Annonsøravsløring

Se og hør abonnement tilbud

seher.no

SEHER er en norsk nettavis som dekker underholdningsnyheter, kjendisstoff og reality-TV. Få de siste oppdateringene om norske og internasjonale kjendiser her.

Rabattkoder Se og hør Norge - februar 2024

Spar 55% rabatt på 10 nr Se og hør

Se tilbud!

Opptil 60%Se og hør tilbud abonnement

Se tilbud!

Opptil 60%Se og hør Norge

Se tilbud!

Spar opptil 80 kr ved å abonnere på ukebladet Se og hør

Se tilbud!

Nå kan du motta 10 utgaver av magasinet Se og hør for Kun 299 kr

Se tilbud!

Abonner på 18 utgaver av det populære ukebladet Se og hør for Kun 498 kr

Se tilbud!

Eksklusive kjendisnyheter

De har tilgang til de nyeste og mest spennende nyhetene innen underholdning, og tilbyr deres kunder eksklusive historier om kjendiser og deres liv.

Alltid oppdatert

De oppdaterer sin nettbutikk kontinuerlig med de siste nyhetene, og sørger for at deres kunder alltid er oppdatert på hva som skjer i kjendisverdenen.

Bredt utvalg av magasiner

De tilbyr et bredt utvalg av magasiner som dekker ulike områder innen kjendis- og underholdningsverdenen, slik at kundene kan velge det som passer best for dem.

Enkel og rask bestilling

De har en enkel og brukervennlig nettside som gjør det enkelt for kundene å finne og bestille det de ønsker, og de sørger for rask levering til kundene.

Kundeservice i verdensklasse

De har en dedikert kundeserviceteam som er tilgjengelig for å hjelpe kundene med spørsmål og problemer, og som alltid sørger for at kundene får den beste opplevelsen når de handler hos dem.

Utgåtte Se og hør rabattkoder:

40% Se og hør tilbud: Opptil 40% rabatt på Valentinsdag-gaver hos Se og hør Rabatten er allerede trukket fra
80% Se og hør tilbud: Opptil 80% rabatt på Cyber Monday hos Se og hør Rabatten er allerede trukket fra
80% Se og hør tilbud: Opptil 80% rabatt på Black Friday hos Se og hør Rabatten er allerede trukket fra
Torstein

Torstein

Editor

4.1 Stjerne / 72 Stemmer

Se og hør Norge har siden 1978 gitt Norge siste nytt innen om norske kjendiser, Hollywood og kongefamilier. I tillegg har ukebladet et stor TV guide. Hold deg oppdatert om hva som skjer blant kjendiser både i Norge og i resten av verden. Se & hør er norges største ukeblad som har gledet generasjoner. I tillegg til kjendisnytt kan du også lese om sterke historier fra vanlige mennesker, løse kryssord, sudoku, lese morsomme vitser, løse gåter og se morsomme bilder av dyr og mennesker. Om det holdes en kjendisfest vil Se og hør gi deg siste nytt og hvem som var der og hva som skjedde. Hold deg oppdatert om de nyeste kjendispar og store bryllup. Ukebladet skrive om siste nytt om den norske kongefamilien, men også kongefamilier utenfor Norge. Se flotte og eksklusive bilder fra de store stjernene. Se de fotte kjolene fra store kjendisfester og kast terningen med Jan Thomas om hvem som var finest. Med Se og hør kan du ta et avbrekk fra hverdagen og lese ukebladet i sofaen uten et varmt pledd, nyte det i solskinn på stranden eller mens du er på reise.

Se og hør Norske kjendiser

I Norge har vi flere stor kjendiser som har talent innen musikk, film eller er store igjennom TV. I Se & Hør kan du enkelt lese om siste nytt om våre kjære norske kjendiser, om hva de gjør, deres nye kjæreste er og fester de deltar på. Hvert år arrangerer Les om realityserier som Jakten på kjærligheten. Se og hør en egen kjendisgalla hvor alle de stjernene i Norge kommer i flotte kjoler for en flott kjendisgalla. Se&hør bruker også å dra på sommerturne i hele Norge hvor de er kjent for deres flaskepost. Hvem er ny på den norske stjernehimmelen og hva har stjernene på seg? Les om alt som skjedde og ble sakt i Se og hør.

Se og hør Hollywood

Hollywood er verdens sentrum for de største kjendisene innen film og musikk. Se og ør vil også oppdatere deg om din favorittskuespiller eller sanger. Les om de nye parene, hvem som går fra hverandre, hvor de drar på ferie og hva som er siste skrik fra Hollywood. Du vil også kunne lese eksklusivt materiell fra de siste filmene og albumene. Se bilder av de rådyre og flotte kjolene alle stjernene bruker på store kjendisgallaer. Du vil også kunne lese om norske kjendiser som er gjort seg bemerket i Hollywoods søkelys.

Se og hør kongefamilien

I Se og hør kan du lese om den flotte kongefamilie vi har i Norge. Se bilder av flotte kjoler som vår dronning og prinsesser bruker i bryllup og andre gallaer. I tillegg til å lese om Norges konge familie kan du lese g se bilder av kongefamiliene fra Sverige, Danmark, England, Spania, Nederland og Monaco. I Europa har vi flere kongefamilier som Se og hør vil skrive om og publisere spennende bilder.

Seoghør abonnement

Du kan enkelt motta Se og hør og Se og hør weekend rett i posten eller direkte på nettbrett ved å være abonnent. I tillegg til at det er enkelt, sparer du masse penger ved å abonnere på ukebladet. Gå inn på deres nettside www.se og hør.no for å bestille ditt abonnement.

Fler nettbutikker