Annonsøravsløring

Lekmer rabattkode

lekmer.no

Lekmer er en nettbutikk i Norge som tilbyr et bredt utvalg av leker, barneklær, babyutstyr og mye mer. Finn alt du trenger for barna dine, levert rett hjem til deg.

Lekmer Rabatt Norge - april 2024

50% rabatt på barneklær hos Lekmer! Stikk innom og se fantastiske produkter fra Outlet Kategorien!

Se tilbud!

Opptil 70% rabatt på leker for baby og barn hos Lekmer! Stikk innom og spar store summer!

Se tilbud!

Masse inspirerende interiør for barnerommet hos Lekmer med opptil 50% rabatt!

Se tilbud!

Rask og gratis frakt

Når du handler hos dem, får du rask og gratis frakt på bestillinger over et visst beløp. Dette betyr at du kan få produktene du trenger, raskt og uten å bekymre deg for ekstra kostnader.

Stort utvalg av produkter

De har et stort utvalg av produkter fra kjente merkevarer og leverandører. Dette betyr at du kan finne alt du trenger på ett sted og ikke trenger å besøke flere butikker.

Enkel returprosess

De tilbyr en enkel og problemfri returprosess, så hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet, kan du enkelt returnere produktet og få pengene tilbake.

Konkurransedyktige priser

De har konkurransedyktige priser på produktene sine, slik at du kan være sikker på at du får den beste prisen for produktene du ønsker å kjøpe.

Kundeservice i verdensklasse

De tilbyr kundeservice i verdensklasse, slik at du kan være sikker på at du får hjelp når du trenger det. Kundeserviceteamet deres er alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål eller problemer du måtte ha.

Utgåtte Lekmer rabattkoder:

50% rabatt Lekmer rabattkode: Spar 50% på utvalgt vinter yttertøy! WINTER5O
40% Lekmer rabattkode: Spar opptil 40% på Valentinsdag gaver hos Lekmer Rabatten er allerede trukket fra
80% Lekmer rabattkode: Spar opptil 80% på Lekmers fantastiske Cyber Monday-tilbud Rabatten er allerede trukket fra
80% Lekmer rabattkode: Spar opptil 80% på Lekmers fantastiske Black Friday-tilbud Rabatten er allerede trukket fra
25 % rabatt Lekmer rabattkode: Få 25 % Rabatt på Reima Produkter LM25
Ada

Hei! Jeg er Ada,

Jeg er ansvarlig for å sikre at alle tilbudene du finner på denne siden er virkelige, korrekte og oppdaterte. Noen ganger kan det imidlertid skje at et tilbud utløper, eller at lageret av et produkt blir brukt opp raskere enn vi kan oppdatere det på siden.

Hvis du oppdager unøyaktigheter eller utløpte tilbud, vil du da være så snill å informere oss?

Din hjelp er verdifull for oss, og på denne måten holder vi vårt fellesskap alltid oppdatert og pålitelig.
Tusen takk for din forståelse og støtte.

5.0 Stjerne / 38 Stemmer

Lekmer.no har alt hva en barnefamilie skulle trenge samlet på et nettsted! Nettbutikken selger mange morsomme leker til barn fra 0år til 12+år. I tillegg selger nettsiden alt av tilbehør til baby, barn samt mor og far. Nettbutikken har en bredt utvalg innen barnevogner, barne- og babyklær og andre ting du skulle trenge til barnerommet til en billig penge. Lekmer fører kjente kvalitetsprodukter som Graco, Baby Jogger og Brio til en rimelig penge. De startet opp I 2006 og har vokst seg meget store og kan derfor skimte med lave priser ettersom de gjør store innkjøp og ikke har noen fysisk butikk, som igjen hjelper å holde kostnadene nede. Kjøp dine produkter til en billig penge på Lekmer og hent den rabattkode på Saleduck.no for å spare enda mer penger.

Produkter som barneleker

Lekmer har alt av produkter til alle barn og i tillegg praktiske produkter til foreldre eller foresatte. Nettsiden har en enkel oversikt over produktene de kan tilby og gjør det enklest mulig for deg som kunde å finne de rette produktene til rett pris. På siden finner du overkategorier som Leker, Barn & Baby, Barneklær, Barnesko og Barneværelse. Under disse finner du alt mulig fra babylek, utelek, klær, dukker & bøker, møbler, belysning, babycall og andre elektroniske produkter for å nevne noen få.

Kjente og kjære varemerker

Lekmer.no har kun kjente og kjære varemerker til en lav pris. Til leker finner du for eksempel Disney, Bratz, Lego, Brio, Star Wars, Pixar, Carrera samt mange andre varemerker. Under kategorier barn og baby finner vi flotte merker som 2me, Babybjörn, Babydan, Brio, Britax, Fisher-price, Mountain buggy og Rätt start for å nevne noen.

Lekmer salg og tilbud

Lekmer har stadige tilbud, kampanjer og outlet og her på saleduck.no finner du alt nettbutikken kan tilby av priser samlet på et sted, så følg med på sidene våre for oppdaterte tilbud og koder til deg.

Tilbud: Hos Lekmer.no kan du finne tilbud hver eneste dag ettersom de har en egen kategori I Leker med outlet hvor du kan finne tilbud med prosenter fra 20-90 prosent avslag I prisen. Dette er et utrolig tilbud som Lekmer tilbyr hver eneste dag året rundt. Denne kategorien finner du også under de andre kategoriene som barn og baby, barneklær, barnesko og barneværelse. På nettsiden finner du også en oversikt over alle tilbudene nettbutikken kan tilby med høytidstilbud som julegaver, farsdag, halloween og lignende. Her finner du også gaveideer til barn samt andre prisreduksjoner. Hos Lekmer finner du leker på nett rett i postkassa til de billigste prisene markedet kan tilby.

Frakt: Lekmer sender sine varer igjennom bring og posten med lav fraktkostnad. Hos Lekmer har du alltid 14 dagers angrerett. Lekmer ble kåret til beste kundeservice I den store kåringen til prisjakt om årets nettbutikker I 2014 og har gode erfaringer fra kunder.

Fler nettbutikker