Annonsøravsløring

SAS rabattkode

sas.no

Fly billig og enkelt med SAS. Finn de beste prisene på flybilletter, hotell og leiebil. Bestill din neste reise i dag!

Sas Rabatt Norge - april 2024

Sjekk Lavpriskalenderen til SAS nå, Utrolige priser til mange destinasjoner

Se tilbud!

Unike Tilbud hver torsdag hos SAS Utrolige priser til fantastiske destinasjoner

Se tilbud!

Fly med SAS og tjen Eurobonus poeng på alle dine reiser. Bruk poeng på Gratis reiser!

Se tilbud!

Enkel reiseplanlegging med SAS

Planlegg reisen din enkelt og effektivt med SAS. Vi tilbyr fleksible billettalternativer, bestillinger via appen og eksklusive tilbud.

Komfortabel reiseopplevelse med SAS

Reis komfortabelt med SAS. Vi tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, konkurransedyktige priser og høy kvalitet på våre flygninger.

Reduser stresset med SAS

Reduser stresset og bekymringene dine ved å reise med SAS. Vi tilbyr raske innsjekkinger, hyggelig service og komfortable seter.

Fleksibel reise med SAS

Reis fleksibelt med SAS. Vi tilbyr endringer av avgangstider, tilgjengelighet av alternativer og gratis bagasjeoppbevaring.

Trygg og sikker reise med SAS

Reis trygt og sikkert med SAS. Vi tilbyr et komplett sett med sikkerhetsrutiner, hurtig håndtering av endringer og forsikringer.

Utgåtte SAS rabattkoder:

40% SAS rabattkode: Spar opptil 40% på SAS-flyreiser til Valentinsdag Rabatten er allerede trukket fra
80% SAS rabattkode: Cyber Monday: Opptil 80% rabatt på reiser med SAS Rabatten er allerede trukket fra
80% SAS rabattkode: Singelsdagen: Opptil 80% rabatt på reiser med SAS Rabatten er allerede trukket fra
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

3.8 Stjerne / 60 Stemmer

SAS er Skandinavias stolthet i luften og selskapet har en lang og rik tradisjon hos det skandinaviske folk. SAS er et ledende flyselskap i hele verden og flyr til en rekke destinasjoner verden over. SAS er medlem av Star Alliance som gir deg flotte tilbud og flere destinasjoner du kan dra til. Det fine med dette er at du får bonuspoeng som du kan bruke i SAS selv når du flyr med andre selskaper i Star Alliance. SAS er Skandinavias ledende flyselskap, og har et attraktivt tilbud til de som reiser mye. 28,4 millioner passasjerer reiste med SAS i 2014 til destinasjoner i Europa, USA og Asia. Medlemskap i Star Alliance gir kundene tilgang til et vidtrekkende nettverk. Star Alliance tilbyr mer enn 18.500 daglige avganger til 1,321 destinasjoner i 193 land til sammen over hele verden. Er du opptatt av punktlighet så har du kommet til rett plass. SAS er kåret til Europas mest punktlige flyselskap og flere år på rad og er stolte av dette.

SAS Destinasjoner

SAS Flyr til utrolig mange destinasjoner i hele verden både direkte med SAS og indirekte igjennom Star Alliance. SAS flyr til omtrent alle destinasjoner i Norge og er et fast valg for utrolig mange Nordmenn når det gjelder reise. De flyr innenlands til steder som Alta, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik , Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. SAS flyr også direkte til byer i Europa som Aberdeen, Amsterdam, Athen, Berlin, Brussel, Budapest, Dublin, Frankfurt, Genève, Helsinki, København, London, Malaga, Milano, Moskva, Nice, Paris, Reykjavik, Roma, Stockholm, Tallin, Wien og mange andre populære destinasjoner. SAS åpner stadig flere direkteruter til Amerika og Asia også. I skrivende stund tilbys det reiser til Beijing, Boston, Chicago, Hongkong, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Shanghai, Tel Aviv, Tokyo og Washington.

SAS Billetter

Hos SAS.no har du fritt valg til å reise som du ønsker og de tilbyr 3 typer billetter i økonomiklassen. SAS GO er den tradisjonelle SAS billetten hvor du får alt hva du kan forvente av SAS inkludert i prisen. Dette er så klart bagasje på 23kg, håndbagasje og gratis kaffe, te og avis på flyet og mat på lengre reiser. SAS Plus er en billett hvor du får alt en SAS GO passasjer får men med mye ekstra. Her får du ekstra benplass, du kan ta med deg en ekstra bagasje i tillegg til, gratis underholdning på flyet og seteplasser med elektriske uttak så du kan lade det du måtte ha med deg. SAS har også en ny billett som heter SAS GO Light. Dette er en billett for deg som ønsker å reise uten bagasje og kun med håndbagasje. Dermed er dette det billigste alternativet for deg som reiser lett. Er du under 26 år kan du også fly med SAS Ungdomsbillett. Dette er Ungdomsbilletter som har meget gunstige priser for å støtte ungdommen.

SAS Eurobonus

Reiser du med SAS så tjener du Bonuspoeng på dine reiser som du kan bruke senere på andre reiser hvor du får gratis reise eller redusert pris. Du kan bli sølv, gull eller diamant medlem med ulike fordeler.

Fler nettbutikker