

Gir de beste prisene, slik at du får mest mulig verdi for pengene dine.

Enkel bildeling

Bestill leiebilen din med bare noen få klikk.

Fleksibel utleie

Løsninger som tilbys tilpasser seg dine behov og ønsker.

Ubegrenset kundeservice

Støtte og hjelp tilgjengelig hele døgnet.

Trygt og sikkert

Personvernbeskyttelse og dataoverføring som oppfyller de høyeste standardene.

Utgåtte Rentalcars rabattkoder:

40% Rentalcars rabattkode: Opptil 40% avslag på romantisk kjøretur med Rentalcars Rabatten er allerede trukket fra
40% Rentalcars rabattkode: Opptil 40% avslag på romantisk kjøretur med Rentalcars Rabatten er allerede trukket fra
80% Rentalcars rabattkode: Opptil 80% rabatt på bilutleie - Cyber Monday-tilbud hos Rentalcars Rabatten er allerede trukket fra
80% Rentalcars rabattkode: Opptil 80% rabatt på bilutleie - Black Friday-tilbud hos Rentalcars Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

4.7 Stjerne / 79 Stemmer

Rentalcars.com er verdens største bookingside for leiebil og de har i underkant av 10 millioner kunder årlig. De har vokst seg til å bli en global virksomhet og opererer i over 160 land. Alle land har også sin lokale kundestøtte slik at du kan få den hjelpen du trenger lokalt i Norge. Firmaet er en del av Priceline gruppen som er et av verdens ledende reiseselskaper og har firmaer som Booking.com, Priceline.com, Agoda.com samt mange flere. Her er et firma som har lang erfaring og god peiling på hva de driver med. Rentalcars er altså et firma som sammenligner alle de største bilutleiefirmaene og gir deg den beste prisen på leiebil som er mulig å oppdrive. Kundestøtten fra firmaet er også eksepsjonelt bra hvor du har muligheten til å få kontakt med de døgnet rundt i alle land som du måtte befinne deg i.

Kjente merkenavn som Rentalcars søker seg igjennom

Rentalcars sammarbeider med de største selskapene slik at du kan føle deg trygg på at du leier bil igjennom et selskap man kan stole på. De vil sammenlikne priser fra 783 selskaper ved over 46000 destinasjoner over hele verden. De søker seg igjennom prisene til kjente selskaper som Alamo, Avis, Buchbinder, Budget, Caro, Dollar, Enterprise, Europcar, Goldcar, Sicily by Car, Global Drive, Hertz, Keddy By Europcar, Sixt, Thrifty, Rent a Wreck og mange andre selskaper.

Hvilke biler kan di leie igjennom Rentalcars

Hos Rentalcars kan du leie deg alle typer biler som stasjonsvogner, van, suv, småbiler, cabriolet, minivans, lusksubiler og mer. Her vil du finne de fleste vanlige bilmerker som BMW, Audim Volkswagen, Volvo, Ford, Mercedes Benz, Skoda, Renault, Toyota, Subaru, Mazda, Honda, Suzuki, Hyundai samt andre amerikanske bilmerker. Du har også valget av å leie deg luksusbiler flere steder i verden som Porsche, Lamborghini, Ferrari og mange andre. Her finner du biler til alle priser og størrelser så ta deg turen innom for å finne den bilen du ønsker til markedets beste priser.

Rabatter og tilbud som du kan finne her på saleduck

Her vil vi legge ut alle tilbud og rabattkoder som vi får tak i fra firmaet. Det er stadig tilbud og rabatter fra leiebilbransjen og vi skal sørge for å fange alle her på siden. Du kan for eksempel finne rabatter for leiebil på spesifikke steder i verden eller for spesifikke bilmerker.

Hvor kan du leie bil

Du vil finne leiebiler i over 46000 destinasjoner verden rundt hos Rentalcars.com. Deres mest populære reisemål for leiebil er Spania, Italia, Portugal, Nederland, Frankrike og Tyskland. Du kan velge selv om du vil hente bilen på flyplassen eller andre destinasjoner. Her vil du finne de beste prisene på markedet for leiebiler. Ta deg turen innom nettisen i dag for å skaffe deg billig leiebil.

Fler nettbutikker