MENU

Christiania Glasmagasin rabattkode og tilbud

Rabattkoder Christiania Glasmagasin: Juni 2017 for Norge

Få flere medlemstilbud som medlem i Christiania Glasmagasin sin kundeklubb. Medlemsskap er helt gratis!

Se tilbud!

Kjøp eksklusive mat hos Christiania Glasmagasin som deilige oljer, sjokolade eller pesto fra kun 39 kr.

Se tilbud!

Spar opptil 50% rabatt på en rekke merkevarer i Christiania Glasmagasin sitt store tilbud.

Se tilbud!

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til hus og hjem og er en norsk butikk med stolt tradisjon. Butikken har historie helt tilbake til 1750 hvor nordmenn tok over Det Kongelige Norske Compagni som gikk konkurs og produsjon av glass begynner. Fabrikken lå på Hadeland og med vanskelige frakforhold i snøvær bygges Christiania Glasmagasin en flott utsalgsbygning nær Oslo sentralstasjon. I 1968 blir bygningen satt i brann og i 1973 står det et nydelig nytt bygg ut mot Torggaten i Oslo som er utsalgssted den dag i dag. Christiania Glasmagasin har i dag fulgt utviklingen i det moderne samfunn og har åpnet nettbutikk hvor det ikke finnes åpningstider og du kan handle døgnet rundt. Christiania Glasmagasin har en stolt tradisjon innen norsk handel og næringsliv og fører i dag et bredt utvalg av glass, porselen og kjøkkenutstyr.

Christiania Glasmagasin Produkter

På deres nettbutikk finner du et enormt utvalg av alle deres produkter hvor produktene er lagt inn i kategorier som: Porselen, Kjøkken, Glass, Elektrisk, Bar, Kunstglass, Barn, Sesong, Bestikk & Kniver og servise. Her finner du alle produktene Christiania Glasmagasin kan by på fra de mest populære til de mest eksklusive varer. Nettbutikken selger også samlebestikk for den som er interessert i eksklusive samlingsobjekter. Hos Christiania Glasmagasin kan du få bryllupsliste hvor du enkelt kan registrere gaveønskene dine for den store dagen. Her kan du også kjøpe gavekort som gjelder i 1 år og alle butikker i hele landet.

Christiania Glasmagasin Merker

Hos Christiania Glasmagasin finner du en mengde fantastiske merker. Porsgrund Porselænsfabrik, som er et fantastisk Norsk merke med stolt tradisjon, Norgesglasset med nydelig design og Hadeland Glassverk som er kjent for sine fantastiske glasskunster er noen av de mest populære norske merkene du finner i dag. Blant internasjonale merker har de store og kjente merker som, Le Creuset, Orrefors Kosta Boda, Villeroy & Boch, Wilfa, Tefal og en stor rekke andre kjente internasjonale brands.

Christiania Glasmagasin Salg

Tilbud: Nettbutikken har en helt egen kategori for tilbud hvor det alltid ligger en stor rekke flotte produkter med reduserte priser. Her kan du finne tilbud på alt av porselen, glass, kjøkkenutstyr og mye mer med opptil 60% rabatt.

Nyhetsbrev: Hvis du melder deg inn i kundeklubben så kan du få eksklusive tilbud hos Christiania Glasmagasin hvor du vil motta blandt annet rabattkoder, reduserte priser og tilbud via e-post.

Fri Frakt Christiania Glasmagasin

Hos Christiania Glasmagasin får du fri frakt ved kjøp over 1000 kr.

Sommersalg: Spar 50% rabatt på glass og service hos Christiania Glasmagasin

Se tilbud!

Spar 50% rabatt på stekepanner fra Christiania 1739-serien hos Christiania Glasmagasin

Se tilbud!

Kjøkken-uker hos Christiania Glassmagasin: Spar opptil 50% rabatt

Se tilbud!

Spar 30-50% rabatt på kjøkken-uker hos Christiania Glassmagasin

Se tilbud!

Spar 30% rabatt på 2 produkter fra hver merkevare med denne rabattkoden hos hos Christiania Glasmagasin

Åpne rabattkode? Klikk her!