Annonsøravsløring

XXL tilbud

xxl.no

Stort utvalg av sportsutstyr og friluftsutstyr til gode priser. Finn alt du trenger for trening, tur og aktiviteter i naturen hos XXL.

Rabattkoder XXL Norge - februar 2024

XXL Vintersko for barn: Skoavtale (20% rabatt)

Se tilbud!

XXL Vintersko for voksne: Kjøp kvalitetssko (10% rabatt)

Se tilbud!

XXL Crocs med fôr: Lette og varme (Fra 599,-)

Se tilbud!

Utgåtte XXL rabattkoder:

40% XXL tilbud: Opptil 40% rabatt på fantastiske Valentinsdag gaver hos XXL Rabatten er allerede trukket fra
4.0 Stjerne / 137 Stemmer

Studentrabatt hos XXL

Få fordeler som student med XXL Reward

Som student er det alltid lurt å spare penger hvor du kan, og hos XXL får du muligheten til nettopp det. XXL tilbyr et fordelsprogram kalt XXL Reward, som gir deg som student tilgang til eksklusive tilbud og rabatter.

Hvordan fungerer det?

Når du melder deg inn i XXL Reward, starter du umiddelbart å samle bonuspoeng på alle kjøp du gjør, enten det er i butikk eller på nett. Disse poengene kan deretter omsettes til bonussjekker, som gir deg rabatt på fremtidige kjøp. Dette betyr at jo mer du handler, jo mer sparer du.

Tilpassede tilbud og rabatter

Det beste med XXL Reward er at du mottar personlige tilbud basert på dine interesser og kjøpshistorikk. Dette sikrer at du får rabatter på de produktene som virkelig interesserer deg, enten det er sport, villmark eller annet utstyr.

Enkel registrering

Å bli medlem i XXL Reward er raskt og enkelt. Du kan registrere deg online på XXLs nettside, og umiddelbart begynne å dra nytte av medlemsfordelene.

Så, om du er en aktiv student som elsker friluftsliv, trening, eller bare er ute etter gode tilbud, er XXL Reward et flott program å bli med i. Start din spare-reise i dag og gjør dine studentår litt mer økonomisk komfortable!

Fler nettbutikker